Skip to content

Accesorii si piese de schimb aparat de spălat presiune – Karcher, Black&Decker, Bosch, Steinhaus, Makita, Waspper, Michelin, Parkside …

Atunci când cumperi un aparat de spălat cu presiune, acesta include deja în preț toate accesoriile de bază necesare pentru a putea fi utilizat imediat, și anume: furtun, pistol, lance si duza.
Cu toate acestea însă, prin incorporarea altor accesorii special concepute pentru anumite sarcini specifice de curățare, (spălat mașina, terasa, fațada, jgheab și altele) potrivit unor studii realizate în acest domeniu, cu privire la eficienta spălătoarelor cu presiune, rezulta ca: APARATELE DE SPĂLAT CU PRESIUNE funcționează la capacitate lor maxima, doar atunci când se utilizează accesoriul adecvat.
Mai mult decât atât, aceleași studii, plus experiența noastră, recomanda utilizarea accesoriului destinat sarcinii în cauza, pentru a nu forța motorul aparatului, îmbunătățindu-i astfel și durata de viata.

accesorii aparat de spalat cu presiune karcher

Aceste accesorii sunt menite să-ți ușureze munca, transformând-o într-o mica placere. Cu-i nu-i place să vadă cum dispare rapid mizeria, nu-i așa? Cu ajutorul acestora cureți rapid, ușor, cu spor, și mult mai eficient!
În acest articol vom vorbi despre cele mai utile și eficiente accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune, dar și care este rolul acestora, despre ce piese de schimb vei avea nevoie la un moment dat, dar și de ce, pregătindu-ți de asemenea și catalogul celor mai ieftine preturi din sector. Numai beneficii și avantaje, eh? Fa scroll și vei vedea!

accesorii aparat de spalat cu presiune steinhaus

Accesorii aparat de spălat cu presiune: care sunt cele mai bune, dar și de ce?

Accesoriile aparatelor de spălat cu presiune sunt esențiale pentru a putea profita la maximum de capacitățile acestuia.
Este demonstrat faptul ca utilizarea accesoriului adecvat este sinonim cu: o curățare mult mai rapidă, extrem eficientă și cu mai puțin efort depus. În plus, deoarece considerăm importantă cunoașterea tuturor accesoriilor esențiale, și rolul acestora, ți-am pregătit o lista detaliata în acest sens.
Iată așadar, care sunt cele mai importante accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune, dar și de ce:

 • Furtun de presiune: Un accesoriu de baza în componenta aparatului, se mai numește și furtun presiune turbojet, deoarece este fabricat din materiale rezistente, capabile sa reziste la presiuni foarte ridicate. Este disponibil în diferite mărimi (5 – 30m), având diferit conectori (Cupla rapidă, Click x Click, M22 x M22 și altele).
 • Furtun cu amorsare: Unele aparate de spălat cu presiune, dotate cu funcția de autoamorsare a apei, dintr-un râu, lac, butoi, sau orice alt recipient asemănător, necesita un furtun de aspirație, pentru amorsarea apei.
 • Șarpe pentru desfundat țevi: Disponibil în mai multe mărimi, șarpele pentru desfundat țevi este un furtun lung, de înaltă presiune, special proiectat pentru curățarea sistemelor de canalizare.
 • Prelungitor furtun presiune: Așa cum indică și numele, acesta este accesoriul cu ajutorul căruia putem prelungi furtunul de presiune (furtun presiune turbojet). Este la fel de rezistent, capabil sa reziste la cele mai ridicate presiuni, poate fi de diferite mărimi, având diferit conectori.
 • Pistol de presiune: Este un alt accesoriu de baza ala aparatului de spălat cu presiune. Fiecare aparat este echipat cu un astfel de pistol presiune apa. Cu ajutorul acestuia, oprești sau eliberezi fluxul de apa de înaltă presiune atunci când este necesar. Pistoalele de înaltă presiune pot fi diferite mărimi sau modele, cu lance sau cu duza, în funcție de marca și aparat. Sunt rezistent, și ergonomice, și toate au funcția de blocaj la mâner împotriva pornirii accidentale,
 • Lance: Acest accesoriu se află în continuarea pistolului. Poate fi din plastic rezistent sau din oțel inoxidabil, cu duza incorporata sau fără duza, și are diferite mărimi (20 – 93cm), în funcție de marca. Toate aparatele de spălat cu presiune au în componenta lor de baza acest accesoriu.
 • Extensie lance: Acesta este un accesoriu opțional. După cum indică și numele, este o extensie, care se adaugă în continuarea lancei sau a pistolului, în funcție de model, cu ajutorul căreia putem creste raza de acțiune atunci când este nevoie. Este disponibilă în diferite mărimi (20 – 100cm) sau materiale (plastic sau oțel inoxidabil).
 • Lance telescopica: Accesoriul necesar pentru curățarea eficientă în întregime a casei tale. Îți permite sa ajungi în zonele greu accesibile, în mod special în zonele aflate la înălțimi ridicate. Majoritatea sunt confecționate din aluminiu, și au diferite mărimi, în funcție de producător.
 • Lance jgheaburi: Un alt accesoriu opțional, ideal însă pentru curățarea eficientă a jgheaburilor (burlanelor) sau a sașiului, datorită țevii sale curbate la unul dintre capete, este lancea jgheaburi. Este rezistenta, fiind fabricată din oțel inoxidabil, are diferite mărimi, și poate avea duza incorporata, sau nu.
 • Lance cu duza: Acest tip de lance, așa cum ne indica și numele, are duza incorporata. Poate fi din plastic rezistent sau oțel inoxidabil, având diferite mărimi, însă cel mai important este faptul ca: exista mai multe tipuri de duze (cu jet rotativ, reglabil, evantai și altele), în funcție de producător.
 • Lance spumare: Acesta este accesoriul ideal, destinat în mod special spălării mașinii, datorită spumei dense pe care o oferă, de aceeași consistență ca celei obținute în majoritatea spălătoriilor auto. Capacitatea rezervorului pentru produsul de curățat (spuma activa) diferi în funcție de marca și model.
 • Duza: Exista mai multe tipuri de duze care oferă diferite tipuri de pulverizare a apei. Duza cu jet rotativ, duza cu jet ajustabil, duza cu jet tip evantai, duza multi-jet, duza rotopower duza turbojet sau duza 0º, duza 15º, duza 25º sau duza 40º. Acestea din urma sunt duze profesionale. Fiecare model este destinat unui anumit tip de suprafața. Toate aparatele sunt echipate cu cel puțin una, sau mai multe duze, în funcție de model si marca.
 • Perie de spălat: Periile de spălat, sau periile auto, sunt accesoriile ideale pentru curățarea suprafețelor sensibile, datorită perilor moi, în cel mai rapid, fin și eficace mod. Acesta este accesoriul ideal pentru o mare varietate de suprafețe, cum ar fi: vopsea, sticla, caroserie, plastic și altele. Sunt de diferite mărimi, și sunt fabricate dintr-un plastic rezistent și peri de calitate.
 • Perie rotativa: Accesoriul special proiectat pentru o curățare fără stropi, și cu 50% mai rapidă decât curățarea cu o lance de pulverizare, este peria rotativa. Are peri rezistenți, ideali pentru diferite tipuri de suprafețe, inclusiv beton sau lemn. Este disponibilă în mai multe mărimi, tipuri și modele, în funcție de marca, și este fabricată dintr-un plastic rezistent, și peri de foarte buna calitate.
 • Set de sablare umeda cu nisip: Compatibil cu aparatele de spălat cu presiune, setul de sablare umeda cu nisip este ideal pentru îndepărtarea ruginii, vopselii și a murdăriei dificile, datorită soluții abrazive pe care o oferă. Acesta oferă o dizolvare îmbunătățită a mizeriei.
 • Detergent: Deși l-am lăsat la urmă, atât detergentul cat și șamponul pentru aparatele de spălat cu presiune, sunt foarte importante. Deoarece acestea sunt compatibile cu aproape toate modelele de spălător cu presiune, ți-am pregătit articolul cu cele mai bune oferte din sector. Click aici – Produse de curățat.

Piese de schimb aparat de spălat cu presiune: garnituri, filtre, adaptoare și altele

Exista de asemenea anumite piese de schimb, așa numite “consumabilele aparatelor de spălat cu presiune”, care odată cu trecerea timpului, și cu numărul mare de ore de utilizare a aparatului, se deteriorează. Includem în acesta categorie și adaptoarele necesare unor aparate. Iată așadar, care sunt acestea:

 • Garnituri: Garniturile aparatelor, atât din zona pistolului, cât și din zona tehnica a aparatului, datorită marilor presiuni de apa în timp se pot deteriora. Acesta fiind una dintre principalele defecțiuni ale acestor aparate.
 • Filtru de apa: Extrem de important, recomandăm verificarea constanta a acestuia, deoarece mizeria ajunsa în interiorul aparatului poate duce la defectarea pompei acestuia. Exista filtre de apa foarte ieftine ce le poți cumpăra separat, se montează ușor, și sunt foarte eficiente.
 • Cupla rapida: Unele modele de aparate necesita aceasta piesa pentru cuplarea rapida a furtunului. Este ușor de manevrat, oferind o fixare foarte sigură și de calitate.
 • Adaptor: De asemenea, unele modele de aparate de spălat cu presiune, cu ajutorului unui adaptor special, pot fi utilizate un număr mare de accesorii de orice fel, indiferent de marca.

Alege-ți accesoriul adecvat compatibil cu aparatul tău de spălat cu presiune:

Fiecare mare brand își produce propriile accesoriile pentru aparatele sale de spălat cu presiune.
Motiv pentru care, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit lista celor mai bune accesorii, ale celor mai buni producători, la prețuri ieftine!Alte mărci importante de accesorii pentru spălător cu presiune:Magazine online care vând accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune la prețuri ieftine:

eMAG, Cel.ro, Dedeman si Leroy Merlin sunt magazinele online din România care oferă publicului un număr mare de accesorii, compatibile cu aparatele de spălat cu presiune, la prețuri extrem de avantajoase. Mai mult decât atât, datorită nenumăratelor reduceri, promoții și oferte pe care le oferă, pe tot parcursul anului, nu doar în pragul sărbătorilor sau de Black Friday, ai posibilitatea de a-ți cumpăra la un preț ieftin accesoriul dorit.Accesorii curățitor cu presiune: păreri și concluzii

Pe lângă părerile pozitive din partea clienților mulțumiți, accesoriile pentru aparatele de spălat cu presiune, se bucura de asemenea, de studii realizate despre cat de eficiente sunt acestea, si care au demonstrat din plin lucrul acesta.
Așa cum am spus-o și la început, accesoriile sunt cele care fac posibilă funcționarea la capacitate maximă a aparatului de spălat cu presiune.

Cu ajutorul acestora cureți rapid, eficient, și fără prea mult efort, orice tip de suprafața: caroserie, vopsea, sticla, pavaje, mobilier de grădină, fațade și așa mai departe.
În plus, sunt foarte ușor de utilizat, de montat, sau de schimbat între ele.

Rezumat
Accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune
Numele Articolului
Accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune
Descriere
Știai ca: Pentru o curățare cat mai rapid, eficienta si fără prea mult efort, ai nevoie de accesoriul adecvat fiecărei sarcini de curățare in parte? Ce înseamna asta? In acest articol iți prezentam toate accesoriile aparatelor de spălat cu presiune, care este rolul acestora, dar si care sunt magazinele online cu cele mai ieftine preturi din sector!
Autor
Setări