Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE – Multe accesorii + calitate 🔝

Vânzări RECORD în 2022 📈 Peste
1000 de oameni l-au cumpărat deja!

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (Dwyn.ro)

Aparat de spalat cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE

Nu contează ce faci, mașina, bicicleta, motocicleta, mobilierul de gradina, terasa, fațadele și așa mai departe.. toate necesită o bună spălare la un moment dat, din când în când, ocazional, în principiu, atunci când sunt murdare, haha.
Pentru asta, un bun aparat de spălat cu presiune, la un preț avantajos, îți poate fi un real ajutor. Presiunea să excelentă, debitul mare de apa, motorul puternic și numărul mare de accesorii cu care este dotat, fac din Black&Decker BXPW 2000PE una dintre cele mai bune opțiuni.

În acest articol, îți prezentăm care-i sunt principalele avantaje, cu ce se diferențiază față de celelalte modele asemănătoare din aceeași gama, dar și care sunt magazinele online cu cele mai ieftine preturi.
Fiind unul dintre cele mai apreciate, și totodată râvnite modele, mai multe magazine, din mediul online, dar nu numai, vând Black&Decker BXPW 2000PE la un super preț!

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune Black and Decker BXPW 2000PE

Caracteristici:


 • Tip alimentare: La rețea
 • Tip motor: Electric
 • Putere: 2000 W
 • Presiune: 140 bar
 • Debit apa: 440 l/h
 • Tip pompa: Metalica (3 pistoane)
 • Temp. max. intrare apa: 50ºC
 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, bidon detergent (lance spumare), duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, perie fixa de spălat, perie pentru terasa, filtru de apa, tambur pentru furtun si furtun de presiune
 • Lungime furtun: 6 m
 • Lungime cablu: 5 m
 • Greutate: 9,97 kg
Aparat de spalat cu presiune Black and Decker BXPW 2000PE
PRO
 • Oferă posibilitatea spălării cu apa calda, la o temperatura maxima de pana la 50ºC.
 • Are un motor puternic, o presiune mare și un debit mare de apa.
 • Oferă o manevrabilitate ușoară, deoarece are puțin kilograme, și este dotat cu mâner, suporturi accesorii, tambur pentru înfășurarea furtunului si roti mari.
 • Are un număr mare de accesorii incluse în preț, printre care remarcăm cele 2 perii, cele 2 duze, dar și lancea pentru spumare.
CONTRA
 • Deși este durabil și foarte ușor de conectat, furtunul de înaltă presiune este considerat de unii puțin cam scurt.
 • Deși este ideala pentru suprafețe mici, lancea de spumare ar putea fi ceva mai mare.
 • Deși este foarte compact, este destul de zgomotos.

Analiza aparatului de spălat cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE:

Black&Decker oferă publicului sau o gama completa de aparate de spălat cu presiune de foarte buna calitate.
BXPW 2000PE este unul dintre cele mai bune modele în raport calitate-preț
, având un arsenal complet de accesorii de buna calitate menite să-ți ușureze munca.
Face parte din gama medie a acestora, și este conceput pentru un nivel ridicat de performanta. Este rezistent, are o durata lungă de viață, o presiune excelentă, un debit mare de apa, și un motor electric, pateric, de 2000 W.

Suntem în fața celui mai bine vândut aparat de spălat cu presiune fabricat de Black and Decker, în România, în ultimii ani. Cea mai bună ofertă online, în momentul de fata, îți este oferta de marele comerciant Dwyn.ro.
Mai jos, te așteaptă cea mai bună oferta:Compara Black&Decker BXPW 2000PE cu alte aparate de spălat cu presiune:

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeBlack&Decker
BXPW 1400E
Black&Decker
BXPW 2000PE
Black&Decker
BXPW 2500DTS
ImagineAparat de spalat cu presiune Black&Decker BXPW1400EAparat de spalat cu presiune Black & Decker BXPW2000EMasina de spalat cu presiune cu 2 motoare Black&Decker BXPW2500DTS
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
390 l/h vezi tot
2000 W / 140 bar
440 l/h vezi tot
2500 W / 150 bar
810 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, kit pentru spumaPistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, bidon detergent, perie fixa, perie rotativa, tambur furtun, filtru de apaPistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza dubla cu jet rotativ, bidon detergent, tambur furtun, kit
pentru spuma, filtru de apa
Lungime furtun
Greutate
5 m / 6 m
6,48 kg
5 m / 6 m
9,97 kg
5 m / 8 m
18,8 kg
Cumpara Pret MatHaus Pret Dwyn Pret eMAG

Accesorii Black&Decker BXPW 2000PE

 • Pistol de presiune: Un accesoriu de baza, pistolul de înaltă presiune este fabricat dintr-un plastic rezistent, este ușor, și simplu de utilizat.
 • Lance: De aceeași importanță, Din același plastic rezistent, aceasta lance se montează la capătul pistolul, urmând ca mai apoi, la capătul celălalt, să conectăm duzele.
 • Duza cu jet ajustabil: Duza cu jet ajustabil oferă posibilitatea ajustării jetului de apă în funcție de suprafața pe care urmează sa o spălăm. Este ideala pentru spălarea tuturor suprafețelor, in mod special pt. spălatul mașinii.
 • Duza cu jet rotativ: Așa cum indică și numele acesteia, aceasta are jetul rotativ, ideal pentru curățarea fațadelor, sau a suprafețelor cu o murdărie grosiera, sau pete persistente.
 • Bidon detergent: Bidonul pentru detergent, sau recipientul pt. detergent, este defapt o lance spumare mai mica (0,04l), cu ajutorul căreia putem obține o spumă densă și concentrată asemănătoare celei întâlnite în spălătoriile auto. Cele mai bune produse de curatat le gasesti aici – Produse de curățat.
 • Perie: Așa-numita perie fixa de spălat, este accesoriul ideal pentru spălarea autovehiculelor, având peri mori care nu zgârie sau deteriorează caroseria (sau suprafața pe care o spălăm).
 • Perie terasa: Este echipata cu doua perii rotative ideale pentru curățarea teraselor, având de asemenea propriul rezervor pentru detergent, astfel încât nici o murdărie sa nu-i reziste.
 • Filtru de apa: Este cel care prelungește durata de viata a aparatului de spălat cu presiune, nelăsând mizeriile posibile existente în apa sa pătrundă în interiorul aparatului.
 • Furtun presiune: Furtunul de înaltă presiune este fabricat din cauciuc, este rezistent, fiind ușor de conectat la ambele capete.
 • Tambur furtun: Este ideal pentru înfășurarea corecta a furtunului de înaltă presiune.

Așa cum se poate observa în lista de mai sus, avem de-a face cu un model care include în preț un arsenal complet de accesorii, menite să-ți ușureze munca. Chiar și-așa, dacă-ți dorești să-i îmbunătățești performanțele, poți sa-i incorporezi și alte accesorii compatibile cu acesta. Un bun articol în acest sens, găsești mai jos. Fa scroll.

Accesorii aparat spalat cu presiune Black&Decker

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune Black&Decker! Click aici! 👈

Care sunt avantajele curățitorului cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE !?

 • Preț: Unul dintre marile avantaje ale acestui model, este de departe prețul avantajos pe care-l are. Are un raport calitate-preț excelent, si-n plus, are incluse în preț un număr mare de accesorii extrem de practice și utile.
 • Accesorii: În plus, fata de accesoriile de baza pe care orice spălător cu presiune le are, acest model este echipat cu perie de spălat, perie rotativa pentru terasa, 2 duze diferite, dar și o lance de spumare.
 • Rezistent: Este fabricat dintr-un plastic rezistent, este robust, și pompa metalica are 3 pistoane axiale, placa oscilanta, supapa de siguranța automata și filtru de apa, elemente esențiale pentru o durata de viata cat mai lunga a curățitorului cu presiune.
 • Utilizare: Are avantajul de a fi foarte ușor de utilizat, la îndemâna fiecăruia, fără a necesita cunoștințe tehnice avantaje pentru a te bucura din plin de toate posibilitățile și funcțiile sale (buton ON / OFF).
 • Depozitare: Este un model cu un design compact, care are puține kilograme (sub 10), și care este dotat cu tambur pentru înfășurarea corecta a furtunului, dar și suporturi pentru accesorii.
 • Suporturi: Este dotat cu buzunare și suporturi pentru accesorii, astfel încât depozitarea acestora sa nu reprezinte o problema, nici spațiu în plus.
 • Transport: Puținele kilograme pe care le are, împreuna cu mânerul pentru transport și rotile cauciucate, fac manevrarea acestuia ușoară, indiferent de teren (beton, pământ, nisip).
 • Versatil: Bunele specificații tehnice pe care le are (durabilitate, presiune buna + debit mare de apa), împreuna cu numărul mare de accesorii incluse în preț, îl fac un aparat de spălat cu presiune ideal atât pt. uz casnic, cat si pt. uz semi-profesional.

Ideal pt. uz casnic:

Aparat de spalat cu presiune Black&Decker BXPW2000E

▪️ Este considerat un aparat de spălat cu presiune ideal pentru uz casnic, având un număr mare de accesorii, poate fi utilizat cu succes pentru îndepărtarea oricărui tip de murdărie, de pe orice tip de suprafața, din jurul casei (mobilier de grădină, scaune de plastic, fațade, terase, mașini și multe alte).

Pt. uz semi-profesional:

Aparat de spalat cu presiune Black&Decker BXPW2000E

▪️ Datorită presiunii excelente pe care o are, dar și a debitului mare de apa, acest model poate fi utilizat cu succes în regim semi-profesional, în cadrul unor firme mici, pentru efectuarea curățeniei ocazionale, sau, în mod evident, pentru spălarea mașinilor din firma, uneltelor sau chiar a utilajelor agricole sau de mare tonaj.

IMPORTANT! Respectă întotdeauna timpul și frecvența de utilizare recomandata de fabricat. Aceste recomandări îți sunt prezentate în manual de instrucțiuni care însoțește produsul. În caz contrar, riști deteriorarea rapidă a pieselor, implicit arderea motorului.

Păreri si opinii clienți:


Recenzie 5/5 😁

„Foarte mulțumit, recomand!!!!”

Recenzie 5/5 😁

„Un aparat bun care are presiune mare, un debit bun si care spala bine.
Are avantajul furtunului de 8 metri pentru ca nu trebuie sa il muti in timpul spalarii.
L-am cumparat la promotie cu 620 ron”


Vezi toate recenziile din eMAG

Alte caracteristici de luat în considerare înainte de a cumpăra Black&Decker BXPW 2000PE:

Un model extrem de practic și de util, rezistent și durabil, echipat cu toate cele necesare pentru o curățare cât mai rapidă și eficientă, așa cum ne dorim cu toții, are și câteva puncte slabe. Nu avem cum sa nu remarcam și noi, cele două aspecte, pe care unii le-ar putea considera mici dezavantaje. Iată care sunt acestea:

Lance spumare: Capacitatea acestui accesorii, de 0,4 litri, este insuficientă atunci când urmează să curățăm suprafețe medii sau mari, fiind nevoiți sa oprim ‘’motoarele’’ pentru alimentarea cu detergent de fiecare data când acestea se termina. În general, cea recomandata lance spumare pentru aparatele de spălat cu presiune este cea de 1 litru.

Furtun presiune: Deși este simplu și ușor de conectat, rezistent și de buna calitate, unii clienți remarca faptul ca acesta este destul de scurt, având o lungime de numai 6 metrii, în comparație cu alte modele similare din aceeași gama.

Dacă și tu consideri lancea de spumare și furtunul de presiune ca fiind doua puncte slabe ale acestui model, poți opta pentru înlocuirea acestora, cu altele mai performante, existând piese de schimb și accesorii compatibile cu Black&Decker BXPW 2000PE, poți alege modelul BXPW 2000E, sau bineînțeles, navigând prin bara meniului nostru îl poți alege pe cel potrivit pentru tine.

Curățitor cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE VS
Spălător cu presiune Black&Decker BXPW 2000 E

Spre deosebire de modelul nostru (BXPW 2000PE), cel despre care am vorbit în acest articol, BXPW 2000 E este echipat cu un furtun de înaltă presiune mai lung cu doi metri (8 metri), având însa un număr mai mic de accesorii, dar și peste 10 kilograme (11,8 kg). Motiv pentru care noi considerăm aparatul de spălat cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE ca fiind cea mai buna opțiune.

Magazine online cu preturi ieftine care vând spalatorul cu presiune Balck&Decker BXPW 2000PE sau Black&Decker BXPW 2000 E:

Îl poți cumpăra online, în numai cativa pași simpli! Cel.ro, eMAG, Dwyn.ro, Mathaus, Dedeman sau Hornbach, sunt doar câteva dintre cele mai bune opțiuni pentru achiziționarea acestuia la un preț ieftin, profitand de nenumăratele reduceri, oferte și promoții constante pe care aceștia le oferă publicului lor.
Iar Olx si Okazii rămân cele mai bune magazine online pt. a-l cumpăra online, în siguranța, si la un super preț! Mai jos, ți-am pregătit 3 dintre cele mai bune oferte din mediul online, în momentul de fata:Concluzie aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW 2000PE:

În concluzie, dacă ești în căutarea unui aparat de spălat cu presiune echipat cu multe accesorii, ideale pentru curățarea diferitelor tipuri de suprafețe, într-un mod mai eficient și mai rapid, Black&Decker BXPW 2000PE este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le oferă marele producător de scule electrice america. Este un model compact, fabricat din materiale de înaltă calitate, ce beneficiază de nenumărate avantaje, cum ar fi: ușor de utilizat, de transportat sau de depozitat, rezistent, versatil și altele.

Majoritatea clienților care l-au cumpărat deja (peste 10.000), se declara mulțumiți de alegerea făcută, remarcând în primul rand: prețul accesibil și numărul mare de accesorii incluse în preț.

Una peste alta, avem de-a face cu un spălător cu presiune care a înregistrat vânzări record în primăvara acestui an. Cea mai buna oferta din mediul online te așteaptă! O găsești mai jos! Tu ce mai aștepți!? Fa scroll!

Cumpăra online în oferta Black&Decker BXPW 2000PE:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Black&Decker
Numele produsului
BXPW 2000PE
Pret
RON 774,11
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări