Skip to content

Aparat de spălat cu presiune de uz casnic 🏠
TOP 3 Recomandări 2022 ✔️

Mașină, bicicleta, ATV, utilaj agricol, unelte, mobilier de gradina, grătar, foișor, terasa, curte, garduri, fațade, geamuri, pavaj, poteci… ce au toate astea în comun? Ei bine, 3 lucruri importante:

  • Pot face parte din gospodăria noastră
  • Suprafața lor se murdărește extrem de rapid
  • Pot fi curățate rapid și eficient cu spălătorul cu presiune

În acest articol îți prezentăm 3 dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune de uz casnic, în raport calitate-preț, din 2022.
Pentru început însă.. hai sa aflam:

Aparate de spalat cu presiune uz casnic

Principalele aspecte de care trebuie sa ții cont, atunci când cumperi un aparat de spălat cu presiune de uz casnic?

Utilizare, depozitare, durabilitate, manevrare, accesorii și putere ✔️
  • Utilizare: Un spălător cu presiune ideal pentru uz casnic, în primul rand înseamnă un model ușor de utilizat, la îndemâna fiecăruia, care poate fi utilizat de îndată ce a fost asamblat, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate. În plus, mai mult ca sigur, nu-l vei utiliza doar tu. Așa ca: fa-le viața ușoară și membrilor familiei tale, atunci când îl vor utiliza.
  • Depozitare: Urmând a fi utilizat doar ocazional, depozitarea acestuia este și ea foarte importantă. Se recomanda un aparat de spălat cu presiune de mici dimensiuni, pentru o depozitare cât mai ușoară, dotat cu suporturi sau buzunare pentru accesorii, pentru o depozitare sigură a acestora, fără riscul de a pierde din ele, de la o utilizare la alta.
  • Durabilitate: În general, toate aparatele de spălat cu presiune sunt rezistente, fabricate din materiale de înaltă calitate, mai ales în cazul brandurilor consacrate (Karcher, Bosch, Makita, Black & Decker, Parkside, Stanley și altele). Regula generala, si totodată principalul aspect pentru o durata de viața îndelungată a aparatului, este ca pompa de presiune să fie metalica.
  • Manevrare: Alege-ți un model de curățitor cu presiune cu un design compact, dimensiuni reduse, roti mari, mâner, suporturi și tambur pentru înfășurarea corecta a furtunului de înaltă presiune. Astfel, acesta va fi ușor de manevrat, indiferent de obstacolele pe care le poți întâlni în jurul casei (scării, borduri, panta, sol denivelat).
  • Accesorii: Cumpăra-ți un aparat de spălat cu presiune care are un număr mare de accesorii incluse în preț, sau, unul căruia îi poți incorpora accesorii de baza pentru curățarea eficientă a diferitelor suprafețelor existente într-o gospodărie, cum ar fi: perie rotativa pentru terasa, perie de spălat, lance extensibila sau lance spumare.
  • Putere: Și nu-n ultimul rand, trebuie sa ții cont de puterea aparatului de spălat cu presiune. Pe lângă motorul acestuia, care poate fi electric sau pe benzina, celelalte două aspecte importante sunt presiune maximă pe care o are, dar și debitul maxim de apa pe care-l conferă. Pentru o gospodărie mica se recomanda sub 125 de bari, în timp ce pentru una mare, peste 150 de bari.

IMPORTANT! Aparatele de spălat cu presiune de uz casnic NU sunt concepute pentru a fi utilizate în continuu mai multe ore la rand. Acest lucru provoacă defecțiuni iremediabile motorului și pompei de presiune. Recomandăm respectarea cu strictețe a timpilor de utilizare indicații de producători (manual de instrucțiuni al aparatului specifica timpul maximă de utilizare al acestuia). Mai multe detalii în acest sens, plus un tabel orientativ cu timpii de utilizare în funcție de specificațiile tehnice ale aparatului, găsești aici – Sfaturi practice și utile pentru aparate de spălat cu presiune.

Tabel comparativ: aparate de spalat cu presiune uz casnic

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeParkside PHD 110 A1Stanley SXPW16PEBlack&Decker BXPW2200PE
ImagineAparat de spălat cu presiune Parkside PHD 110 A1Aparat de spalat cu presiune Stanley SXPW16PEAparat de spalat cu presiune Black & Decker BXPW2200PE
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tip alimentareLa rețeaLa rețeaLa rețea
Caract. tehnice1200 W / 110 bar
Debit: 396 l/h vezi tot
1600 W / 125 bar
Debit: 420 l/h vezi tot
2200 W / 150 bar
Debit: 440 l/h vezi tot
Uz casnicGospodarii miciGospodarii mediiGospodarii mari
AccesoriiPistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza roto-power 360º, duza turbojet, lance spumare și furtun presiune.Pistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, lance spumare, perie auto, perie terasa, cupla rapida cu filtru de apa, tambur pt. furtun, și furtun presiune.Pistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, lance spumare, perie auto, perie terasa, lance spumare, cupla rapida cu filtru de apa, tambur pt. furtun, și furtun presiune.
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 4 m
4 kg
5 m / 6 m
9,2 kg
5 m / 8 m
13,3 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Analiza celor 3 aparate de spălat cu presiune de uz casnic recomandate pt. anul 2022:

Așa cum se poate observa în tabelul comparativ de mai sus, am introdus 3 aparate de spălat cu presiune cu specificații tehnice diferite. Recomandăm alegerea acestuia în funcție de dimensiunile gospodăriei tale, ținând cont de viitoarele suprafețe ce urmează a fi spălate.
De ce să-ți cumperi un aparat de spălat cu presiune foarte puternic, echipat cu perie auto și perie rotativa pentru terasa, dacă tu nu ai încă nici mașina nici terasa? Sau unul cu o presiune ridicată de peste 150 de bari, daca-l vei utiliza doar ocazional, pe suprafețe mici? Si exemple pot continua… ai înțeles ideea.

In continuare, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit o mică analiza, dar completa, a celor mai recomandate aparate de spălat cu presiune de uz casnic în 2022.
Alege-l pe cel ideal pentru tine, curtea, gradina, masina și gospodăria ta!


1) Aparat de spălat cu presiune Parkside PHD 110 A1

Parkside PHD 110 A1 (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune (spalator cu presiune parkside) de uz casnic ideal pentru gospodăriile mici. Are un motor electric de 1200 W și o pompa metalica rezistenta care generează o presiune maximă de 110 bari, si un debit maxima de apa de 396 de litri pe ora.
Alimentarea cu apa se face direct la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.
În ciuda dimensiunilor sale mici, Parkside PHD 110 A1 oferă o presiune excelentă și un mare debit de apa.
Are un design compact, robust și rezistent, este ușor de transportat, de utilizat sau de depozitat, are mâner pentru transport, numai 4 kilograme, și este dotat cu suporturi și cleme pentru depozitarea accesoriilor și a furtunului de înaltă presiune. Un alt mare avantaj pe care-l are acest model este numărul mare de accesorii incluse în preț. Este echipat cu toate accesoriile practice și utile într-o gospodărie de dimensiuni mici.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza roto-power 360º, duza turbojet, lance spumare și furtun de înaltă presiune.

parkside spalator cu presiune

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Parkside PHD 110 A1:


2) Aparat de spălat cu presiune Stanley SXPW16PE

Stanley SXPW16PE (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune de uz casnic ideal pentru gospodăriile medii. Are un motor electric de 1600 W și o pompa de metal cu 3 pistoane axiale și placa oscilanta (calitate PREMIUM) care generează o presiune maximă de 125 de bari, și un debit maxim de apa de 420 de litrii pe ora.
Alimentarea cu apa se face direct la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 50ºC.
Deși SXPW16PE este un model din gama medie a celor de la Stanley, acesta beneficiază de specificații și caracteristici asemănătoare modelelor din gama premium. Are conexiune rapidă de admisie a apei cu filtru de apa, pompa metalica, supapa de siguranța automată, este robust și rezistent, și este fabricat numai din materiale de înaltă calitate. Are roti mari cauciucate, mâner, tambur pentru înfășurarea corecta a furtunului, suporturi și buzunare pentru accesorii, fiind ușor de manevrat și simplu de utilizat.
În comparație cu modelul anterior, Stanley SXPW16PE vine la pachet cu accesorii necesare, utile și practice într-o gospodărie de dimensiunii medii: perie rotativa pentru terasa sau perie auto.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, lance spumare, perie auto, perie terasa, cupla rapida cu filtru de apa, tambur pt. furtun, și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune Stanley SXPW16PE pret ieftin uz casnic

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Stanley SXPW16PE:


3) Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2200PE

Black&Decker BXPW2200PE (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune de uz casnic ideal pentru gospodăriile mari. Are un motor electric foarte puternic de 2200 W și o pompa de metal cu 3 pistoane axiale și placa oscilanta (calitate PREMIUM) care generează o presiune maximă de 150 de bari, și un debit maxim de apa de 440 de litrii pe ora.
Alimentarea cu apa se face direct la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 50ºC.
BXPW2200PE este un curățitor cu presiune fabricat de marele brand american Black&Decker, și care beneficiază de toate avantajele și beneficiile acestei mărci, în ciuda prețului sau extrem de avantajos.
Pompa cu 3 pistoane axiale, placa oscilanta sau supapa de siguranța automată sunt doar câteva elemente esențiale care-i prelungesc cu ani buni durata de viata. Este prevăzut cu mâner si roti mari pentru a putea fi manevrat cu ușurința, și dispune de suporturi pentru accesorii și tambur pentru înfășurarea corecta a furtunului de înaltă presiune. Prin simpla comutarea butonului rotativ de pornire, te bucuri de toate avantajele sale. Capabil sa cureți rapid și eficient orice tip de suprafața, datorită numărului mare de accesorii incluse în preț, BXPW2200PE este un model de uz casnic ideal pentru orice tip de gospodărie, inclusiv pentru gospodăriile de dimensiuni mari.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, lance spumare, perie auto, perie terasa, lance spumare, cupla rapida cu filtru de apa, tambur pt. furtun, și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune Black & Decker BXPW2200PE in oferta

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2200PE:


Produs de curățat:

De multe ori, chiar și cel mai bun aparat de spălat cu presiune nu poate îndepărta pete sau murdăria incrustata pe care le întâlnim adesea în gospodărie. Asta ca sa nu mai vorbim despre jantele mașinilor…
Pentru asta însă, s-au inventat produsele de curățat special concepute pentru aparate de spălat cu presiune, cu ajutorul cărora putem elimina rapid și fără efort chiar și cele mai încăpățânate pete sau petice de murdărie. Exista mai multe decât îți imaginezi: detergent universal, spuma activa auto, detergent pentru geamuri, fațade, piatra, lemn și multe altele.
Selecția celor mai bune produse de curățat pentru spălătoarele cu presiune, la prețuri ieftine și avantajoase, te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? Scroll!


👉 Cele mai bune produse de curatat pt. spalator presiune! Click aici! 👈

Care sunt cele mai bune modele de aparate de spălat cu presiune de uz casnic?

După cum probabil știi deja, exista mai multe tipuri și modele de aparate de spălat cu presiune (apa caldă, apa rece, electrice, pe benzina, portabile). Cele mai consacrate modele sunt aparatele de spălat cu presiune cu electrice, care funcționează cu apa rece.
Chiar dacă aparatele de spălat cu presiune pe benzina sunt considerate mult mai rezistente, dar și mult mai performante decât cele electrice, pentru uz casnic specialiștii recomandă modelele cu motor electric.
Selecția celor mai bune aparate de spălat cu presiune cu motor electric, la prețuri ieftine și avantajoase, o găsești aiciAparat de spălat cu presiune electric.

aparat de spalat cu presiune electrice

Branduri consacrate care produc aparate de spălat cu presiune de uz casnic de înaltă calitate:

Concluzie:

Utilizare, depozitare, durabilitate, manevrare, accesorii și putere. Acestea sunt principalele aspecte de care trebuie sa ții cont pentru alegerea aparatului de spălat cu presiune ideal pentru uz casnic.
În general, aceste modele concepute să funcționeze corect și fără probleme cel puțin 5 ani de la prima utilizare.
Cu condiția însă, de a respecta cu strictețe recomandați venite din partea producătorului.

În plus, modelele de uz casnic sunt aparate de spălat cu presiune care oferă un consum redus de energie electrică.
Astfel, ajungi să economisești timp și bani la fiecare spălare!

Rezumat
Aparat de spalat cu presiune uz casnic
Numele Articolului
Aparat de spalat cu presiune uz casnic
Descriere
Ești in căutarea aparatelor de spălat cu presiune ideale pentru uz casnic, la preturi ieftine si avantajase!? In acest articol iți prezentam 3 dintre cele mai bune spălătoare cu presiune de uz casnic. Alege-l pe cel care răspunde cel mai bine cerințelor tale! Recomandări 2022 TOP 3
Autor
Setări