Skip to content

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune Ruris: CleanPowerJet 1700 🔝 BESTSELLER 2022

Multe accesorii + CALITATE 🥇
Cea mai bună opțiune marca RURIS!

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (Cel.ro)


Să-ți ții mașina mereu curată și strălucitoare, sau gardurile, terasa, mobilierul de gradina, pavajul, fațadele, utilajele agricole, uneltele, plus multe multe altele, curate, fără prea mult efort, într-un mod eficient si econom, nu a fost niciodată mai ușor! Și dacă vorbim despre diferite tipuri de suprafețe murdare, aparatul de spălat cu presiune
Ruris CleanPowerJet 1700 (vezi in Cel.ro) este de departe una dintre cele mai bune opțiuni de pe piața.

Acest model se bucura de noua tehnologie a mărcii Ruris, cea care implica 5 tipuri diferite de jet numai într-o singură lance multifuncțională! În plus, față de modele asemănătoare din aceeași gama, CleanPowerJet 1700 are inclus în preț un număr mare de accesorii. Suna bine de tot, nu-i așa!? Hai sa vedem cu adevărat despre ce-i vorba.

Caracteristici:


 • Tip alimentare: La rețea
 • Tip motor: Electric
 • Putere: 2200 W
 • Presiune maximă: 170 bar
 • Debit apa: 450 l/h
 • Tip pompa: Metalica
 • Temp. max. intrare apa: 40ºC
 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance 5in1, lance profesională, lance cu duza cu jet rotativ, perie fixa de spălat, perie rotativa, perie rotativa pentru terasa, rezervor detergent, conector de admisie cu filtru de apa incorporat, tambur pentru furtun și furtun de presiune
 • Lungime furtun: 6 m
 • Lungime cablu: 5 m
 • Greutate: 9 kg
Spalator cu presiune RURIS CleanPowerJet 1700 170 Bar 2200W 7.5L/min
PRO
 • Nu necesita lance spumare deoarece este echipat cu un rezervor pentru detergent în partea de jos a sașiului, care o înlocuiește cu succes.
 • Are inclus în preț un număr mare de accesorii, extrem de utile și practice, de ft. buna calitate, ft. ușor de schimbat între ele.
 • Beneficiază de toate tehnologiile și avantajele noilor aparate de spălat cu presiune Ruris (lance multifuncționala 5in1 cu 5 tipuri de jet, consum redus de energie, presiune excelentă, dimensiuni compacte, calitate + altele).
CONTRA
 • De asemenea, motorul puternic și presiunea ridicată îl pot face destul de zgomotos.
 • Furtunul de înaltă presiune poate fi considerat destul de scurt pentru unii utilizatori.

Analiza aparatului de spălat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700:

CleanPowerJet 1700 este un aparat de spălat cu presiune de înaltă calitate, produs de marele brand românesc Ruris. Face parte din noua generație de curățitoare cu presiune a acestora, beneficiind de 5 tipuri diferite de jet, într-o singura lance. Este o clasa medie, și este considerat drept cea mai bună opțiune în raport calitate-preț.
Este rezistent, are un motor puternic, o pompa pe măsura, de mare capacitate care poate livra 7,5 litri de apa pe minut, având o presiune maximă de 170 de bari.

Ruris CleanPowerJet 1700 este un aparat de spălat cu presiune complet. Oferă posibilitatea spălării cu apa calda (maxim 40ºC), include în preț toate accesoriile de care ai nevoie, beneficiind totodată de toate avantajele și caracteristicile specifice noii generații de aparate de spălat cu presiune semnate Ruris.
Cea mai bună oferta din mediul online o găsești mai jos:Compara Ruris CleanPowerJet 1700 cu alte aparate de spălat cu presiune:

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌 Gama Premium ✔️ 🔝
NumeRURIS 1100
CleanPowerJet
RURIS 1700
CleanPowerJet
RURIS 1900
ProPowerJet
ImagineAparat de spalat cu presiune RURIS CleanPowerJet1100aparat de spalat cu presiune RURIS 1700 CleanPowerJetaparat de spalat cu preisune RURIS 1900 ProPowerJet
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
390 l/h vezi tot
2200 W / 170 bar
450 l/h vezi tot
2500 W / 160 bar
468 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance, lance spumare (flacon pt. detergent), duza reglabila și conector de admisie și filtrare apaPistol, lance 5in1, lance profesională, lance cu duza cu jet rotativ, perie fixa de spălat, perie rotativa, perie rotativa pentru terasa, rezervor detergent, conector de admisie cu filtru de apa incorporat, tambur pentru furtun și furtun de presiunePistol, lance, rezervor detergent (lance spumare), lacon pt. detergent), 5 duze diferite,
perie de spălat, perie rotativa, perie rotativa cu mâner și conector de admisie și filtrare apa
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 6 m
5,6 kg
5 m / 6 m
9 kg
5 m / 6 m
9 kg
Cumpara Pret Cel.ro Pret Cel.ro Pret Vexio

Ruris CleanPowerJet 1700: accesorii incluse în preț

 • Pistol presiune: Are buton pentru blocarea jetului de apă, și funcția de rotire la 360º a furtunului de presiune în corpul sau. Este ușor, calitativ și rezistent.
 • Lance 5in1: Așa-numita și lance universală, are 5 tipuri de jet cu apă ft. ușor de schimbat între ele (împrăștiat, subțire, rotativ, puternic și cu detergent)
 • Lance profesională: Asemănătoare celor întâlnite în spălătoriile auto, este din oțel inoxidabil, are conectori din alamă, și oferă posibilitatea reglării jetului de apa.
 • Lance cu duza cu jet rotativ: Oferă o presiune ridicată, și are un jet rotativ, ideal pentru suprafețe foarte murdare în care murdărie este deja bine incrustata.
 • Perie fixa de spalat: Peria fixa de spalat are peri moi, ideai pentru orice tip de suprafața, putând fi utilizata cu succes pt. spălarea mașinii, de exemplu.
 • Perie rotativa: De asemenea cu peri moi, ideali pentru toate tipurile de suprafețe, oferă o spălare minuțioasa datorită perilor care se învârt rapid în timp ce spălam.
 • Perie rotativa pt. terasa: Așa cum indica si numele acesteia, este ideala pentru spălarea teraselor, a suprafețelor mari, fiind echipată și cu mâner.
 • Rezervor detergent: Încorporat în partea de jos a sașiului, rezervorul pentru detergent este ideal pentru spumarea suprafețelor pe care urmează sa le spălam.
 • Conector de admisie cu filtru de apa: Accesoriul necesar pentru conectarea rapidă și ușoară la rețeaua de apa, dar și pentru filtrarea apei care intra-n aparat.
 • Tambur pt. furtun: Pentru a nu deteriora furtunul de presiune, și pt. o înfășurare cat mai corecta a acestuia, curățitorul contează în partea de sus cu tambur.
 • Furtun presiune: Cu o lungime de 6 metri, furtunul de înaltă presiune este fabricat din cauciuc, este rezistent, dar și foarte ușor de conectat la ambele capete.

Avantaje spălător cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700:

 • Accesorii: Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui aparat de spălat cu presiune, de departe, îl reprezinta numărul mare de accesorii incluse în preț. Prin simpla achiziționare a aparatului, beneficiezi de accesorii ideale pentru curățarea rapidă și eficientă a tuturor tipurilor de suprafețe, indiferent de stadiul de murdărie cu care avem de-a face.
 • Presiune excelentă: La utilizarea lăncii profesionale, sau la folosirea jetului de apa subțire (îngust), vom avea parte de presiunea maximă pe care acesta o poate crea, și anume, 170 de bari. Iar atunci când aparatul de spălat cu presiune funcționează constant, cu accesoriile sale uzuale, acesta oferă o presiune nominală de 120 de bari, potrivită tuturor sarcinilor de curățare.
 • Consum redus: În ceea ce privește consumul de apa, Ruris Clean Power Jet 1700 are un consum proporțional în raport cu presiune creata, ceea ce permite o curățare rapidă cu un consum de apa redus. În timp ce noile tehnologii cu care este dotat motorul, oferă un consum redus de energie.
 • Blocarea jetului de apa: Pistolul de presiune are încorporat în patul pistolul un buton de blocare cu ajutorul căruia putem bloca jetul de apa, astfel încât, atunci când schimbăm poziția și unghiul de lucru fata de suprafața pe care o spălăm, jetul de apa sau spumarea, nu se opresc.
 • Lance universală: În mai puțin de o secundă, prin simpla rotire a deflectorului de pe lance, ai parte de cele 5 tipuri diferite de jet de apa. Este foarte utilă, deoarece nu mai suntem nevoiți sa schimbam accesoriul de fiecare data când ne confruntăm cu tipuri de suprafețe diferite, atât din pct. de vedere al materialului, cât și a mizeriei acumulate de acestea.
 • Spumare: Deoarece este dotat cu un rezervor pentru detergent în partea de jos a sașiului, pentru spumarea și degresarea suprafețelor, nu vom mai fi nevoiți sa ne oprim din lucru pentru atașarea unui alt accesoriu (lance spumare), având acum posibilitatea de a comuta rapid, de la o spălare simpla, clasica, la una cu spuma. Cele mai bune produse de curățat le găsești aici – Produs de curățat pentru aparat de spălat cu presiune.
 • Calitate: Este un aparat de spălat cu presiune fabricat numai din materiale de înaltă calitate, rezistente și durabile. Pompa de presiune, o piesa de baza pentru o durata de viata cat mai lunga, este metalica, si are o capacitate mare care poate livra un mare debit de apa.
 • Ușor: Din mai multe puncte de vedere: este ușor la propriu, cântărind sub 10 kg; este ușor de asamblat, având și un video în acest sens; este ușor de utilizat (plus că are manual de utilizare în limba romana); este ușor de transportat, fiind dotat cu mâner și roti mari; Și nu-n ultimul rând, este ușor de depozitat, având suporturi pentru accesorii și dimensiuni compacte.
 • Preț avantajos: Și în ultimul rand, ținând cont de toate avantajele pe care acesta le oferă, putem considera prețul întâlnit în magazinele online, ca fiind unul ieftin, extrem de accesibil și avantajos (sub 1000 lei).

Cum se utilizează aparatul de spălat cu presiune Ruris Clean Power Jet 1700?

Așa cum ai putut observa în lista de mai sus, modul ușor de utilizare al aparatului poate fi considerat un avantaj. Nu necesita cunoștințe tehnice avansate pentru a fi utilizat corect și eficient.
Imediat ce l-ai asamblat, conectează-i accesoriul cu care vrei sa începi, racordează-l la rețeaua de apa curenta, baga-l în priza, comuta butonul de pornire din OFF in ON, apăsa pe declanșatorul (trăgaciul) pistolului de presiune, și vualá: Poți să-ți începi treaba!
Accesoriile se schimba ușor între ele, prin simpla desfiletare a acestora, iar jetul de apa, al lăncii universale (5in1) se schimba rotind deflectorul de pe lance. Nimic mai simplu! În plus, aparatul de spălat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700 are manual de instrucțiuni în limba romana, dar și un video scurt în care însăși producătorii te învață cum sa-l montezi.

Păreri, opinii clienți:


Recenzie 5/5 😁

„Este exact ce trebuie, presiune buna, iar periile sunt super faine. Recomand”

Recenzie 5/5 😁

„Foarte mulțumit, spala bine, presiune, am mai avut doua de la firme consacrate dar nu sunt nici pe departe”


Recenzie 4/5 😃

„L-am primit, l-am incercat, deocamdata merge bine il folosesc doar ocazional la treburile de prin curte eu zic ca e ok si sper sa imi fac treaba bine cu el!”

Recenzie 4/5 😃

„E in regula, doar instructiunile de instalare foarte sumare, generale pentru 10 modele , diferite intre ele. L-am instalat intuitiv.”


Vezi toate recenziile din eMAG

Alte caracteristici de luat în considerare:

▪️ Deoarece o bună parte dintre celelalte branduri existente pe piața de aparate de spălat cu presiune oferă furtunuri de înaltă presiune mai lungi (10 metri), unii pot considera scurt furtunul aparatului CleanPowerJer1700 care are cu 4 metrii mai puțin (6 metri).

▪️ Chiar dacă este considerat un aparat de spălat cu presiune pentru uz casnic, respectând cu strictețe timpul de utilizare, dar și frecventa indicate de către producător, datorită presiunii excelente pe care o are, acest model poate fi utilizat cu brio și în regim profesional pentru spălarea flotelor de mașini, a firmei în exterior (curte, fațade s.a.m.d).

▪️ Nu folosi niciodată jetul de apa cu presiune maximă de la o distanța foarte mica fata de suprafața pe care vrei sa o speli, atunci când ai de-a face cu o suprafața sensibilă, deoarece presiunea puternică ar putea sa o deterioreze. În următoarea poză se poate observa cum jetul puternic de apa a făcut sa sară vopseaua de caroserie, plus că a și îndoit-o. Sa ai mare atenție! Jetul puternic este indicat pt. spalarea jantelor.

aparat de spalat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700 ideal pt uz spalat masina

Magazin online cu preturi ieftine care vând spălătorul cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700:

Având în vedere faptul ca suntem în fața unui produs românesc de înaltă calitate, mai multe magazine online din România se bat să-l comercializeze.
Cel.ro este magazinul care oferă cel mai ieftin preț din mediul online, iar spălătorul lor, fata de celelalte două magazine care vând acest model (eMAG și Vexio), are un accesoriu în plus (perie rotativa pentru terasa cu mâner).
Pentru ca cel mai mult contează modelul pe care-l alegi, nu magazinul de unde-l cumperi, recomandăm mereu alegerea celui mai avantajos preț. Mai jos ti-am pregatit catalogul celor mai bune oferte din mediul online:De asemenea, prin intermediul magazinelor de specialitate, Ruris CleanPowerJet 1700 poate fi cumpărat la mâna a doua (second hand). Olx si Okazii sunt cele mai bune astfel de magazine online care oferă prețuri ieftine și siguranța deplina la tranzacții.

Concluzie aparat de spălat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700:

Concluzia este ca: Ruris CleanPowerJet 1700 este cel mai bun aparat de spălat cu presiune în raport calitate-preț al mărcii românești din Craiova, Ruris.
Este echipat cu un număr mare de accesorii, fiind un model complet. Prețul (sub 1000 lei) i se potrivește perfect cu calitatea oferită. Doar nu degeaba este cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune marca Ruris, înregistrând vânzări record în primăvara anului 2022, în ciuda condițiilor dificile din România. Una peste alta, merită din plin!
AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit cea mai bună oferta din sector! Profita de ocazie, și cumpăra-ți-l!

Cumpără online în oferta cel mai bun aparat de spalat cu presiune in raport calitate-pret: Ruris CleanPowerJet 1700:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
no rating based on 0 votes
Marca
RURIS
Numele produsului
CleanPowerJet 1700
Pret
RON 999
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări