Skip to content

Accesorii aparat de spălat cu presiune Makita

Aparatele de spălat cu presiune Makita, atât modele de baza, cat si cele din gama PREMIUM, sunt echipat cu toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai eficienta pe orice tip de suprafața. Majoritatea modelelor au filtru de apa incorporat, furtunuri lungi și foarte rezistente, dar și rezervor pentru detergent, duze cu diferite tipuri de jet, și altele.

accesorii aparat de spalat cu presiune Makita

Dacă ești în căutarea unui accesoriu pentru aparatul tău de spălat cu presiune marca Makita, cu siguranța catalogul celor mai căutate astfel de accesorii, la prețuri ieftine, îți va fi de mare ajutor! Scroll!

Catalog accesorii aparat de spălat cu presiune Makita in oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Makita:

După cum am spus în introducere, fiecare model al japonezilor este echipat cu toate accesoriile necesare, astfel încât, odată scos din cutie și asamblat, îl și poți utiliza.
Exista însă piese sau accesorii ale aparatului care odată cu trecerea timpului, și după nenumărate utilizări, se pot strica. Sau, dacă este vorba de un model de bază, atunci o lance pentru spumare este indispensabilă pentru curățarea calitativă a vehiculelor.
Sa nu ne mai lungim, în continuare, îți prezentăm cele mai căutate accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Makita.


Pistol Makita

Pistolul de înaltă presiune este unul dintre accesoriile care după 2-3 ani poate da probleme. Soluția optimă este înlocuirea acestuia cu unul original, pentru o funcționare cat mai corecta, atât a aparatului, cat și a pistolului.

Acestea au forma ergonomica, sunt ușor de mânuit, și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Fiind Makita, nici nu putea fi altfel.

Compatibilitate: Makita HW102 și Makita HW111

Cumpara in oferta pistol pentru aparat de spalat cu presiune Makita:


Lance cu duza reglabila Makita

Lancea cu duza reglabila, cea care vine în continuarea pistolului, este de asemenea un accesoriu extrem de important. Cu ajutorul acesteia beneficiezi de un jet puternic, având posibilitatea de a-l regla în funcție de suprafața pe care urmează să o cureți.

În plus, se conectează rapid și ușor, este rezistentă, și este ușor de utilizat și de controlat.

Compatibilitate: Makita HW102

Lance cu duza reglabila Makita

Cumpara in oferta lance cu duza reglabila pentru aparatele de spalat Makita:


Lance spumare Makita

După cum știm, o lance pentru spumare este indispensabilă. Cu ajutorul acesteia, în funcție de produsul de curățat introdus, ai parte de spuma activa sau alte soluții ideale pentru curățarea exterioară a autovehiculelor, obținând foarte ușor spumă densă și consistentă, precum a celei obținute în spălătoriile auto.

În plus, are reglaje atât pentru forma jetului de spuma, cat și pentru consistentă acestuia.

Compatibilitate: Makita HW101, HW102, HW110, HW111 si HW132

Lance spumare Makita

Cumpara in oferta lance spumare pentru aparatele de spalat cu presiune Makita:


Furtun Makita

Un alt accesoriu extrem de important pentru aparatele de spălat cu presiune, este furtul de înaltă presiune al acestora. Makita oferă publicului sau un nou tip de furtun, mult mai rezistent la îndoiri.

Furtunul armat de înalta presiune pt. mașinile de spălat Makita, este un furtun cu inserție metalica, cu protecție îmbunătățita la îndoire, si mult mai rezistent.

Compatibilitate: HW111 și HW112

Furtun Makita

Cumpara in oferta furtun pentru aparatele de spalat cu presiune Makita:


Concluzie:

Cu riscul de a ne repeta, o mai spunem încă odată. Atât calitatea, eficienta cât și rezistenta produselor, în Japonia, sunt ca la ele acasă. Atenți la fiecare detaliu, atât aparatele de spălat cu presiune Makita, cât și accesoriile acestora, sunt făcute să reziste, dar mai ales: sa ofere eficienta mult așteptată.

În plus, accesoriile te ajuta sa cureți în cel mai eficient și calitativ mod posibil, orice tip de zona sau suprafață.

Rezumat
Accesorii aparat de spalat cu presiune MAKITA
Numele Articolului
Accesorii aparat de spalat cu presiune MAKITA
Descriere
Daca esti in cautarea celor mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune marca Makita, acesta este articolul tau! Aici gasesti selectia celor mai bune accesori, la preturi ieftine! Cele mai avantajoase preturi te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Setări