Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 – Ieftin și bun, ideal pentru uz casnic 🏠

BESTSELLER 🔝 Steinhaus PRO-HPC18
Raport calitate-pret excelent ✔️

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (eMAG)

Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 (vezi in eMAG) este exact “jucăria” de care ai nevoie, dacă-ți dorești o curățare cât mai rapidă, eficientă și economa a suprafețelor și obiectelor din jurul gospodăriei. Fiind de asemenea ușor de transportat, cântărind puțin, îl poți lua cu tine oriunde (cabane, case de vacanță, casa de la țară).
Tot ce ai nevoie este: o sursa de apa curenta (robinet) și o sursa de energie (priza).

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune Steinhaus

Dotat cu o serie de caracteristici tehnice remarcabile, acest model face parte din a doua generație de echipamente de spălat cu jet de apa sub presiune a mărcii Steinhaus, oferind, de asemenea, și unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț de pe piața!

Caracteristici:


 • Tip alimentare: La rețea
 • Tip motor: Electric
 • Putere motor: 1800 W
 • Presiune: 140 bar
 • Debit apa: 396 l/h
 • Pompa de aluminiu
 • Temp. max. intrare apa: 40ºC
 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance multi-jet, lance cu perie, lance spumare, tambur furtun, adaptor cupla rapida cu filtru de apa, furtun de înaltă presiune
 • Lungime furtun: 5 m
 • Lungime cablu: 5 m
 • Greutate: 8,6 kg
Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18, 1800 W, 140 bar, 396 l/h

PRO
 • Se livrează cu multiple accesorii
 • Dotat cu suporturi pentru toate accesoriile
 • Efort minim și timp scurt în curățarea suprafețelor
 • Manevrare ușoară datorită cuplei rapide, suporturi pentru accesorii și dimensiunilor sale reduse
 • Aparatul are inclus in preț accesoriul necesar pentru obținerea spumei dense si concentrate precum a celei din spălătoriile auto (lance spumare)
CONTRA
 • Aparatul poate fi zgomotos pentru unii utilizator (93 dB), însă echipa Steinhaus lucrează la remedierea acestui aspect

De ce ai cumpăra Steinhaus PRO-HPC18 1800 W, 140 bar, 396l/h, furtun 5 m?

PRO-HPC18 este un model de aparat de spălat cu jet de apa sub presiune ideal la casa omului. Eficient, econom și ușor de manevrat, acesta oferă o serie remarcabilă de avantaje.
Echipat cu diverse accesorii, acesta face fata tuturor tipurilor de murdărie (praf, mucegai, reziduuri sau noroi). Fără prea mult efort, poți curăța suprafețele din jurul casei tale sau diverse obiecte(mobilier de grădină, mașini, pavaje) într-un timp foarte scurt.

Potrivit pentru spații mici, medii sau chiar si mari, aparatul este menit să-ți ușureze munca.
Printre toate avantajele acestuia, cel mai important este raportul calitate-preț pe care îl oferă.Compară Steinhaus PRO-HPC18 cu alte aparate de spălat cu presiune similare

Modelele sunt similare din punct de vedere al calității, dar diferite în ceea ce privește caracteristicile tehnice sau accesoriile care vin împreuna cu acestea. PRO-HPC18 este una dintre cele mai bune alegeri.

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeSteinhaus PRO-HPC14Steinhaus PRO-HPC18Steinhaus PRO-HPC20
Imagineaparat de spalat cu presiune Steinhaus Start, PRO-HPC14Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1400 W / 100 bar
288 l/h vezi tot
1800 W / 140 bar
396 l/h vezi tot
2000 W / 150 bar
402 l/h vezi tot
AccesoriiPistol cu lance, lance multi-jet, duza spumare, adaptor cupla rapida si filtru de apaPistol cu lance, lance multi-jet, lance cu perie, duza spumare, tambur pt. furtun, adaptor cupla rapida si filtru de apa.Pistol cu lance, lance multi-jet,
lance turbo, duza spumare, tambur pt. furtun, adaptor cupla rapida si filtru de apa.
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 5 m
5 kg
5 m / 5 m
8,6 kg
5 m / 10 m
13,8 kg
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Ce se ascunde în spatele acestui preț?

În raport cu beneficiile pe care paratul le oferă, prețul este unul extrem de avantajos.
Setul de livrare conține accesoriile necesare pentru a ușura activitatea de curățare (pistol și perie de spălare, lance, rezervorul de detergent). Rapid, econom și facil, Steinhaus PRO-HPC18 este ideal pentru uz casnic, îndepărtând cu ușurința orice fel de murdărie!

Avantajele aparatului de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

 • Presiune și debit: Datorită presiunii sale maxime de 140 de bari și debitului de 396 l/h, acest aparat curata orice suprafața rapid și fără efort
 • Furtunul: Cu o lungime de 5m, furtunul realizat dintr-un material calitativ și rezistent, te ajuta sa cureți și cele mai îndepărtate și greu accesibile spații și zone
 • Pompa: Concepută din aluminiu, aceasta are o durabilitate mult mai mare, spre deosebire de cele din materiale inferioare, din punct de vedere calitativ, ale altor modele similare din aceeași gama
 • Sistemul de dozare a detergentului: Având acest sistem de dozare încorporat, economisești timp în aplicarea detergentului pe suprafețele dorite
 • Suport pt. accesorii: Aparatul are încorporați suporturi pentru accesorii, aceștia ușurându-ți munca
 • Design compact: Datorită dimensiunilor sale reduse, acest model devine ușor de transportat și de depozitat

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 – Accesorii incluse în preț

Steinhaus PRO-HPC18 poate fi folosit imediat ce l-ai cumpărat!
Fără efort și în scurt timp suprafețele acoperite de mizerii și reziduuri din jurul casei tale vor străluci din nou! Cu ajutorul accesoriilor incluse în preț, acesta face față oricărui tip de mizerii.

 • Lance Multi-Jet: Oferă un flux de înaltă presiune (140 bari), alegi jetul potrivit cerințelor tale, iar suprafețele exterioare casei tale vor fi ca noi
 • Pistol: Este perfect atât pentru udare cat și pentru curățare, iar comanda poate fi efectuata cu o singură mână, menit să-ți ușureze munca
 • Tambur pentru rulare furtun: Realizat dintr-un material calitativ și durabil acest tambur permite depozitarea furtunului pentru a nu ocupa spațiu sau pentru a nu-ți stânjeni activitatea
 • Sistem de dozare detergent: Contribuie la economisirea timpului în activitatea de curățare. Produse de curatat pentru aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 gasesti aici – Produse de curățat aparate de spalat cu presiune.

Cum se utilizează spălătorul cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

Acesta este modelul de aparat de spălat cu presiune ideal când vine vorba de curățare. Econom, eficient și rapid, este destinat exteriorului casei tale: pavaje, terasa, mobilier de gradina, autovehicule, biciclete sau motociclete.
Utilizarea devine „floare la ureche” , iar activitatea de curățare mai rapidă odată cu atasarea accesoriilor care facilitează acest proces.

Manualul de instructiuni in limba romana care insoteste produsul, iti explica in numai cativa pasi simpli, cum se asambleaza, dar si cum se utilizeaza intr-un mod cat mai corect si eficient.
După ce acești pași au fost efectuati, aparatul poate fi folosit cu plăcere!

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 – Unboxing + proba

Magazine online cu prețuri ieftine care vând Steinhaus PRO-HPC18:

Aparatul poate fi achiziționat prin intermediul magazinelor online specializate precum eMAG, Pc Garage sau cel.ro, care ți-au pregătit cele mai bune oferte, mai ales de BlackFriday!
Poți să cumperi acest model la un preț mult mai ieftin accesând site-urile pentru produse second hand cum ar fi Olx sau Okazii. Chiar dacă produsul este la mâna a doua, este de buna calitate, iar prețul este pe măsură!Ce părere si opinii au ce-i care au cumpărat deja Steinhaus PRO-HPC18?


Recenzie 5/5 😁

„Folosit de putine ori doar pentru a spala masina, fara spuma, sunt multumit de produs. Nu am gasit la momentul achizitiei, varianta PRO-HPC18+ cu furtun mai lung, asa ca trebuie sa mut aparatul de fiecare data cand ma misc pe alta latura, dar asta e… Face jet destul de puternic cat sa spele suprafetele, pentru ce il folosesc eu, imi e suficient. Pana acum, e foarte ok.”

Recenzie 5/5 😁

„Extraodrinar, este exact ce-mi trebuie pt curte, avand in vedere ca majoritatea este betonata. Instalare simpla, kit complet de accesorii, lancea pt apa are un discret joc, dar etansajza f bine. Recomand un furtun de calitate la el, data fiind presiunea crescuta.”


Recenzie 4/5 😃

„Are presiune ok, nu este foarte zgomotos. Ce nu-mi place este locul în care se infileteaza furtunul in lance, mi-ar fi plăcut undeva in spate. Tot acolo mi s-au rupt 3 oringuri fara sa strang tare.”

Recenzie 4/5 😃

„L-am folosit de două ori până acum și pot să mă declar mulțumit! Nu-i perfect, este exact cum mă așteptam să fie, nici prea prea nici foarte foarte. Are plusuri dar și minusuri ceea ce este absolut normal.
Plusuri – Destul de silențios, mă așteptam să facă mai multă gălăgie.
– Relativ ieftin, l-am luat cu 350 de lei
– Presiune bună dar sincer nu cred că ajunge la 140 de bari nici în cele mai frumoase vise
– Pare de calitate, nu miroase a plastic ieftin
– Accesorii ușor de utiliza…”


Vezi toate recenziile din eMAG

Alte caracteristici de luat în considerare înainte de a-l cumpăra:

PRO-HPC18 poate fi destul de zgomotos pentru unii utilizatori, de și echipa Steinhaus lucrează la remedierea acestui aspect.

Rezervorul de detergent poate părea prea mic, dacă folosești aparatul la curățarea unor suprafețe foarte mari (pereții exteriori ai casei).

Accesoriile sunt înlocuibile și pot fi găsite la prețuri avantajoase pe site-uri sau în magazine, acesta fiind un alte avantaj. Alte accesorii si piese de schimb pentru aparatele de spalat cu presiune Steinhuas gasesti aici – Accesorii aparat spalat cu presiune Steinhaus.

Concluzie Steinhaus aparat de spalat cu presiune PRO-HPC18:

PRO-HPC18 este un model de aparat de spălat cu presiune marca Steinhaus potrivit pentru activitățile de curățare a obiectelor și suprafețelor exterioare casei tale.

Un produs de buna calitate, cu preț accesibil, econom, ușor de utilizat, foarte practic, eficient, jet puternic… acestea sunt doar câteva dintre părerile celor care l-au cumpărat deja, declarându-se mulțumiți de alegerea făcută (vezi aici toate cele peste 700 de recenzii pentru aparat de curatat cu presiune steinhaus pro-hpc18, 1800 w, 140 bar, 396 l/h).
Suntem în fața unui produs cu sute de recenzii, din care marea majoritate sunt pozitive. Ce am mai putea adăuga noi? Comentariile spun tot!

Îndepărtează cu ușurință orice tip de murdărie, având unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț de pe piața!
This is Steinhaus PRO-HPC18!

Cumpăra în oferta, cel mai bun aparat de spălat cu presiune Steinhaus, în raport calitate-preț din 2022: Steinhaus PRO-HPC18, 1800W, 140 bar, 396l/h, furtun 5mRezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Steinhaus
Numele produsului
PRO-HPC18
Pret
RON 345,99
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări