Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus ✔️
Bun si ieftin 💰 🤩 Ideal pt. uz casnic

Steinhaus este o marca de aparate de spălat cu presiune binecunoscută în România, și extrem de apreciata. Toate modelele acestora dispun de multe recenzii pozitive, în care marea majoritatea remarca prețul extrem de ieftin în raport cu calitatea produsului.

steinhaus aparat de spalat

Dacă ești în căutarea unui model de aparat de spălat cu presiune de buna calitate, dar la bani puțini, marca Steinhaus este una dintre cele mai bune alegeri. Aparatele acestora sunt ideale pentru uz casnic, fiind dotate cu toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai rapida si eficienta!

aparate de spalat cu presiune Steinhaus

În acest articol, îți prezentăm care este gama completa de aparate de spalat cu presiune a mărcii Steinhaus, dar și care sunt cele mai ieftine magazine online din România.

Alege modelul care se adaptează cel mai bine cerințelor tale!
Noi ți-am ales deja prețurile cele mai ieftine! Scroll!

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeSteinhaus Start
PRO-HPC14
Steinhaus
PRO-HPC14X
Steinhaus
PRO-HPC18
Steinhaus
PRO-HPC18+
Steinhaus
PRO-HPC20
Imagineaparat de spalat cu presiune Steinhaus Start, PRO-HPC14Aparat de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14XAparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1400 W / 100 bar
Debit: 288 l/h vezi tot
1400 W / 100 bar
Debit: 288 l/h vezi tot
1800 W / 140 bar
Debit: 396 l/h vezi tot
1800 W / 140 bar
Debit: 396 l/h vezi tot
2000 W / 150 bar
Debit: 402 l/h vezi tot
AccesoriiPistol cu lance, lance multi-jet, duza spumare, adaptor cupla rapida, filtru de apa si furtun presiunePistol cu lance, lance multi-jet, duza spumare, filtru de apa si furtun presiunePistol cu lance, lance multi-jet, lance cu perie, duza spumare, tambur pt. furtun, adaptor cupla rapida, filtru de apa si furtun presiunePistol cu lance, lance multi-jet și pt. locuri greu accesibile, duza spumare, tambur pt. furtun, adaptor cupla rapida, pompa de apa si furtun presiunePistol cu lance, lance multi-jet, lance turbo, duza spumare, tambur pt. furtun, adaptor cupla rapida, filtru de apa si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 5 m
5 kg
5 m / 5 m
5,4 kg
5 m / 5 m
8,6 kg
5 m / 8 m
9,7 kg
5 m / 10 m
13,8 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Cine este Steinhaus?

Steinhaus este un brand românesc comercializat de eMAG. Datorită calității excelente pe care o oferă, dar și a prețurilor sale ieftine, acest brand a reușit sa se impună foarte rapid la noi in tara.

marca Steinhaus

Steinhaus comercializează diferite unelte electrice, precum mașini de găurit, șurubelnițe electrice, fierăstraie electrice, și altele. Sunt foarte cunoscuți însă pentru aparatele lor de spălat cu presiune, de foarte buna calitate, la prețuri foarte ieftine.
Gama completa de aparate de spălat cu presiune a acestei mărci este ideala pentru uz casnic.

Modelul de baza are o putere de 1400 W, și o presiune maximă de 100 bari, în timp ce gama premium este dotată cu un motor de 2000 W, care oferă o presiune maximă de 150 de bari.

Catalog aparat de spălat cu presiune Steinhaus în oferta:

Cele doua mari magazine online din care-ți poți achiziționa unul dintre modele Steinhaus, sunt Pc Garage si eMAG. În acest catalog, noi am ales pentru tine cele mai ieftine preturi. Rămâne doar să-ți alegi modelul de care ai nevoie.
Cele mai ieftine prețuri te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?Ce aparat de spălat cu presiune Steinhaus să cumpăr?
Recomandări 2023:

Dacă nu te-ai decis încă, asupra unui model anume, AparatdeSpalatcuPresiune.Com iți sare-n ajutor! Iată așadar, care sunt recomandările noastre:


Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14

PRO-HPC14 (vezi in eMAG) este modelul de intrare al celor de la Steinhaus, și este totodată este cel mai ieftin aparat de spălat cu presiune al acestei mărci. Este dotat cu un motor electric de 1400W, care oferă o presiune maximă de 100 bari și un debit maxim de 288l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Are un design compact, pompa de aluminiu, este rezistent, ușor de utilizat, de manevrat, dar și de depozitat. În plus, are incluse în preț toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai eficienta.

Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus Start PRO-HPC14 este un model destinat uzului casnic.

  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune cu lance, lance multi-jet, duza spumare, furtun de înaltă presiune 5 m, adaptor cupla rapidă și filtru de apa.
  • Manual de utilizare in limba romana

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14X

PRO-HPC14X (vezi in eMAG) face parte din noua generatie a aparatelor de spălat cu presiune marca Steinhaus, gama 14. Este mult mai mic decât precedentul sau, având aceleași caracteristici. Este echipat cu un motor electric de 1400 W, care oferă o presiune maximă de 100 bari și un debit maxim de 288l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

În ciuda dimensiunilor sale reduse, motorul cu care este dotat conferă puterea necesara pentru eliminarea murdăriei cu succes. De asemenea, are incluse în preț accesoriile necesare.

Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14X este un model ideal pentru uz casnic, fiind ușor de manevrat.

  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune cu lance, lance multi-jet, duza spumare, furtun de înaltă presiune 5 m și filtru de apa.
  • Manual de utilizare in limba romana

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

PRO-HPC18 (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune marca Steinhaus. Numărul mare de recenzii pozitive demonstrează din plin acest lucru. Este echipat cu un motor electric de 1800 W, care oferă o presiune maximă de 140 de bari și un debit maxim de 396/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Are un design compact, are pompa de aluminiu, este rezistent, ușor de utilizat, și de manevrat datorită roților sale mari. Din pct. de vedere al accesoriilor, acest model este echipat cu toate cele necesare, inclusiv perie de spălat.

Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 este ideal pentru uz casnic, fiind echipat cu toate accesoriile necesare pt. toate sarcinile de curățenie care apară in jurul casei.

  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune cu lance, lance multi-jet, lance cu perie, duza spumare, furtun de înaltă presiune 5 m, tambur pentru rularea furtului, adaptor cupla rapidă și filtru de apa.
  • Manual de utilizare in limba romana

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+

PRO-HPC18+ (vezi in eMAG) este modelul nou al gamei 18. Acesta are un design mult mai atrăgător decât modelul anterior, dar care are de asemenea și un furtun de înaltă presiune mai lung. Este dotat cu un motor electric de 1800W, care oferă o presiune maximă de 140 de bari și un debit maxim de 396l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Este ușor de utilizat, de manevrat și de depozitat, având avantajul suportilor pentru accesorii. Este rezistent, are pompa de aluminiu și este echipat cu toate accesoriile necesare.

Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus HPC-PRO18+ este modelul ideal pentru uz casnic (gradina, curte, terasa).

  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune cu lance, lance multi-jet și pt. locuri greu accesibile, duza spumare, furtun de înaltă presiune 8 m, tambur pentru rularea furtunului, adaptor cupla rapidă și pompa de apa.
  • Manual de utilizare in limba romana

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

PRO-HPC20 (vezi in eMAG) este cel mai performant model de aparat de spălat cu presiune marca Steinhaus. Presiunea pe care o oferă este excelentă pentru îndepărtarea mizeriei în cel mai eficient și rapid mod. Are un motor electric de 2000W care oferă o presiune maximă de 150 de bari și un debit maxim de 402l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Este la fel de ușor de utilizat precum celelalte modele, are pompa de aluminiu, un design compact, și rezistent. Beneficiază de o manevrare ușoară, datorită roților mari, dar și de o depozitare facila, datorită dimensiunilor reduse, dar și a suportilor pentru accesorii. Și acest model are inclus în pret toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai eficienta.

  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune cu lance, lance multi-jet, lance turbo, duza spumare, furtun de înaltă presiune de 10 metrii, tambur pt. rularea furtunului, adaptor cupla rapidă și filtru de apa.
  • Manual de utilizare in limba romana

Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20 este cel mai bun aparat de spălat cu presiune al acestei mărci, și poate fi ideal atât pt. uz casnic, cat si pt. uz profesional.


Alte aspecte de luat în considerare înainte de a alege aceasta marca de aparate de spălat cu presiune:

Cel mai important aspect de care trebuie sa ținem cont atunci când alegem un aparat de spălat cu presiune Steinhaus, sau altul, este numărul de accesorii pe care îl oferă.
Fiind un brand mai puțin cunoscut la nivel internațional, catalogul acestora cu accesorii, atunci când vrei să le cumperi separat, fie că este vorba de un furtun aparat de spalat cu presiune Steinhaus, lance spumare, perie fixă, rotativă sau altele, opțiunile îți sunt limitate. Un mic catalog cu accesorii indispensabile pentru aparatul de spălat Steinhaus, găsești mai jos. Scroll!

Accesorii aparat de spălat cu presiune Steinhaus


Concluzii generale despre aparatele de spălat cu presiune Steinhaus

În primăvara anului 2023 Steinhaus a înregistrat vânzări record în România.
Cele mai vândute produse fiind aparatele de spălat cu presiune modelul PRO-HPC14 și PRO-HPC18.
Numărul mare de recenzii pozitive, pe care fiecare model al mărcii Steinhaus le are, demonstrează calitatea excelentă a fiecărui model în parte.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor modele este cu siguranța prețul ieftin în comparație cu modelele similare ale celorlalte mărci de renume din sector. Îți dorești un aparat de spălat cu presiune, bun și ieftin, dar de calitate!?
Steinhaus este una dintre cele mai bune alegerei! Iti prezentăm cel mai vândut model Steinhaus în 2023:

Cumpăra în oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune Steinhaus, în raport calitate-preț, din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune STEINHAUS
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune STEINHAUS
Descriere
Stiai ca Steinhaus este una dintre cele mai bine vandute marci pentru aparatele de spalat cu presiune ideale pt. uz casnic!? Sunt modele de buna calitate, la preturi ieftine! In acest articol găsești selecția celor mai bune aparate de spălat cu presiune Steinhaus, tabel comparativ, recomandări si multe altele.
Autor
Setări