Skip to content

Bosch Aquatak 130 ✅ Cel mai bun aparat de spălat cu presiune marca Bosch în raport calitate-preț din 2022

BESTSELLER 🔝 Cel mai vandut ✔️
Aparat de spalat cu presiune Bosch

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (eMAG)

Bosch Aquatak 130 aparat de spalat cu presiune

Cu ajutorul aparatului de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 (vezi in eMAG) poți realiza cu ușurința și într-un timp mai scurt diverse lucrări de curățare în aer liber, aparatul fiind potrivit pentru curățarea teraselor, spălarea podelelor, a mobilierului de gradina, sau a vehiculelor, eliminând orice fel de murdărie datorită caracteristicilor sale.

Aparatul vine împreuna cu diverse accesorii, menite să-ți ușureze munca, și care pot fi depozitate chiar pe aparat. Este unul dintre cele mai vândute modele de aparate de spălat cu presiune marca Bosch, înregistrând vânzări record în ultimii ani.

Aparat de spalat cu presiune Bosch

Ce îl face atât de special? De ce marea majoritatea îl prefera pe acesta înainte celorlalte modele similare?
Vom descoperi împreuna în acest articol! Scroll!

Caracteristici:


 • Tip alimentare: la rețea / amorsare automata
 • Tipul motorului: electric
 • Putere: 1700W
 • Presiune: 130 bar
 • Debit maxim: 380 l/h
 • Tipul pompei: 3 cilindri
 • Filtru de apa
 • Temp. maxima intrare apa: 40ºC
 • Accesorii: lance, duza spumare, duza 3in1
 • Lungime furtun: 6m
 • Lungime cablu: 5m
 • Greutate: 7.8 kg
bosch aquatak 130 review

PRO
 • Preț accesibil
 • Calitate
 • Spălare mai rapidă și mai eficienta a mașinilor, podelelor, mobilierului de gradina cu ajutorul pompei și a duzei de aplicare a detergentului
 • Ușor de utilizat și de manevrat, deoarece are roti și un mâner extensibil
 • Pompa motorizata și silențioasa
 • Usor de transportat, aparatul fiind dotat cu roti si mâner extensibil
 • Duza cu rezervor de detergent încorporat
CONTRA
 • Rezervorul duzei de detergent poate fi insuficient (450 ml)
 • Poate fi zgomotos pentru unii utilizatori, deși Bosch a îmbunătățit nivelul de zgomot al aparatelor

De ce este considerat drept cel mai bun aparat de spălat cu presiune Bosch?

Aparatul de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 va oferă o curățare eficienta, rapidă și fără efort a mașinilor sau a grădinii sau în jurul casei. Acesta vine împreuna cu o duza 3-in-1 de înaltă presiune pentru detergent, lance, furtunul și un filtru de apa.Datorită designului și a caracteristicilor sale, aparatul oferă o serie de avantaje și beneficii care-i îmbunătățesc performanțele. Acest aparat excelent este capabil sa curețe murdăria de pe orice suprafețe sau obiecte.
Aparatul prezintă doua roti mari si un mâner extensibil care facilitează utilizarea sa, iar duza 3-in-1 pentru detergent ajuta la curățarea murdăriei mai eficient, astfel cu un singur accesoriu veți avea 3 tipuri de jet (plat, drept și rotativ).

Compara Bosch Aquatak 130 cu articole similare:

Aici poți sa compari Bosch Aquatak 130 cu alte modele din aceeași gama, care au specificații și avantaje similare.

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeBosch Easy
Aquatak 110
Bosch Universal
Aquatak 130
Bosch Professional
GHP 5-75 X
ImagineAparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130Aparat de spalat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75 X
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa retea
Amorsare automata
La retea
Amorsare automata
La retea
Caract. tehnice1300 W / 110 bar
Debit: 330 l/h vezi tot.
1700 W / 130 bar
Debit: 380 l/h vezi tot.
2600 W / 185 bar
Debit: 570 l/h vezi tot.
AccesoriiDuza detergent, duza
tip evantai, lance,
pistol, filtru de apa
si furtun presiune
Duza detergent, duza
3in1, lance, pistol,
filtru de apa si furtun presiune
Duza rotativa, lance, pistol
si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 3 m
4 kg
5 m / 6 m
7,8 kg
5 m / 10 m
26,8 kg
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Care sunt avantajele aparatului Bosch Aquatak 130?

Datorită designului și accesoriilor sale, aparatul de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 oferă numeroase avantaje.

 • Aparatul este ușor de transportat și depozitat, datorită celor 2 roti mari, a mânerului extensibil și dimensiunilor sale reduse.
 • Atât pistolul, cat și cablul electric, lancea, duza cu rezervor pentru detergent și furtunul de înaltă presiune pot fi stocate direct pe aparat, astfel, ocupând un spațiu foarte mic la depozitare.
 • Pe lângă alimentarea cu apa la rețea, acest model are funcția de amorsare automată, și anume, are capacitatea de auto-aspirație a apei care ajuta la curățarea suprafețelor, fără a fi nevoie de un robinet. Temperatura maxima de intrare a apei este de 40ºC.
 • Furtunul de înaltă presiune are lungimea perfectă pentru realizarea curățării, astfel este evitată oprirea pentru realocarea mașinii.
 • Duza 3-in-1 cu rezervor pentru detergent incorporat este ideala pentru curățarea autovehiculelor, economisind timp la curățarea acestora.
 • Presiunea maximă este de 135 de bari, si asigura curățarea optimă a diferitelor tipuri de suprafețe într-un timp relativ scurt.
Aparat de spalat cu presiune Bosch

Accesorii Bosch Aquatak 130

Aparatul de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 vine împreuna cu diverse accesorii care facilitează curățarea mai eficientă și mai rapidă a diferitelor tipuri de suprafețe. Iată care sunt acestea, dar si care este întrebuințarea lor.

Lancea de spumare Bosch conferă o acoperire totala a întregului vehicul, autovehicul sau obiect, permițând astfel curățarea completa a suprafețelor. Lancea de spumare poate fi utilizata atât pentru uz casnic, cat si profesional (in limita posibilitatilor sale). Duza de înaltă presiune pentru detergent are un jet de pulverizare în evantai, care facilitează aplicarea rapidă a detergentului. Se montează la capătul lăncii și este produsul ideal pentru spălarea autovehiculelor.
Accesoriile pentru aparatele de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 sunt de înaltă calitate, oferind o ușoară și eficientă asamblare, plus o rapidă curățare a suprafețelor.

Cele mai bune accesorii le gasesti aici! Fa click pe poza sau butonul de mai jos.

accesorii aparat de spalat cu presiune bosch

👉 Accesorii aparat de spalat cu presiune Bosch 👈

Cum se montează?

Aparatul de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 facilitează o ușoară utilizare, deoarece aparatul vine deja asamblat în mare parte, astfel încât, montând accesoriile necesare pentru funcționarea corecta a acestuia, îl poți folosi imediat.

Cum se utilizează?

Aparatul Bosch Aquatak 130 se utilizează doar pe suprafețe exterioare, vehicule și autovehicule. Toate detalii de asamblare a accesoriilor și modul corect de utilizare le găsești în manualul de instrucțiuni care vine la pachet cu produsul.

La ce se utilizează aparatul de spalat cu presiune Bosch Aquatak 130?

Daca-ți dorești sa curățați cu ușurința murdăria de pe diverse suprafețe cum ar fi scări, podelele curții, trotuare, garduri, mașini, motociclete, obiecte de mobilier de grădină, și multe altele, acest aparat îți poate facilita munca de curățare, datorită designului sau compact și foarte manevrabil.

Echipat cu o serie de componente care-l transforma într-un aparat complet, Bosch Aquatak 130 oferă una dintre cele mai bune relații calitate-preț de pe piața, fiind totodata modelul ideal pentru uz casnic.

Părerea clienților este cea mai importantă:


Recenzie 5/5 😁

„Este foarte util pentru casă și curte. L-am folosit pentru a spala casa, aleile și terasele(cam o dată pe săptămână), mobilierul de terasă. Este foarte practic. Nu am știut ce sa aleg din multitudinea de oferte, și la un preț rezonabil, și m-am gandit ca nu voi da greș cu Bosch!”

Recenzie 5/5 😁

„Am luat aparatul pentru casa, sa spal pavajele, gardul, si masina. Este foarte bun, presiunea este mare, suficienta, cantitatea de solutie din recipient ajunge la fix pentru masina. Nu face spuma tip frisca. Sunt foarte multumit de el, sper sa reziste in timp, sa fie ok.”


Recenzie 3/5 😃

„Folosesc aparatul de cateva luni de zile si functioneaza ok. Furtunul de 6 metri este suficient sa te invarti in jurul masinii. Lancea de spumare cu care vine aparatul este inutila, in sensul ca nu face niciun fel de spuma si iti consuma solutia foarte repede. Presiunea la apa nu pot spune ca este suficienta, cred ca ar fi fost bine sa fie un pic mai mare, deoarece la anumite mizerii de pe masina trebuie sa insisti foarte mult.”

Recenzie 5/5 😁

„Mașina noastră este acum mai curată. Lancea este ok, contrat tuturor opiniilor găsite aici, am fost sceptică dar este ok.
Este un produs pentru home use nu trebuie sa avem așteptări să fie ca cele de la spălătorie, există un motiv pentru diferența de preț…
Pentru a spala mașina ocazional alternat cu vizitele la spălătorie sau întreținere este foarte bun.
Am folosit împreună cu detergent Ma Fra și a făcut spumă frumos pe mașină, pe motocicleta not so much, soțul spune că e de vină soluția, eu cred că îți trebe ceva skill.”


Vezi toate recenziile din eMAG

Intrebari frecvente:

Care este perioada de garantie?
– Perioada de garantie este de 24 de luni, cu optiune de a extinde perioada de garantie pana la 4 ani.

Presiunea poate fi reglata?
– Nu. Presiunea sa este de 130 de bari.

Se poate alimenta cu apa dintr-un rezervor sau o sursa alternativa?
– Da. Aparatul este dotat cu functia de amorsare automata.

Se poate schimba furtunul de inalta presiune cu unul mai lung?
– Da. Insa este recomandata utilizarea aparatului cu accesoriile sale din fabrica.


Alte caracteristici de luat în considerare înainte de a cumpăra Bosch UniversalAquatak 130:

Bosch Aquatak 130 este un aparat de spălare cu presiune rezistent și durabil pentru sarcinile de acasă, fabricat de un brand recunoscut la nivel mondial, și cu o experiența deosebita in domeniul acesta. Este un aparat de spălat cu presiune ideal pentru curățarea suprafețelor din jurul casei, a vehiculelor, sau a autovehiculelor, care vine la pachet cu un set de accesorii.
Face parte din gama UniversalAquatak, si este unul dintre cele mai vandute modele marca Bosch.
Gama completa a tuturor aparatelor de spalat cu presiune Bosch o gasești aici – Aparat de spălat cu presiune Bosch 🔝 -, sau facand click pe poza de mai jos.
Esti doar la un click distanta!

Bosch UniversalAquatak gama completa

Este ușor de utilizat și de depozitat, iar pompa metalica îl face mai rezistent. Pentru a repara un curățitor cu presiune Bosch Aquatak 130, sau pentru a înlocui o piesă cu una originala, mergeți la un atelier reprezentant al mărcii Bosch, deoarece serviciile acestora sunt de buna calitate.
În plus, cu numărul comenzii, poți apela cu încredere la serviciul clienți Bosch.

Sa cumperi online aparatul de spălat cu presiune Bosch Aquatak 130 nu a fost niciodată mai ușor:

Acest aparat poate fi achiziționat prin intermediul marilor magazinele online din România, precum eMAG, Dedeman, Flanco și altele, care oferă constant reduceri și oferte remarcabile în ceea ce privește prețul produsului (mai ales de Black Friday).

De asemenea, aparatul de spălat poate fi cumpărat si la mâna a doua, accesând siteurile de specialitate second hand precum Olx sau Okazii, având posibilitatea de a-l cumpăra la un preturi ieftine (lowcost).

Cele mai bune oferte online din eMAG


Aparat de spalat cu presiune Bosch usor de transportat / depozitat

Concluzie:

Bosch Aquatak 130 este aparatul perfect daca-ți dorești o curățare cât mai rapidă, economică, și cât mai eficienta a suprafețelor exterioare din jurul casei, a mașinii, a bicicletei s.a.m.d.

Mașina de spălat cu presiune marca Bosch, din gama Aquatak, modelul 130, este un model înaltă calitate cu o serie de beneficii și avantaje datorită accesoriilor și caracteristicilor pe care le are fiind unul dintre produsele care oferă o foarte bună relație calitate-preț de pe piață. Numărul mare de recenzii demonstrează din plin acest lucru.

Avand deja peste 50 de opinii pozitive de la clientii care l-au probat deja, iti poti curata toate indoielile, si-l poti cumpara chiar acum! Pentru a te bucura de cel mai ieftin preț online, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit cea mai bună oferta!

Cumpără Bosch Aquatak 130: cea mai bună oferta onlineBeneficiază de reduceri si discounturi! Cea mai bună oferta o găsește online, mulțumita magazinelor de distribuție autorizate din toată țara. Profită și cumpără-l la un SUPER PRET! 🤩

Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
BOSCH
Numele produsului
UniversalAquatak 130
Pret
RON 669
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări