Skip to content

Aparat de spălat cu presiune 200 bar ✔️
Presiune ideala pentru orice tip de murdărie

Aparatele de spălat cu presiune de 200 de bari sunt considerate a fi cele mai bune modele din sector. Mulți afirma ca fiind aparatul de spălat cu presiune bun la toate, ideal atât pentru uz casnic, dar mai ales pentru uz profesional.

aparat de spalat cu presiune profesional 200 bar

Presiunea mare, debitul de apa ridicat, dar și capacitatea de a rezista cu brio la un mod de utilizare intens, sunt principalele elemente care-l recomanda în domeniul industrial, acolo unde, mai mult ca oricând avem nevoie de o curățare RAPIDĂ, EFICIENTĂ și FĂRĂ prea mult EFORT! Dar în același timp, modul facil de utilizare, manevrare si depozitare, plus designul compact, îl transforma într-un aparat de spălat cu presiune de uz casnic ideal.

Una peste alta, în acest articol avem de-a face cu aparatul de spălat cu presiune perfect.
Motiv pentru care, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit cel mai bun articol din sector.
Aici găsești: selecția celor mai bune aparate de spălat cu presiune de 200 de bari din sector alături de cele mai ieftine preturi, catalogul celor mai bine vândute modele, tabel comparativ, recomandări 2022…
Pentru început însă, hai sa aflam:

Care sunt principalele avantaje pe care le oferă un aparat de spălat cu presiune 200 bar?

Presiune, uz casnic / uz profesional si calitate superioara
  • Presiune: Este unul dintre cele mai mari avantaje. Mulți consideră presiunea de 200 de bari ca fiind presiunea ideala a aparatelor de spălat cu presiune pentru îndepărtarea RAPIDĂ, EFICIENTĂ și FĂRĂ EFORT a oricărui tip de murdărie. O presiune ridicată înseamnă și un debit mare de apa (peste 500 l/h), dar mai ales, o pompa de presiune de înaltă calitate, metalica, capabilă să genereze asemenea numere.
  • Uz casnic / uz profesional: Un aparat de spălat cu presiune de 200 de bari poate fi utilizat cu succes atât pentru uz casnic (ocaziona), cat și în regim industrial. Presiunea ridicată pe care o oferă, debitul mare de apa, dar mai ales, posibilitatea de a fi utilizat în mod intensiv, fără riscul de a se arde motorul său de a se deteriora piesele acestuia îl fac ideal pt. uz profesional. În timp ce designul compact, modul facil de utilizare, presiunea și debitul sau mare, economisesc timp și energie, făcându-l ideal pt. uz casnic.
  • Calitate superioară: Un alt mare avantaj al acestor aparate este calitatea superioară a materialelor din care este fabricat. Pentru ca trebuie sa reziste la aceasta presiune ridicată (200 bar), și la acest debit mare de apa (peste 500 l/h), este obligatoriu ca piesele importante care fac posibilă funcționarea acestuia sa fie dintre cele mai bune. Așa cum se și întâmplă defapt. Un aparat de spălat cu presiune de 200 de bari este o investiție inteligentă în timp, deoarece este făcut să reziste în condiții perfecte de funcționare peste 10-15 ani.

Tabel comparativ: aparat de spălat cu presiune 200 bar

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeWaspper W2900HAKarcher HD 5/15 C PlusLavor HTR 2021LP
ImagineAparat de spalat cu presiune 200 bar WASPPER W2900HAAparat de spalat cu presiune 200 bar Karcher HD 5/15 C PlusAparat de spalat cu presiune 200 bar LAVOR  HTR 2021LP
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tip alimentareLa retea si autoamorsareLa reteaLa retea
Caract. tehnice6 cp / 200 bar
Debit: 510 l/h vezi tot
2800 W / 200 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
9700 W / 200 bar
Debit: 1260 l/h vezi tot
Apa rece/caldaReceReceRece / calda
AccesoriiPistol, lance, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza pt. produs de curățat și furtun presiunePistol EASY!Force, lance, duza triplă (0º, 25º, 40º), duza murdărie grosiera, filtru de apa și furtun presiunePistol presiune, lance, duza standard 045, filtru de apa și furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
- / 7,5 m
27,5 kg
5 m / 10 m
25,7 kg
5 m / 10 m
171 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG

Analiza completa a aparatelor de spălat cu presiune prezentate în tabel:

Exista mai multe tipuri și modele de aparate de spălat cu presiune de 200 de bari.
În continuare vom analiza 3 dintre cele mai bine vândute modele, și anume: cu motor pe benzina, cu motor electric și unul din gama PREMIUM cu apa calda. Iată așadar care sunt acestea:


1) Aparat de spălat cu presiune 200 bar Waspper W2900HA

Cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune de 200 de bari în anul 2022, cu motor pe benzina, este modelul W2900HA (vezi in eMAG) fabricat de Waspper, unul dintre cei mai apreciați producători din sector.
Este alimentat de motorul cu ardere internă de înaltă calitate cu turație reglabila marca Honda, în 4 timpi, care dezvolta 6 cp. Presiunea mare de apa și debitul ridicat sunt datorate pompei în întregime metalica, prevazuta cu carcasa din aluminiu pentru o durabilitate mai îndelungată, capabilă să genereze o presiune maximă de 207 bar și un debit maxim de apa de 510 litri pe ora.
La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia direct de la rețeaua de apa curenta, iar ulterior poți utiliza și funcția de auto amorsare a apei dintr-un râu, lac, butoi, rezervor de apa, sau orice alt recipient asemănător. Furtunul SP000-HI001 sau SP000-HI001H este cel care face posibil acest proces (nu este inclus în preț).
Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

WASPPER W2900HA este un curățitor cu presiune rezistent, cu un design robust, din oțel, ușor de manipulat datorită roților sale mari și a mânerului, ușor de depozitat, mulțumita dimensiunilor sale reduse, dar și suporturilor pentru accesorii și furtun.

Beneficiază de un preț super avantajos, oferă un consum redus, o presiune excelentă, un debit mare de apa, dar și posibilitatea de a regla turațiile motorului, implicit presiunea și debitul de apa.
Asta, plus faptul ca are inclus în preț toate accesoriile necesare pentru o curățare cât mai rapidă, eficientă și fără efort, îl transforma în modelul ideal: atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.
Este de asemenea ușor de utilizat, având și manual de utilizare în limba română.


Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza pt. produs de curățat și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune 200 bar WASPPER W2900HA pret ieftin.jpeg caracteristici

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune 200 bar Waspper W2900HA:


2) Aparat de spălat cu presiune 200 bar Karcher HD 5/15 C Plus

Karcher HD 5/15 C Plus (vezi in eMAG) este cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune de 200 de bari, cu apa rece, echipat cu motor electric. Fabricat de marele producător german, acest model face parte din gama profesională a spălătoarelor cu presiune, și beneficiază de cele mai noi și inovatoare tehnologii semnate Karcher.
Este alimentat de motorul electric de 2800 W, iar presiunea și debitul mare de apa se datorează pompei metalice capabile sa genereze o presiune maximă de lucru de 200 de bari, și un debit maxim de apa de 500 de litri pe ora.
Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC.

KARCHER HD 5/15 C Plus este un curățitor cu presiune modern, fabricat numai din materiale de înaltă calitate, cu un design compact și robust, ușor și versatil, cu apa rece, dar care poate fi alimentat și cu apa calda (max. 60ºC), impresionează prin mobilitatea sa excelentă, și este ideal pentru operare atât pe verticala cât si pe orizontală, in funcție de condițiile de lucru.

Confortul de lucru pentru utilizator pe care acest model îl oferă prin asamblarea și dezasamblarea rapidă a accesoriilor, datorită funcției EASY!Force, este de departe un avantaj care face diferența. Permite o manipulare de 5X mai rapidă decât conexiunile filetate convenționale, fără a compromite robustețea și durata de viata lunga.

O varietate concludentă de opțiuni de echipare în ansamblu, care permite rezultate excelente de curățare, precum și un confort ridicat și o durata de viata utila îndelungată. Asta înseamnă Karcher HD 5/15 C Plus.
Doar nu degeaba este cel mai bine vândut, și totodată cel mai apreciat aparat de spălat cu presiune de 200 de bari din sector, nu-i așa!? Ușor de utilizat, având și manual de utilizare în limba romana, te vei putea bucura din plin de toate avantajele și beneficiile, chiar dacă nu ai cunoștințe tehnice avansate în acest domeniu.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune EASY!Force, lance, duza triplă (0º, 25º, 40º), duza murdărie grosiera, filtru de apa și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune 200 Karcher HD 5/15 C Plus uz profesional in oferta

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune 200 bar Karcher HD 5/15 C Plus:


3) Aparat de spălat cu presiune 200 bar Lavor HTR 2021LP

Probabil unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune de 200 de bari. Lavor HTR 2021LP (vezi in eMAG) este un model cu apa calda, capabil sa curețe orice tip de murdărie, ideal pentru îndepărtarea rapidă, eficientă și fără efort chiar și a celor mai încăpățânate pete, sau incrustate mizerii, datorită motorului intern care încălzește apa ducând-o pana temperaturi foarte ridicate (maxim 140ºC).
Este alimentat cu un motor electric cu 4 poli (1450 RPM) cu protecție termica si răcire cu apa. Presiunea ridicată de 200 de bari, dar și debitul foarte mare de apa, de 1260 de litri pe ora, sunt generate de pompa liniara cu trei pistoane ceramice cu cap din alamă nichelat cu supapa de by-pass incorporata.
Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia direct la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.

LAVOR 2021LP este un curățitor cu presiune gama PREMIUM. Aceste modele sunt special concepute pentru o durata lunga de viața, într-un regim de utilizare intensiv. Capabil sa rezolve cerințe de curățare dintre cele mai dificile în nenumărate sectoare, cum ar fi: agrotehnic, alimentar, industrial, construcții, transport s.a.m.d. Oferă un confort ridicat datorită racordului elastic amplasat între motorul electric și corpul pompei care conferă atenuarea vibrațiilor, și beneficiază de multiple avantaje. Iată câteva dintre acestea: racord elastic integrat pentru cuplarea eficientă a pompei, tatala oprire la joasă tensiune și cu întârziere, supape din oțel inoxidabil pentru aspirare si refulare, arzător vertical din oțel cu eficienta termica ridicata, indicator și regulator de temperatura cu senzor, rezervor detergent de 22 de litri și dispozitiv anti calcar și altele.

Are inclus în preț accesoriile necesare, are manual de utilizare în limba romana, si-n plus, cu codul de comanda ai acces la cel mai bun serviciu clienți Lavor, disponibil pe site-ul acestora.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza standard 045, filtru de apa și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune 200 bar Lavor HTR 2021LP

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune 200 bar Lavor HTR 2021LP:


Catalog aparate de spălat cu presiune 200 bar în oferta:


Magazin online cu prețuri ieftine:

În România, pentru achiziționarea unui aparat de spălat cu presiune de 200 de bari, nou și la un preț avantajos, magazinele online eMAG si Cel.ro sunt cea mai bună opțiune din sector. Datorită reducerilor și ofertelor constante pe care acesta le oferă, pe tot parcursul anului, nu doar în perioada sărbătorilor de iarnă sau de Black Friday, ai posibilitatea de a-ți cumpăra un model de foarte buna calitate, precum cele prezentate în acest articol, la un preț ieftin.
În timp ce, dacă ești în căutarea unui model second hand, Olx si Okazii sunt de departe cele mai bune magazine online care vând aparate de spălat cu presiune 200 bar second hand, aparate de spalat cu presiune profesionale second, si altele.

Accesorii aparat de spălat cu presiune 200 bar:

Rezumat
Aparat de spalat cu presiune 200 bar
Numele Articolului
Aparat de spalat cu presiune 200 bar
Descriere
Știai ca aparatele de spălat cu presiune de 200 de bari sunt considerate drept CELE MAI BUNE MODELE din sector!? Ești in căutarea unui astfel de curățitor cu presiune ridicata!? Acesta este articolul tău! Selecția celor mai bune aparate de spălat cu presiune 200 bar alături de cele mai ieftine preturi te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Setări