Skip to content

Accesorii aparat de spălat cu presiune karcher

Utilizând accesoriile adecvate Karcher, nu numai ca profiți la maxim de aparatul tău de spălat cu presiune, îmbunătățindu-i performanțele, dar te și ajută să elimini murdăria în cel eficient și mai rapid mod posibil.
Alegerea accesoriului potrivit sarcinii pe care o ai, multiplica posibilitățile de curățare, face curățarea mai eficienta, mult mai confortabilă, dar si muuuuult mai economica deoarece cantitatea de apa care se pierde este redusă la minim.

Exista o mulțime de accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Karcher. Important este însă, să-l alegem pe cel de care avem nevoie. Pentru asta, îți explicam care este utilitatea fiecăruia, după care, doar la un click distanta te așteaptă catalogul celor mai bune modele, la prețuri accesibile! Scroll!


Detergent Karcher:

Karcher oferă publicului sau o gama largă de produse de curățat, atât pentru mașini, cat și pentru piatra sau fațade. Detergentul 3in1 pentru jante, detergentul pentru înlăturarea insectelor, spuma activa Karcher, sau detergentul pentru piatra si fațade sunt doar câteva dintre cele mai bune produse de curățate ale acestora.

Ești în căutarea celui mai bun detergent pentru aparatul de spălat cu presiune Karcher K2, K3, K4, K5 sau K7? L-ai găsit! Click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog Detergent Karcher in oferta 👈

detergent karcher

Duza și lance spumare Karcher:

Cu ajutorul duzelor sau a lăncilor de spumare Karcher, te bucuri de o acoperire perfectă a întreg vehiculului, permițând astfel o curățare de calitate. Duza si lancea de spumare Karcher este ideala atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional (spălătorii auto). Exista modele disponibile pentru fiecare tip de aparat Karcher.

Ești în căutarea celei mai bune duze sau lance de spumare pentru aparatul de spălat cu presiune Karcher K2, K3, K4, K5 sau K7? Ai găsit-o! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Duza si lance spumare Karcher in oferta 👈

lance duza spumare karcher

Lance Karcher:

Lăncile celor de la Karcher, cu ajutorul cărora controlăm jetul de apa, sunt accesorii de foarte buna calitate, rezistente, dotate cu noile tehnologii aduse pe piața de marele brand Karcher. Remarcăm modele precum Vario-Power, Vario-Power jet scurt sau multi jet 3in1, care sunt ideale pentru curățarea eficienta chiar si a locurilor celor mai greu accesibile.

Ești în căutarea celei mai bune lăncii pentru aparatele de spălat cu presiune Karcher K2, K3, K4, K5 sau K7? Ai găsit-o! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog Lance Karcher in oferta 👈

Lance Karcher

Lance profesională Karcher:

De asemenea, poți înlocui lancea de uz casnic cu una dintre lăncile profesionale special proiectate pentru a curata cu succes sașiul mașinii, arcurile, roțile și a tuturor locurilor greu accesibile. Chiar dacă aceste lăncii nu sunt fabricate întocmai de către Karcher, compatibilitatea acestora cu modele este perfectă, dacă pistolul este original Karcher.

Ești în căutarea celei mai bune lăncii profesionale pentru aparatul de spălat cu presiune Karcher K2, K3, K4, K5 sau K7? Ai găsit-o! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog Lance PRO Karcher in oferta 👈


Pistol de înaltă presiune Karcher:

Pistoalele de înaltă presiune Karcher sunt dintre cele mai bune de pe piața. Cu ajutorul acestora ai control total asupra jetului de apa. În plus, au o greutate redusă, și sunt foarte confortabile în timpul utilizării. Pistolul Karcher cu duza reglabila, Karcher Full Control Plus G 180 Q și Karcher Full Control Plus G 180 Q sunt 3 dintre cele mai bune pistoale de înaltă presiune din gama acestora.

Așadar, ești în căutarea celui mai bun pistol cu presiune pentru aparatul de spălat cu presiune K2, K3, K4, K5 sau K7? L-ai găsit! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog Pistoale Karcher in oferta 👈

Pistol de inalta presiune Karcher

Perie Karcher:

În ceea ce privește peria de spalat Karcher, acestea este de mai multe feluri, și anume: perie de spălat, perie transversala, perie rotativa, perie activa pentru mașini, motociclete sau biciclete, perie pentru jante și altele. Cu ajutorul acestora, elimini în mod eficient chiar și cele mai dificile suprafețe de curățat. În plus, peri sunt ideali pentru a nu zgâria zonele mai sensibile (caroserie, mobilier și altele),

Așadar, ești în căutarea celei mai bune perii pentru aparatele de spălat cu presiune K2, K3, K4, K5 sau K7? Ai găsit-o! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog Perie Karcher in oferta 👈

Perie Karcher

Set accesori Karcher:

Karcher a creat pentru utilizatorii sai kituri complete cu accesoriile necesare pentru o curățare cat mai eficienta. Avantajul acestora este prețul mult mai ieftin decât daca ți-ai cumpăra accesoriile separat. Majoritatea seturilor includ un pistol de înaltă presiune, o duza si un furtun. În plus, pentru spălătorii sub presiune, Karcher oferă setul complet de sablare umeda, care include toate cele necesare, inclusiv ochelari de siguranța.

Așadar, ești în căutarea unui kit complet de accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune K2, K3, K4, K5 sau K7? L-ai găsit! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog KIT accesorii Karcher in oferta 👈


Furtun Karcher:

Unul dintre cele mai căutate accesorii ale aparatelor de spălat cu presiune Karcher, din cauza lungimii scurte a furtunului standard cu care vine în dotare, este furtunul compatibil cu acestea. Bucuria este ca, avem de unde alege. Începând cu furtunurile scurte, și terminând cu cele lungi de pana la 30 metrii, catalogul acestora este unul bogat. De asemenea, îți poate achiziționa una dintre mulinetele tambur Karcher, sau unul din seturile complete pentru curățarea țevilor, la prețuri ieftine.

Așadar, ești în căutarea celui mai bun furtun pentru aparatul de spălat cu presiune Karcher K2, K3, K4, K5 sau K7? L-ai găsit! Fa click pe butonul de mai jos!
👉 Catalog Furtun Karcher in oferta 👈

furtun karcher

Piese de schimb aparate de spălat cu presiune Karcher

Si-n ultimul rand, dar nu deloc important, deoarece în unele cazuri aceste aparate se mai pot strica, catalogul cu piese de schimb pentru aparatele de spălat cu presiune Karcher are prețuri accesibile. Garnituri, filtre de apa, adaptoare, și multe alte piese se pot strica. Dacă asta se întâmpla, nu-ți rămâne decât sa înlocuiești piesa care nu mai funcționează, cu una nouă.

Așadar, trebuie să-ți repari aparatul de spălat cu presiune Karcher K2, K3, K4, K5 sau K7? Fa click pe butonul de mai jos. Probabil găsești piesa de care ai nevoie.
👉 Catalog piese de schimb Karcher in oferta 👈

Piese de schimb Karcher

Concluzie accesorii Karcher

Curată ca un expert! Utilizând accesoriul adecvat, ai parte de o curățare completa, într-un timp record. După cum ai văzut, exista accesorii pentru toate tipurile de suprafețe, ideale pentru curățarea tuturor zonelor, chiar si a zone greu accesibile, a locurilor mai înguste sau curbate, a canalelor de scurgere, a jgheaburilor și burlanelor, și multe altele.

Accesoriile, în combinație cu aparatul tău de spălat Karcher, și cu tine, veți formă cel mai bun trio din fata noilor provocări de curățare pe care ți le prezintă locuința în fiecare zi!
Cureți rapid, ușor și confortabil!

Rezumat
Accesorii aparat de spalat cu presiune Karcher
Numele Articolului
Accesorii aparat de spalat cu presiune Karcher
Descriere
Daca esti in cautarea celor mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune marca KARCHER, acesta este articolul tau! Aici gasesti selectia celor mai bune accesori, la preturi ieftine! Cele mai avantajoase preturi te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Setări