Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Black&Decker 🔝
Calitate superioară și o foarte bună presiune ✔️

Extrem de cunoscut, în mod special pentru produsele de bricolaj pe care le oferă, marele brand Black&Decker se remarca de asemenea, și prin linia lor de produse pentru curățare, in mod special prin aparatele de spalat cu presiune.

aparat spalat cu presiune black&decker

Aparatele de spălat cu presiune Black&Decker sunt extrem de apreciate la nivel mondial, remarcându-se prin calitatea superioară a materialelor, dar mai ales prin raportul excelent performanța-preț.
Sunt modele dedicate uzul casnic, ideale pentru curățarea rapidă și eficientă a suprafețelor mici, medii sau mari din jurul casei, precum: terase, curte, mobilier de grădină, fațade, pereți, geamuri, biciclete, mașini, alei, și multe altele.

Aparate de spalat cu presiune Black&Decker

Ai auzit mult vorbindu-se despre aparatele de spălat cu presiune Black&Decker, dar nu știi pe care-l să-l alegi!? Suntem aici pentru a te ajuta! Echipa noastră de profesioniști, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit lista celor mai bune modele, pentru ca alegerea ta sa fie una cat mai ușoara, si corecta.

În plus, aici afli totul despre aceasta marca, si despre aparatele lor de spălat cu presiune. Fie ca-l numește spalator, curatitor, aparat sau masina de spalat cu presiune Black & Decker, cu siguranța vei găsi modelul adaptat cerințelor tale.

Aparat de spălat cu presiune Black&Decker: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeBlack&Decker
BXPW1400E
Black&Decker
BXPW1700PE
Black&Decker
BXPW2000E
Black&Decker
BXPW2200E
Black&Decker
BXPW2500DTS
ImagineAparat de spalat cu presiune Black&Decker BXPW1400EAparat de spalat cu presiune Black & Decker BXPW1700PEAparat de spalat cu presiune Black & Decker BXPW2000EAparat de spalat cu presiune Black & Decker, BXPW2200EMasina de spalat cu presiune cu 2 motoare Black&Decker BXPW2500DTS
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
Debit: 390 l/h vezi tot
14 00 W / 130 bar
Debit: 420 l/h vezi tot
2000 W / 140 bar
Debit: 440 l/h vezi tot
2200 W / 150 bar
Debit: 440 l/h vezi tot
2500 W / 150 bar
Debit: 810 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, kit pentru spuma si furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, perie terasa, perie fixa, bidon detergent, tambur furtun, filtru de apa si furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, bidon detergent, tambur furtun, filtru de apa si furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, bidon detergent, tambur furtun, filtru de apa si furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza dubla cu jet rotativ, bidon detergent, tambur furtun, kit pentru spuma, filtru de apa si furtun presiune
Lungime furtun
Greutate
5 m / 6 m
6,48 kg
5 m / 6 m
10,4 kg
5 m / 8 m
11,8 kg
5 m / 8 m
12 kg
5 m / 8 m
18,8 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret MatHaus Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparat de spălat cu presiune Black&Decker în oferta:Black&Decker – peste 110 de ani de experiența garantează acest brand

Fondat în SUA, în anul 1910, Black&Decker este astăzi cunoscut în întreaga lume pentru sculele electrice și electrocasnice pe care le oferă. Produsele acestora se remarca în primul rand prin calitatea lor deosebita. Sunt produse durabile, dotate cu cele mai noi tehnologii, care oferă siguranță si protecție în timpul lucrului, plus eficienta maximă.

Black&Decker

În ceea ce privește linia produselor pentru curățare, aparatele de spălat cu presiune au făcut rapid înconjurul lumii, fiind extrem de apreciate de către toți utilizatorii. Este dificil sa găsești un review negativ (cel puțin în România). Sunt modele compacte, ușor de manevrat dar și de folosit, ideale pentru uz casnic.

Tipuri și modele:

După cum am spus mai sus, majoritatea aparatelor de spălat cu presiune Black&Decker sunt ideale pentru uz casnic. Acestea au motoare electrice, dar și un design special conceput pentru a fi ușor de manevrat, de transportat sau de depozitat. Exista însă 3 tipuri de aparate de spălat cu presiune Black and Decker din care putem alege, și anume: portabil, cu roti și cu 2 motoare.
Acesta din urma, datorită debitului foarte mare de apa pe care-l oferă, se poate utiliza atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Aparat de spălat cu presiune Black&Decker: recomandări 2023

După cum ai putut observa, exista diferite tipuri și modele de aparate de spălat cu presiune marca Black&Decker. Dacă încă nu știi pe care-l să-l alegi, ți-am pregătit lista celor mai bune modele, în raport calitate preț din acest an.


Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW1400E

BXPW1400E (vezi in Mathaus) este unul dintre cele mai bine vândute aparate de spălat cu presiune marca Black&Decker. Este un model de bază, care se remarca prin prețul sau econom, dar și prin calitatea excelentă pe care o are. Este dotat cu un motor electric de 1400 W, care oferă o presiune maximă de 110 bari și un debit maxim de apa de 390l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Chiar dacă BXPW1400E este doar modelul de intrare al mărcii Black&Decker, acesta oferă nenumărate avantaje. Are un design compact, este ușor de manevrat, oferă siguranța si protecție în timpul lucrului, este rezistent, are pompa de aluminiu, este fabricat din materiale de calitate, și multe altele. În plus, este echipat cu toate accesoriile necesare.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, furtun de înaltă presiune de 6m și kit pentru spuma.
Aparatul de spălat cu presiune Black&Decker BXPW1400E este ideal pentru uz casnic.


Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW1700PE

BXPW1700PE (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai apreciate aparate de spălat cu presiune Black&Decker, de către publicul roman. Acesta se remarca prin printr-un motor mai puternic, și mai multe accesorii, făcându-l astfel mai eficient. Are un motor electric de 1700 W, o presiune maximă de 130 de bari și un debit maxim de apa de 420l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Black&Decker BXPW1700PE are de asemenea un design compact, și este fabricat din materiale de înaltă calitate. Este ușor de manevrat, datorită mânerului, a tamburului pentru furtun și a roților mari din cauciuc, dar și de depozitat, mulțumita suporturilor pentru accesorii, dar și a modului facil de a-l transporta. În plus, acest model este echipat cu toate accesoriile necesare, inclusiv perie pentru terasa.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, perie terasa, perie fixa, bidon pentru detergent, tambur furtun, furtun de înaltă presiune de 6m și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Black&Decker BXPW1700PE este ideal pentru uz casnic.


Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2000E

BXPW2000E (vezi in eMAG) este cel mai bun aparat de spălat cu presiune Black&Decker, în raport calitate preț, din 2023. Oferă presiunea necesara pentru curățarea rapida si eficienta a tuturor tipurilor de suprafețe din jurul casei. Are un motor electric de 2000 W, o presiune maximă de 140 de bari si debit maxim de apa de 440l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Black&Decker BXPW2000E se bucura și el de același design compact, care-l face ușor de manevrat, dar și de depozitat, și este fabricat numai din materiale de foarte buna calitate. Are buton ON/OFF pentru o utilizare cat mai ușoară, are mâner, roti mari din cauciuc, pompa din aluminiu cu 3 pistoane axiale, placa oscilanta, suport pentru accesorii și altele. De asemenea, este echipat cu toate accesoriile necesare pentru o treaba bine făcută.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, bidon pentru detergent, tambur furtun, furtun de înaltă presiune de 8m și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2000E este ideal pentru uz casnic.


Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2200E

BXPW2200E (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune Black&Decker, care datorită presiunii sale puternice, este ideal pentru curățarea rapida și eficienta a suprafețelor medii și mari. Este dotat cu un motor electric de 2200 W, care oferă o presiune maximă de 150 de bari si debit maxim de apa de 440l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Black&Decker BXPW2200E din pct. de vedere al design-ului și al avantajelor pe care le oferă este asemănător modelului precedent. Singura diferența este dată de puterea motorului, acesta având o presiune mult mai buna. În ceea ce privește numărul de accesorii, de asemenea, nu exista nici o diferența.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, bidon pentru detergent, tambur furtun, furtun de înaltă presiune de 8m și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2200E este ideal pentru uz casnic, putând fii folosit cu succes chiar și pe suprafețele mai mari.


Aparat de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2500DTS

BXP2500DTS (vezi in eMAG) este un model nou, inovativ, al mărcii Black&Decker, care în comparație cu toate celelalte modele prezentate mai sus, acesta are doua motoare care conferă o putere de 2500 W, o presiune maximă de 150 de bari, și un debit maxim de apa de 810l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Black&Decker BXPW2500WDTS este un aparat de spălat cu presiune care face parte din gama PREMIUM al acestui brand. Se remarca prin funcțiile speciale prin care putem optimiza consumul de energie și de apa, sau putem crește debitul de apa pana la cifra brutala de 850l/h. Are un design compact, este rezistent, ușor de transportat, de depozitat și multe altele. Este cel mai bun aparat de spălat cu presiune Black&Decker.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza dubla cu jet rotativ, bidon pentru detergent, tambur furtun, furtun de înaltă presiune de 8m, kit pentru spuma și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Black&Decker BXPW2500DTS este ideal atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional, datorită debitului mare de apa pe care-l oferă.


Cu ce se diferențiază între ele aparatele de spălat cu presiune marca Black&Decker?

Indiferent de modelul ales, vei beneficia de calitatea și eficienta acestui brand. Însă, pentru a-l alege pe cel ideal pentru tine, este important sa stabilești din timp care va fi modul de utilizare pe care i-l vei da. Astfel, vei știi puterea de care ai nevoie, presiunea, debitul de apă și numărul de accesorii de care ai nevoie. Acestea sunt principalele caracteristici care fac diferența intre aparate.

Accesorii aparat de spălat cu presiune Black&Decker

Accesorii aparat spalat cu presiune Black&Decker

Pentru o curățare a suprafețelor așa cum iți dorești, recomandăm utilizarea accesoriului destinat sarcinii respective. Dacă nu știi la ce mă refer, ți-am pregătit cel mai bun articol din sector, cu cele mai bune accesorii și piese de schimb aparat de spalat cu presiune black&decker, pentru o curățare totală. În plus, tot aici găsești piese de schimb pentru aparat de spălat cu presiune Black&Decker.

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune Black&Decker! Click aici! 👈

Accesorii aparat de spălat cu presiune Black&Decker

De unde să-ți cumperi un aparat de spălat cu presiune Black&Decker la preț ieftin?

Un brand atât de important precum Black&Decker oferă posibilitatea de a-ți cumpăra aparatul de spălat cu presiune mult dorit la un preț extrem de accesibil. Acest lucru este posibil prin intermediul marilor magazine online din România care vând aceste produse, și care oferă prețuri ieftine, datorita nenumăratelor reduceri și oferte constante (mai ales de Black Friday).

Cele mai bune magazine sunt: eMAG, Mathaus, Cel.ro ItGalaxy si Dedeman. Olx si Okazii raman cea mai bună opțiune pentru achiziționarea aparatului de spălat cu presiune Black&Decker second hand (la mâna a doua).


Vezi cele mai bune OFERTE din eMAG

Concluzii generale despre aparatele de spălat cu presiune Black and Decker

La mare căutare în ultimii ani în România, modelele Black&Decker s-au făcut remarcate prin calitatea deosebita pe care o oferă, demonstrându-se ca fiind o foarte bună investiție pe termen lung. Diferența de preț dintre modele se datorează caracteristicilor, fiecare model fiind rezistent, ușor de folosit, de manevrat, și de depozitat. Aspecte esențiale pentru un aparat de spălat cu presiune dedicat uzului casnic. În plus, toate aceste remarcări le vei găsi printre rândurile recenziilor pozitive din eMAG.

Dacă încă nu te-ai hotărât, ți-am pregătit cea mai bună oferta din mediul online! Profita, și cumpărați acum un curățitor cu presiune Black & Decker! Cel mai ieftin preț te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!

Cumpăra în oferta, cel mai bun aparat de spălat cu presiune Black&Decker, în raport calitate-preț din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune BLACK&DECKER
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune BLACK&DECKER
Descriere
Stiai ca una dintre cele mai bune marci de aparate de spalat cu presiune este Black&Decker? Aparatele acestora se remarca prin calitatea excelenta a produsului, dar si prin eficienta pe care o ofera. Esti in cautarea celui mai bun aparat de spalat cu presiune Black&Decker? Ai picat la fix! In plus, aici vei gasi selectia celor mai ieftine preturi din sector.
Autor
Setări