Skip to content

Accesorii aparat de spălat cu presiune Waspper

Sa ai un aparat de spălat cu presiune de foarte buna calitate, așa cum sunt modele Waspper, înseamnă de asemenea, utilizarea celor mai bune accesorii. Hmm, logic, nu-i așa?
Deși toate aparatele de spălat cu presiune Waspper, chiar și modele de bază, sunt echipate cu accesoriile necesare pentru realizarea procesului de curățare într-un mod cat mai corect, eficient și rapid, indiferent de tipul suprafeței sau de grosimea stratului de mizerie, aceștia oferă publicului lor o gama completa de accesorii compatibile cu aceste aparate, menite să-ți ușureze munca.

accesorii aparat de spalat cu presiune Waspper

În acest articol vom vorbi despre cele mai vândute astfel de accesorii, despre cum se utilizează acestea, care este motivul pentru care sunt atât de căutate, si-n plus, tot aici găsești catalogul celor mai ieftine preturi din sector.
Ce mai aștepți? Alege-ți accesoriul de care ai nevoie. Scroll!

Accesorii pentru aparate de spălat cu presiune Waspper

Folosind accesoriul adecvat, nu exista murdărie ce nu poate fi îndepărtată!
Gama accesoriilor pentru aparatele de spălat cu presiune Waspper este una ampla și bogată, având de asemenea o calitate superioară, dar și prețuri accesibile. Iată care sunt cele mai bine vândute accesorii Waspper:

 • Lance spumare: Acesta este accesoriul ideal pentru obținerea spumei concentrate, identică celei din spălătoriile auto.
 • Pistol de presiune: Este rezistent, și se remarca prin calitatea excelentă a materialelor, dar și prin forma ergonomica.
 • Lance din oțel: De o calitate superioară, rezistență, din oțel inoxidabil, acestea face legătura între pistol și duza.
 • Extensie lance: La fel de rezistenta, extensia este ideala pentru a abține acces in locuri greu accesibile.
 • Extensie jgheab: Acestea se utilizează pentru curățarea caroseriei autovehiculelor sau a jgheaburilor de pe casa.
 • Duza turbojet: Cu un jet extrem de puternic, este ideala pentru curățarea suprafețelor greu de curățat.
 • Duza reglabila: Așa cum ne indica și numele, aceasta oferă posibilitatea reglării jetului de apa.
 • Perie cu duze rotative: Periea cu duze rotative este ideala pentru curățarea in profunzime a suprafețelor mari.
 • Kit de sablare: Cel mai bun accesoriu pentru curatarea uleiului, a vopselelor vechi, a ruginei si altele.

Așadar, ești în căutarea unui pistol de presiune, o lance pentru spumă, o duza reglabila sau turbojet, o perie cu duze reglabile, extensii lance, sau extensie pentru jgheaburi compatibila cu aparatele de spălat cu presiune Waspper?

Ai picat la fix! Catalogul celor mai ieftine preturi din sector te așteaptă! Ești doar la un click distanta! Ce mai astepti!?
Intra si cumpara-ti accesoriul Waspper necesar!

👉 Catalog Accesorii WASPPER in OFERTA 👈


Furtun de presiune pentru aparatele de spălat cu presiune Waspper

Un alt accesoriu important, fără de care funcționarea aparatului de spălat cu presiune Waspper nu este posibila, este furtunul de înaltă presiune. Mai mult decât atât, deoarece toate modelele marca Waspper au funcția de auto amorsare, pentru utilizarea acesteia vei avea nevoie de furtunul de aspirație Waspper.

 • Furtun de presiune Waspper: Fabricat din PVC sau din cauciuc, este foarte rezistent, și permite o mai buna accesibilitate a zonelor mai îndepărtate de rețeaua de apa curenta. Este disponibil în mai multe mărimi (7,5m, 10m, 20m), și mai multe tipuri de conectori (M22, 3/8QC, 1/4).
 • Furtun de aspirație Waspper: Acestea este folosit pentru a putea utiliza funcția de auto pompare a apei pe aparatele de spălat cu presiune Waspper și Gaspper. În plus, este dotat cu filtru de admisie care împiedica intrarea murdăriei în furtun. Astfel, pentru a spala, poți utiliza apa din butoaie, râuri, lacuri s.a.m.d.
Furtun de presiune Waspper

Așadar, ești în căutarea unui furtun de presiune de foarte buna calitate, sau a unui furtun de aspirație compatibil cu aparatele de spălat cu presiune Waspper?
Ai picat la fix! Catalogul celor mai ieftine preturi din sector te așteaptă!
Ești doar la un click distanta! Ce mai astepti!?
Intra si cumpara-ti furtunul Waspper necesar!

👉 Catalog Furtun presiune WASPPER in OFERTA 👈


Piese de schimb pentru aparatele de spălat cu presiune Waspper

O alta categorie importantă, deloc de neglijat, este cea a pieselor de schimb. Odată cu trecerea anilor, din cauza uzurii, pot apărea diferite probleme, ale pompei de apă sau a filtrului de apa. În plus, am introdus în acesta categorie și alte piese care-ți pot fi de mare ajutor. Iată care sunt acestea:

 • Valva autoaspiratie: Cu ajutorul acestei valve poți trage apa din diferite recipiente. Aceasta piesa este necesara aparatului Waspper GP3300DA.
 • Conducta de admisie: Conducta de admisie a apei pentru pompa de aspirație automată a aparatului de spălat cu presiune Waspper GP3000HD, ajuta pompa de presiune să capete capacitatea de autoaspiratie.
Piese de schimb Waspper

Așadar, ești în căutarea filtrului de apa, a pompei de presiune, a valvei de autoaspiratie sau a conductei de admisie compatibile cu aparatele de spălat cu presiune Waspper?
Ai picat la fix! Catalogul celor mai ieftine preturi din sector te așteaptă!
Ești doar la un click distanta! Ce mai astepti!?
Intra si cumpara-ti piesa de schimb pt. Waspper de care ai nevoie!

👉 Catalog Piese de schimb WASPPER in OFERTA 👈


Concluzie:

Recomandăm verificarea cu atenție a compatibilității aparatului tău de spălat cu presiune Waspper, cu accesoriul de care ai nevoie. Fiecare accesoriu vândut de eMAG beneficiază de retur într-un timp relativ scurt, însă contra cost.

Pentru curățarea cat mai eficienta, rapidă și fără prea mult efort, alege-ți mereu accesoriul adecvat! Astfel, vei transforma munca într-o joacă! Așadar, nu-ți rămâne decât să-ți alegi accesoriul de care ai nevoie! Nu-ți face griji de preturi! Noi le-am ales pe cele mai ieftine din sector!

Rezumat
Accesorii aparat de apalat cu presiune WASPPER / GASPPER
Numele Articolului
Accesorii aparat de apalat cu presiune WASPPER / GASPPER
Descriere
Esti in cautarea celor mai bune accesorii pentru aparatele de spalt cu presiune marca Waspper? La fix! Cele mai vandute accesorii, impreuna cu selectia celor mai ieftine preturi din sector le gasesti doar aici!
Autor
Setări