Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Michelin 🔝
Acest brand nu este Nr.1 doar la anvelope! 🥇

Toți l-am văzut cel puțin odată salutându-ne, nu-i așa?
Pe omulețul Michelin, din anvelope, celebrul logo al acestora.
Michelin este echivalentul calității.

Chiar dacă sunt lideri mondiali în anvelope, aceștia și-au pus rapid amprenta și pe sectorul curățeniei, dezvoltând o gama completa de aparate de spălat cu presiune de cea mai bună calitate. Sunt special fabricate pentru a satisface toate nevoile de curățare ale mediului casnic exterior sau a celui profesional.
Sunt extrem de fiabile și versatile, dovedindu-se a fi soluția ideala pentru îndeplinirea cu succes a tuturor sarcinilor de curățare, indiferent de tipul suprafeței sau a murdăriei.

aparat spalat cu presiune michelin

În acest articol, AparatdeSpalatcuPresiune.Com iți prezintă TOP5 cele mai bune aparate de spălat cu presiune Michelin în raport calitate-preț din 2023, plus tabelul comparativ al acestora.
Aici găsești selecția celor mai ieftine preturi din sector, recomandări si păreri despre curatitoarele cu presiune fabricate de Michelin. Scroll!

Aparat de spălat cu presiune Michelin: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeMichelin
MPX 17EH
Michelin
MPX 150 CK
Michelin
MPX25DTS
Michelin
MPX150HDC
Michelin
MPX200HD
ImagineAparat de curatat cu presiune Michelin MPX 17EHCuratitor cu presiune Michelin MPX 150 CKAparat de spalat cu presiune Michelin MPX25DTSMasina de curatat cu presiune, apa rece, 150 bari, 630 l/h, Michelin MPX150HDC-RLWMichelin MPX200HD
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tip alimentareLa rețea și autoamorsareLa rețea și autoamorsareLa rețeaLa rețeaLa rețea
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
Debit: 390 l/h vezi tot
2500 W / 150 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
2500 W / 150 bar
Debit: 810 l/h vezi tot
3000 W / 150 bar
Debit: 630 l/h vezi tot
Cu apa calda
7400 W / 200 bar
Debit: 900 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance cu duza reglabila, rotativa, spumare (rezervor detergent), filtru de apa, tambur si furtun presiunePistol, lance cu duza reglabila, sistem aspirație detergent, filtru de apa, suport furtun și furtun presiunePistol, lance, duza reglabil, duza rotativ, duza turbojet, adaptor duza dubla, lance spumare, filtru de apa, tambur si furtun presiunePistol, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º, rezervor detergent 3l, filtru de apa, tambur și furtun presiunePistol, lance, duza si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 6 m
5,6 kg
5 m / 10 m
23 kg
5 m / 8 m
17,3 kg
5 m / 10 m
49,7 kg
5 m / 10 m
160 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparate de spălat cu presiune Michelin in oferta:Catalog aparate de spălat cu presiune Michelin cu apa calda în oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

De ce Michelin?

gama completa aparate de spslat cu presiune micheline

De ce sa cumpăr un aparat de spălat cu presiune Michelin, când ei sunt cei mai buni producători de anvelope din întreaga lume, deținând aproape 20% din toată piața globală? Corect. O întrebare pertinentă.
Însă, având în vedere faptul ca sectorul auto este principalul lor punct de interes, iar un spălător cu presiune este cel care face să strălucească orice service auto, plin de urme de cauciucuri… considerăm pertinentă alegerea. Hehe 😁

Sunt aparate de spălat cu presiune menite să-ți ușureze munca, făcute să reziste, cu design compact și modern, ușor de utilizat, care nu necesita cunoștințe tehnice avansate pentru a-l putea utiliza la capacități și performanțe maxime.

Ce aparat de spălat cu presiune Michelin sa cumpăr?

Michelin oferă publicului sau o gama completa de aparate de spălat cu presiune, compusă din mai multe tipuri și modele care se împart în doua mari categoria:

  • Aparat de spălat cu presiune cu apa rece: Acestea sunt modelele convenționale. Sunt alimentate cu apa direct de la rețeaua de apa curenta, unele modele având și funcția de auto amorsare, iar temperatura maximă de intrare a apei oscilează între 40-60ºC. Se pot utiliza atât pentru uz propriu (uz casnic), cat si pentru uz profesional, în funcție de caracteristicile și specificațiile fiecărui model.
  • Aparat de spălat cu presiune cu apa calda: Acestea sunt modelele profesionale. Sunt alimentate cu apa rece direct de la rețeaua de apa curenta, urmând să-și încălzească singure apa, cu ajutorul boilerului cu care sunt dotate, ducându-se la temperaturi ridicate de peste 100ºC. În plus, pe lângă spălatul calitativ cu apa calda de care ai parte, acestea oferă și posibilitatea spălării cu aburi. Sunt mult mai scumpe, însă s-au dovedit a fi soluția ideala in domeniul industrial (uz profesional).

Recomandări aparate de spălat cu presiune Michelin:

Nu știi pe care să-l alegi? AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit lista celor mai bune modele, din fiecare gama. Alege-l pe cel care răspunde cel mai bine cerințelor și nevoilor tale.


Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX 17EH

MPX 17EH (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai bine vândute aparate de spălat cu presiune marca Michelin. Are motor electric de 1700 W, și pompa din aluminiu care generează o presiune maximă de 130 de bari și un debit de apa de 440 l/h. Alimentarea cu apa se poate face direct la rețeaua de apa curenta, având de asemenea și funcția de auto amorsare a acesteia dintr-un râu, lac, butoi, sau orice alt recipient asemănător. Temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Michelin MPX 17EH este un aparat de spălat cu presiune cu design ergonomic, robust și rezistent, echipat cu un motor electric monofazat, cu sistem de oprire totala care activează sau dezactivează motorul, mărind astfel durata de viata și reducând consumul. Are mâner telescopic, pentru a fi ușor de transportat sau de depozitat, are roti mari, tambur, și alte avantaje menite să-ți ușureze munca. Are de asemenea incluse în preț accesoriile necesare.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance cu duza reglabila, lance cu duza rotativa, duza spumare (rezervor detergent), filtru de apa, tambur furtun si furtun de înaltă presiune de 6 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Michelin MPX 17EH este ideal pentru uz casnic.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Michelin MPX 17EH:


Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX 150CK

MPX 150CK (vezi in eMAG) este modelul mărcii Michelin, care în ciuda prețului sau avantajos, beneficiază de anumite caracteristici specifice modelelor din gama PREMIUM. Are un motor puternic, electric, de 2500W, pompa cu 3 pistoane ceramice și cap din alama care generează o presiune maximă de 150 de bari, și un debit de apa de 500 l/h. Alimentarea cu apa se poate face direct la rețeaua de apa curenta, având de asemenea și funcția de auto amorsare a acesteia dintr-un râu, lac, butoi, sau orice alt recipient asemănător. Temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC

Are un cadru metalic, robust si rezistent, un design compact cu roti mari de 25 de cm ideale pentru orice tip de suprafața (scări, iarba, pământ, pietre), și alte avantaje remarcabile precum: regulator presiune, manometru cu glicerina pentru vizualizare presiune, sistem incorporat de aspirate detergent, pistol cu blocaj de siguranța, consum redus și altele.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance cu duza reglabila, sistem aspirație detergent, filtru de apa, suport furtun și furtun de înaltă presiune de 10 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Michelin MPX 150 CK poate fi utilizat cu succes atât în regim profesional, cat si în gospodarii (uz casnic).

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Michelin MPX 150CK:


Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX25DTS

MPX25DTS (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune marca Michelin, în raport calitate-preț. Are un motor electric de 2500 W, și două pompe din metal, rezistente, care generează o presiune maximă de 150 de bari, și un debit de apa de 810 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Michelin MPX25DTS este un aparat de spălat cu presiune semi-profesional, cu caracteristici excelente. Beneficiază de nouă tehnologie AR, cea care permite modularea presiunii prin utilizarea primelor două niveluri de putere, plus un al treilea: cu mod turbo care acționează și cea de-a doua pompa. Este echipat cu o duza dubla (dualtech System), care permite obținerea unor rezultate excelente într-un timp record, și este potrivit oricărui tip de suprafață, are un design modern, robust și rezistent, fiind ușor de utilizat, manevrat sau de depozitat și are un motor rezistent dotat cu funcția total stop System pentru un consum redus, atât de energie cat si de apa.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet reglabil, duza cu jet rotativ, duza turbojet, adaptor duza dubla, lance spumare (0,6l), filtru de apa, tambur pentru furtun si furtun de presiune de 8 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Michelin este un model semi-profesional ce poate fi utilizat atât în regim profesional, având o presiune ridicată și un debit mare de apa, cat și pentru uz casnic, fiind dotat cu noile tehnologii cu ajutorul cărora reducem la minim consumul de apă și de energie.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Michelin MPX25DTS:


Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX150HDC

MPX150HDX (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune cu apa rece, marca Michelin, gama PREMIUM. Are un motor electric, foarte puternic, de 3000 W, și o pompa cu 3 pistoane ceramice și cap din alama care generează o presiune maximă de 150 de bari, și un debit de apa de 630 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC.

Aparatul de spălat cu presiune MPX150HDX este un model profesional, acționat de un motor monofazat cu bobinaj din cupru prevăzut cu protecție termica. Cele mai importante avantaje ale acestui model sunt: regulator de presiune, manometru de glicerina pentru vizualizarea valorii presiunii, bypass cu supapa automata, rezervor pentru detergent de 3 litri plus sistem pt. aspirarea acestuia cu reglaj, cadru compact, din metal, robust și foarte rezistent, tehnologia prin care consumul de apă și de energie se reduc la minim, plus setul complet de duze.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º, rezervor pentru detergent 3l, filtru de apa, tambur furtun și furtun de înaltă presiune de 10 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Michelin MPX150HDC este un model destinat uzului profesional, însă datorită dimensiunilor sale reduse, și a specificațiilor tehnice pe care le are (reglare presiune), acestea poate fi utilizat cu succes, ocazional, acasă (uz casnic).

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Michelin MPX150HDC:


Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX200HD

MPX200HD (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune Michelin profesional cu apa calda, fiind totodată și unul dintre cele mai bune modele din sector. Are un boiler vertical din oțel cu ajutorul căruia își încălzește singura apa, în motor electric trifazat cu inducție și protecție termica foarte puternic de 7400 W, și o pompa cu 3 pistoane ceramice și cap din alama care generează o presiune maximă de 200 de bari, și un debit de apa de 900 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta iar temperatura maximă a apei interioare este de 140ºC.

Spre deosebire de toate celelalte modele prezentate mai sus, acesta oferă avantajul spălării cu apa fierbinte. În plus, are și un rezervor pentru motorină, pentru a putea fi utilizat chiar și atunci când nu ai în apropiere nici o sursa de curent. Are un design compact, și este fabricat numai din materiale și piese de înaltă calitate. Printre nenumăratele avantaje, remarcăm: reglare presiune, reglare temperatura apa, eliberare vapori (spălare aburi) furtun de înaltă presiune mai rezistent.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza si furtun de înaltă presiune întărit de 10 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Michelin MPX200HD este un model profesional, și este soluția optimă pentru îndepărtarea rapidă, eficientă și fără efort a oricărui tip de murdărie sau pată, de pe orice tip de suprafața.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Michelin MPX200HD:


Accesorii aparat de spălat cu presiune Michelin

Accesorii aparat de spalat cu presiune Mchelin

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune Michelin! Click aici! 👈

Aoarate de spalat cu presiune Michelin

Magazine online cu prețuri ieftine care vând aparate Michelin:

Pentru achiziționarea unui aparat de spălat cu presiune Michelin nou, recomandăm unul dintre cele doua mari magazine din România: eMAG și Dedeman. Oferte, reduceri și promoții constante pe care aceștia le oferă, pe tot parcursul anului, nu doar în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, îți dau posibilitatea de a cumpăra un curățitor cu presiune Michelin la un preț ieftin. În schimb, pentru achiziționarea acestuia la mâna a doua (second hand), Olx si Okazii rămân cele doua mari magazine online de specialitate.

Concluzie și păreri:

Recent intrat pe piața online din România, aparatele de spălat cu presiune fabricate de marele brand francez Michelin, nu beneficiază încă de recenzii din partea clienților. Asta doar în România însă.
Pentru că dacă ne uităm puțin în Amazon, fiecare model se bucura de un număr mare de recenzii pozitive în care marea majoritate a clienților, pe lângă fiabilitate, versatilitate, presiune excelentă și altele, au remarcat calitatea superioară a produsului.

Cumpara in oferta cel mai bun aparat de spalat cu presiune Micheline in raport calitate pret din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune MICHELIN
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune MICHELIN
Descriere
Esti in cautarea celor mai bune aparate de spalat cu presiune marca MICHELIN!? Acesta este articolul tau! Preturi ieftine, recomandari, tabel comparativ... totul doar aici.
Autor
Setări