Skip to content

Karcher aparat de spalat cu presiune 🔝 ✔️
Functionalitate, comoditate si design sofisticat

Dacă ești câtuși de puțin familiarizat cu lumea curățeniei, probabil știi ca unul dintre brandurile de TOP din acest sector este Karcher. Este un brand atât de important în sectorul acesta, încât termenul său de marcă este folosit colocvial ca sinonim pentru aceste sisteme de curățare.

Aparatul de spălat cu presiune Karcher, cunoscut și sub denumirea de curățitor sau spălător Karcher, este o opțiune excelentă pentru curățarea in profunzime si întreținerea săptămânala sau lunara a: mașinilor, bicicletelor, aleilor, teraselor, mobilierului de gradină, de terasă, fațadelor s.a.m.d.

Aparate de spalat Kacher

Datorită sistemului cu jet aerat, aceste aparate permit obținerea unor rezultate spectaculoase, folosind mai puțină apa decât produsele similare.

Așadar, dacă ești în căutarea celui mai bun aparat de spălat cu presiune Karcher, în raport calitate-preț, arunca o privire peste acest articol.
Probabil îl vei găsi aici. În plus, ai vrut sa le compari înainte de a cumpăra!?
Ei bine, acum poți! Scroll!

Aparat de spălat cu presiune Karcher: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeKarcher K2 Universal EditionKarcher K3Karcher K4 Power Control HomeKarcher K5 Power Control HomeKarcher K7 Premium
Smart Control Home
ImagineAparat de spalat cu presiune Karcher K2 Universal EditionAparat de spalat cu presiune Karcher K3Aparat de spalat cu presiune Karcher K4 Power Control HomeAparat de spalat cu presiune Karcher K5 Power Control HomeAparat de spalat cu presiune Karcher K7 Premium Smart Control Home
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa retea
La retea
Autoamorsare
La retea
Autoamorsare
La retea
Autoamorsare
La retea
Autoamorsare
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
Debit: 360 l/h vezi tot
1600 W / 120 bar
Debit: 380 l/h vezi tot
1800 W / 130 bar
Debit: 420 l/h vezi tot
2100 W / 145 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
3000 W / 180 bar
Debit: 600 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance cu jet rotativ, adaptor,
filtru de apa si furtun presiune
Pistol, lance pt. murdărie grosiera, lance cu jet reglabil, rezervor detergent,
filtru de apa si furtun presiune
Pistol, lance vario-power, duza murdărie grosiera, adaptor, plug 'n' clean,
filtru de apa si furtun presiune
Pistol, lance vario-power, duza murdărie grosiera, adaptor, plug 'n' clean,
filtru de apa si furtun presiune
Pistol G 180 Q Smart Control, lance vario power, plug ‘n’ clean, perie rotativa terasa T 7, filtru de apa, tambur, adaptor 3/4 și furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 3 m
3,8 kg
5 m / 6 m
5,8 kg
5 m / 8 m
11,5 kg
5 m / 10 m
13 kg
5 m / 10 m
18,1 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparate de spălat cu presiune Karcher

Catalogul aparatelor de spălat cu presiune al celor de la Karcher este unul foarte amplu.
Modelul de baza este K2, iar cel complet este K7. Pe măsură ce numărul modelului crește, caracteristicile și posibilitățile aparatului cresc și ele. În fiecare gama numerică (k2, k3, k4, k5 si k7), exista diferite modele și versiuni, care se diferențiază prin: dimensiune, putere, presiune și accesorii.
În continuare, iți prezentam catalogul celor mai bune aparate de spălat cu presiune Karcher în oferta:

Aparat de spălat cu presiune Karcher k2

Aparatele de spălat cu presiune Karcher K2 sunt modele dedicate celor amatori.
Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea rapidă a murdăriei ușoare, și pot curata pana la 20 m2 pe ora.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune K2:


Aparat de spălat cu presiune Karcher k3

Aparatele de spălat cu presiune Karcher K3 sunt modele destinate începătorilor. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea rapidă a murdăriei ușoare și moderate, și pot curata pana la 25 m2 pe ora.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune K3:


Aparat de spălat cu presiune Karcher k4

Aparatele de spălat cu presiune Karcher K4 sunt modele dedicate celor avansați. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea rapidă a murdăriei moderate, și pot curata pana la 30 m2 pe ora.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune K4:


Aparat de spălat cu presiune Karcher k5

Aparatele de spălat cu presiune Karcher K5 sunt modele dedicate celor profesioniști. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea rapidă a murdăriei grosiere, și pot curata pana la 40 m2 pe ora.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune K5:


Aparat de spălat cu presiune Karcher k7

Aparatele de spălat cu presiune Karcher K7 sunt modele dedicate celor experți. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea rapidă a murdăriei grosiere, întărite, și pot curata pana la 40 m2 pe ora.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune K7:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Tipuri și modele:

După cum ai putut observa în catalogul de mai sus, exista diferite tipuri și modele de aparate de spălat cu presiune Karcher pentru fiecare utilizator în parte.
În plus, în fiecare gama întâlnim diferite categorii, precum aparate Karcher pentru casa si gradina, pentru mașina, sau premium, adică 3in1. De asemenea, la mare căutare sunt și modele compact.

Fiecare model (k2, k3, k4, k5 si k7) dispune de cate doua modele compact. Iată care sunt acestea:

Catalog aparat de spălat cu presiune karcher compact in oferta:


Karcher – peste 80 de ani de experiența în spate

Înființată în anul 1935, de către inventatorul și omul de afaceri Alfred Karcher, compania de familie are sediul în Winnenden lângă Stuttgart. Astăzi, marele brand german este reprezentat un peste 160 de tari și are 38 de filiale în întreaga lume, fiind lider mondial al furnizorilor de sisteme de curățare eficiente, economice și ecologice.

În ceea ce privește aparatul de spălat cu presiune fabricat de Karcher, acesta se distinge prin performanta de top, inovație si calitate superioara.

Ce aparat de spălat cu presiune Karcher sa cumpăr?
Recomandări 2023:

Daca nu știi pe care sa-l alegi, noi te ajutam! Ți-am pregătit lista celor mai bune aparate din fiecare model. Alege-l pe cel care răspunde cel mai bine necesitaților si nevoilor tale.


Aparat de spălat cu presiune Karcher K2 Universal Edition

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K2 Universal Edition (vezi in eMAG), este cea mai bine vânduta versiune a modelului de baza K2. Este aparatul ideal pentru îndeplinirea cu succes a tuturor sarcinilor de curățare ocazionala din jurul casei.

Este dotat cu un motor electric de 1400W, care oferă o presiune maximă de 110 bari și un debit de apa maxim de 360 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

  • Avantaje: Oferă o depozitare optimă a tuturor accesoriilor, are sistem de conectare rapidă, este ușor de utilizat, cântărește Putin, are dimensiuni compacte și altele.
  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance cu jet rotativ, furtun de înaltă presiune de 3 m, adaptor racord furtun de gradina A3/4 și filtru de apa.

Aparat de spălat cu presiune Karcher K3

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K3 (vezi in eMAG) este cel mai bun model în raport calitate-preț al versiunii K3. Este aparatul ideal îndepărtarea murdăriei moderate din jurul casei.

Este dotat cu un motor de 1600W, care oferă o presiune maximă de 120 de bari și un debit maxim de apa de 380 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea (+ autoamorsare), iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

  • Avantaje: Design atractiv cu aspect X-range, sistem quick connect la ambele capete ale furtunului de mare presiune, depozitare optimă a accesoriilor prin soluția de stocare easy click și altele.
  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance pt. murdărie grosiera, lance cu jet reglabil, furtun de înaltă presiune de 6 m, rezervor detergent si filtru de apa.

Aparat de spălat cu presiune Karcher K4 Power Control Home

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K4 Power Control Home (vezi in eMAG), este aparatul care te transforma într-un expert în curățenie. Cu ajutorul aplicației Karcher Home & Garden ai la îndemâna toate informațiile de care ai nevoie, cum ar fi: instrucțiuni de asamblare, informații despre aparat, sfaturi practice și multe altele.

Este dotat cu un motor de 1800 W, care oferă o presiune maximă de 130 de bari și un debit maxim de apa de 420 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea (+ autoamorsare), iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

  • Avantaje: Aplicația Home & Garden, pistol de pulverizare power control cu 3 trepte de presiune și afișaj, sistem quick connect, sistem Karcher plug ‘n’ Clean pentru detergent, mâner telescopic, roti și altele.
  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance vario-power, duza murdărie grosiera, furtun de înaltă presiune de 8 m, adaptor racord furtun de gradina A3/4, plug ‘n’ clean si filtru de apa.

Aparat de spălat cu presiune Karcher K5 Power Control Home

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K5 Power Control Home (vezi in eMAG), este aparatul care pe lângă faptul ca te transforma într-un expert în curățare, datorită aplicației, are o presiune deosebita.

Are un motor electric de 2100 W care oferă o putere maximă de 145 de bari, cu un debit maxim de apa de 500 l/h. Alimentarea se face direct la rețea (+ autoamorsare), iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

  • Avantaje: Aplicația Home & Garden, pistol de pulverizare power control cu 3 trepte de presiune și afișaj, sistem quick connect, sistem Karcher plug ‘n’ Clean pentru detergent, mâner telescopic, roti și altele.
  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance vario-power, duza murdărie grosiera, furtun de înaltă presiune de 10 m, adaptor racord furtun de gradina A3/4, plug ‘n’ clean si filtru de apa.

Aparat de spălat cu presiune Karcher K7 Premium Smart Control home

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K7 Premium Smart Control Home (vezi in eMAG), așa cum ne indica și numele, este un model din gama PREMIUM.

Este dotat cu un motor electric de 300 W, care oferă o presiune maximă de 180 de bari, cu un debit maxim de apa de 600 l/h. În plus, pentru o putere suplimentară poți activa modul boost din meniul acestuia. Alimentarea cu apa se face direct la rețea (+ autoamorsare), iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC.

  • Avantaje: Aplicația Home & Garden, pistol de pulverizare Smart Control cu 3 trepte de presiune și afișaj LCD, multi jet 3in1, sistem quick connect, tambur pentru furtun, sistem Karcher plug ‘n’ clean pentru detergent, mâner telescopic, roti și altele.
  • Accesorii: Pistol de înaltă presiune smart control, lance pentru toate tipurile de suprafețe, lance pentru piatra si fațade cu multi jet 3in1, duza murdărie grosiera, furtun de înaltă presiune de 10 m, tambur pentru furtun, adaptor racord furtun de gradina A3/4, plug ‘n’ clean, motor răcit cu apa si filtru de apa.

De ce sa cumperi un aparat de spălat cu presiune Karcher?

Brandul Karcher, datorită sistemului sau de înaltă presiune implementat în fiecare aparat, oferă posibilitatea de a îndepărta murdărie sau mizeria uscata si groasa, in doar câteva secunde.
La fel se întâmplă și cu petele cele mai rezistente. Sunt aparate cu un design robust, sunt fabricate din materiale de calitate, sunt confortabile, eficiente și versatile.

De asemenea, sunt aparate de spălat cu presiune recunoscute pentru presiunea excelentă a apei, dar și pentru economia lor. În plus, sunt foarte ușor de utilizat și de manevrat, astfel încât, prin apăsarea unui simplu buton te și apuci de spălat.

Un alt mare avantaj al acestor aparate, este numărul mare de accesorii disponibile pentru îndeplinirea cat mai rapidă și eficientă a sarcinilor.
Dacă ești în căutarea celei mai bune perii pentru spălat pavaj Karcher, cea mai bună duza spumare Karcher, sau cel mai bun furtun de înaltă presiune Karcher, plus multe alte accesorii compatibile cu aparatele de spălat cu presiune Karcher, noi ți-am pregătit cel mai bun articol.

Accesorii aparat de spălat cu presiune Karcher:

accesorii aparat de spalat cu presiune karcher

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune KARCHER! Click aici! 👈

accesorii karcher aparat de spalat cu presiune

Sa cumperi online aparat de spălat cu presiune Karcher nu a fost niciodată mai ușor

Și-n plus.. la prețuri ieftine!
Acest lucru este posibil datorita măriilor comercianți romani, precum eMAG, Dedeman, Flanco, Altex, Vexio, ItGalaxy, evoMAG si alții, care prin intermediul ofertelor și a reducerilor, oferă prețuri extrem de accesibile tuturor modelelor Karcher.
Asta, daca-ți dorești un aparat de spălat cu presiune Karcher nou-nouț, dacă preferi unul second hand (la mâna a doua), ai de unde alege! Olx si Okazii, sunt doua dintre cele mai bune magazine de specialitate care oferă încredere și prețuri ieftine.

Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Concluzie:

Aparatele de spălat cu presiune Karcher sunt modele care îmbină perfect funcționalitatea, comoditatea și designul sofisticat. Este una dintre cele mai importante mărci în acest sector, distingându-se prin inovație, dar mai ales prin orientare sa, spre identificarea celor mai bune si eficiente soluții.

Efortul i-a fost recunoscut în nenumărate rânduri prin brevetele și premiile acordate de instituții de renume. Karcher garantează faptul ca fiecare inovație, nu numai că îndeplinește cerințele operațiunilor de curățare din ce în ce mai complexe, dar face și că munca operatorului sa devina cat mai ușoara si plăcuta posibil.

Cumpăra în oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune Karcher în raport calitate preț:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune KARCHER
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune KARCHER
Descriere
Ești in căutarea unui aparat de spălat de înalta calitate, la un preț accesibil!? Modelele Karcher, renumite pentru presiuna lor excelenta, pot fi una dintre cele mai bune soluții ale acestui ani. In acest articol găsești selecția celor mai bune aparate de spălat cu presiune Karcher, tabel comparativ, recomandări si multe altele.
Autor
Setări