Skip to content

Aparat de spălat cu presiune pe benzina 🥇 Aliatul tău Nr.1 împotriva mizeriei 🔝✔️
Aparatele care-ți conferă o curățare fără limite!

Trebuie să recunoaștem, murdăria apare mereu. Nu contează cât de mult te străduiești, atât casa, cât și curtea, terasa, gradina, mașina, grătarul, sau orice altceva: totul are nevoie de întreținere. Asta doar în ceea ce privește uzul casnic al acestui aparat. Dacă ne referim însă la un uz profesional, lista se extinde.
Ferme de animale, abatoare, service-uri auto, hale industriale, utilaje agricole, tiruri, bascule, si camioane, sunt doar câteva dintre locațiile care necesita ocazional o curățenie “ca la carte”. Pete de ulei, de vopsea, mucegai, noroi, bălegar, grăsimi și multe alte astfel de mizerii dispar într-o secundă datorită jetului puternic al aparatelor de spălat cu presiune pe benzina.

Un alt mare avantaj este debitul mare de apa pe care-l oferă, cu ajutorul căruia cureți rapid suprafețe mari. Recunoscute pentru presiune lor ridicată, calitatea deosebita, rezistenta și eficienta pe care o au, aparatele de spălat cu presiune sunt cea mai bună opțiune, atât pentru curățarea și întreținerea mediului nostru casnic, cat si pentru uz profesional.
Sunt aparatele care îți oferă o curățare fără limite! În acest găsești selecția celor mai bune modele, la cele mai ieftine preturi din sector!

Aparat de spălat cu presiune pe benzina: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeWaspper
W3000HA
Garland ULTIMATE
820 QG
Waspper
W3000HC
Karcher
G7.180
Lavor HYPER
THERMIC 13HF
ImagineAparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HAMasina de spalat cu presiune 207 bar cu motor termic Garland ULTIMATE 820 QGAparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HCAparat de spalat cu presiune Karcher G7.180HYPER
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa retea și
Autoamorsare
La retea și
Autoamorsare
La retea și
Autoamorsare
La reteaLa retea
Motor
Caract. tehnice
Benzina, 4 timpi, 196cmc
5,5 CP, 207 bari
Debit: 8,5 l/min.
vezi tot
Benzina, 4 timpi, 210cmc
7 CP, 207 bari
Debit: 8,5 l/min.
vezi tot
Benzina, 4 timpi, 208cmc
7,7 CP, 207 bari
Debit: 8,7 l/min.
vezi tot
Benzina, 4 timpi, 160cmc
4,7 CP, 180 bari
Debit: 5,9 l/min.
vezi tot
Benzina, 4 timpi, 9,7kW
13 CP, 250 bari
Debit: 18 l/min.
vezi tot
Tip pornireManuala (sfoara)Manuala (sfoara)Manuala (sfoara)Automata (soc automat)Automata
AccesoriiPistol presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent si furtun presiunePistol presiune, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza detergent, furtun auto amorsare și furtun presiunePistol presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun presiunePistol presiune G 180 Q, lance jet Vario Power, duza murdărie grosiera si furtun presiunePistol presiune, lance, duza si furtun presiune
Lungime furtun
Greutate
7,5 m
27,8 kg
7 m
39,7 kg
7,5 m
27,8 kg
10 m
28 kg
10 m
65 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparate de spălat cu presiune pe benzina în oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Ce aparat de spălat cu presiune pe benzina sa cumpăr?

Aparat de spălat cu presiune pe benzina:

aparat spalat cu presiune pe benzina

Acestea sunt cele mai vândute modele. Majoritatea modelelor au o presiune de cel puțin 200 de bari, ajungând și până la 300 de bari, în cazul modelelor din gama premium. Sunt rezistente, au cadru din oțel, pompe metalice, și pot fi alimentate cu apa, fie direct la rețeaua cu apa, unele modele având și funcția de auto amorsare a aceștia, dintr-un lac, râu, găleata, butoi, sau orice alt recipient asemănător acestora din urma.

Aparat spălat presiune benzina cu apa calda:

Aparat de spălat cu presiune pe benzina cu apa calda:

Spre deosebire de modelele clasice, cele cu apa rece, acestea sunt dotate cu o caldarina, cu ajutorul căreia aparatul își generează singur apa calda. Aparatele de spălat cu presiune cu apa calda sunt esențiale în sectorul industrial, acolo unde stratul de mizerie este mult mai gros, dar și mult mai greu de îndepărtat, precum: service-uri auto, ferme de animale, abatoare, depozite, piscine și altele.

Aparat spălat presiune benzina cu rezervor de apa

aparat de spalat cu presiune profesional cu rezervor de apa

Acestea, așa cum indică și numele, sunt dotate cu propriul recipient de apa, astfel încât utilizarea lor sa fie posibila indiferent de locul în care te afli. Capacitatea rezervorului diferă de la model la model, însă sunt unele aparate de spălat cu presiune cu motor pe benzina și cu rezervor de apa de 120 de litri. Cel mai mare avantaj al acestor modele este independentă totală față de rețelele de apa curenta.

Pompa de spălat cu presiune pe benzina

aparat de spalat cu presiune 300 bar

Aceste sisteme de curățare sub presiune, oferă aceeași presiune ridicată, rezistență sau calitate, însă, spre deosebire de celelalte modele, o pompa de curățare sub presiune este statică. Mutarea acestor sisteme de curățare dintr-un loc in altul se efectuează cu ajutorului unui motostivuitor sau încărcător frontal, deoarece, în general, cadru metalic este prevăzut cu niște în care se introduc lamele utilajelor amintite.

Cum fac alegerea corecta?

După cum ai văzut, exista mai multe tipuri și modele de aparate de spălat cu presiune, cu motor pe benzina.
Datorită presiunii ridicate și a debitului mare de apa pe care-l oferă, aceste modele sunt destinate uzului profesional. Însă la fel de bine pot fi și pentru uz casnic, deoarece nu necesita cunoștințe tehnice avansate pentru o utilizare corectă și eficientă a acestora, au un design compact, și sunt ușor de manevrat și de depozitat (mai puțin pompa de spălat sub presiune, care necesita un motostivuitor pentru a fi mutată).

Cu toate acestea, pentru o alegerea cat mai satisfăcătoare a viitorului tău aparat de spălat cu presiune pe benzina, trebuie sa ții cont de următoarele aspecte:

  • Tip alimentare: Pot fi alimentate cu apa direct de la rețeaua de apa curenta, dintr-un butoi, recipient asemănător, râu sau lac, dacă are funcția de auto amorsare, sau din propriul rezervor de apa integrat.
  • Putere: Furnizată de către motor, măsurata in cai putere (CP) sau în wați (kW), în cazul modelelor cu pornire electrică, este un aspect important deoarece acesta influențează presiunea apei.
  • Presiune apei: Înseamnă forța cu care apa iese din aparat. Se măsoară în bari, iar aparatele de spălat cu presiune benzina oscilează între 200 – 300 de bari, unele modele având funcția de reglare a presiunii.
  • Debit de apa: Debitul de apa ne arată cantitatea de apa pe care aparatul o poate elibera într-o anumită perioada de timp. În cazul acestor aparate este măsurat în litri pe minut (l/min).
  • Accesorii: Accesoriile sunt cele care îți permit extinderea funcțiilor aparatului de spălat cu presiune. Exista accesorii pentru fiecare tip de suprafața, și sunt menite să-ți ușureze munca.

Pentru ca fiecare aparat de spălat cu presiune cu motor pe benzina îți oferă o presiune ridicată și un debit mare de apa, ales corespunzător, acesta se transforma rapid în aliatul tău numărul 1 in îndepărtarea murdărie de orice tip, sau de pe orice tip de suprafața! Mai jos, ți-am pregătit un mic tabel orientativ.

Sarcini de curățareSuprafață curățareCaracteristici minimeFrecvență utilizareNivel strat murdărie (1-5)
Mobilier exterior, unelte,
pavaje, scari, autovehicule...
0 - 40 m²2 CP, 150 bari, 4 l/minZilnic5
Rulota, camion, tir, curti,
gradini, fatade, utilaje agricole
40 - 90 m²4 CP, 200 bari, 8 l/minZilnic5
Industria alimentara, ferma
animale, abatoare, service auto...
≥ 90 m²5 CP, 250 bari, 12 l/minZilnic5

Aparate de spălat cu presiune pe benzina: recomandări 2023

Catalogul amplu și bogat în oferte, cu diferite tipuri și modele de aparate de spălat cu presiune pe benzina, te fac sa nu mai știi pe care să-l cumperi, nu-i așa? AparatDeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit o lista cu 5 dintre cele mai bune modele disponibile online, în raport calitate-preț, din 2023.


Aparat de spălat cu presiune pe benzina Waspper W3000HA

W3000HA (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai bine vândute aparate de spălat cu presiune marca Waspper, având un preț extrem de avantajos. Are un motor Peggas, pe benzina, în 4 timpi, de 196 cmc, 5,5cp, și o pompa metalica, rezistenta, care generează o presiune maximă de 207 bari, și un debit de apa de 8,5 l/min. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior, poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un lac, râu, butoi sau orice alt recipient asemănător. Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Printre nenumăratele avantaje pe care le oferă acest model, remarcăm: cadru înalt, stabil și rezistent din oțel, motor cu turații reglabile, consum redus, furtun de presiune cu înveliș din PVC sau pompa rezistenta și puternica. În plus, are incluse în preț toate accesoriile necesare.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune de 7,5 metri.
Aparatul de spălat cu presiune pe benzina Waspper W3000HA, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune pe benzina Waspper W3000HA:


Aparat de spălat cu presiune pe benzina Garland Ultimate 820 QG

ULTIMATE 820 QG (vezi in eMAG) este un alt model cu-n preț accesibil. Totodată, acesta este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune marca Granland. Are un motor termic pe benzina, în 4 timpi, de 210 cc, 7cp, și o pompa metalica, rezistenta, care generează o presiune maximă de 207 bari, și un debit de apa de 8,5 l/min. Alimentarea cu apa se poate face direct la rețeaua de apa curenta, având de asemenea și funcția de auto amorsare a acesteia dintr-un râu, lac, butoi, sau orice alt recipient asemănător. Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Acest model se remarca prin: protecția la lipsa de ulei în motor, pompa să rezistență și puternica din alama, rezervorul pentru detergent inclus, furtunul special pentru auto amorsare și cele 4 duze diferite.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza detergent, furtun auto amorsare și furtun de înaltă presiune de 7 metri.
Aparatul de spălat cu presiune pe benzina Garland Ultimate 820 QG, datorită presiunii sale ridicate, este ideal pentru uz profesional.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune pe benzina Garland Ultimate 820 QG:


Aparat de spălat cu presiune pe benzina Waspper W3000HC

W3000HC (vezi in eMAG) este considerat de mulți drept: cel mai bun aparat de spălat cu presiune fabricat de marele Waspper, în raport calitate-preț. Are un motor Briggs&Stratton (USA), pe benzina, în 4 timpi, de 208 cmc, 7,4cp, și o pompa în întregime metalica, cu cap de alama și carcasa din aluminiu, care generează o presiune maximă de 207 bari, și un debit de apa de 6 l/min. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior, poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un lac, râu, butoi, sau orice alt recipient asemănător. Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Are un design compact, cu cadru din oțel, suporți pentru accesorii și furtun, roti mari cauciucate, și este echipat cu un motor de calitate cu turație reglabila. Oferă un consum redus, durabilitate, și are incluse în preț toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai rapidă și eficientă a oricărui tip de suprafața.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune cu înveliș din PVC de 7,5 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Waspper W3000HA, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpăra în oferta curățitor cu presiune pe benzina Waspper W3000HC:


Aparat de spălat cu presiune pe benzina Karcher G7.180

G7.108 (vezi in eMAG) este cel mai bun aparat de spălat cu presiune cu motor pe benzina, fabricat de marele brand Karcher, în raport calitate-preț. Are un motor termic, in 4 timpi, de 160 cmc, 4,7cp, și o pompa metalica, rezistenta, care generează o presiune maximă de 180 de bari, și un debit de apa de 5,9 l/min. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.

Karcher G7.180 se remarca prin: cadru rezistent și pliabil, roti mari, rezervor de detergent detașabil, pornire rapidă cu ajutorul șocului automat, și nu în ultimul rand, prin accesoriile sale noi de înaltă calitate și îmbunătățite, pentru o curățare cât mai ușoară și eficientă.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune G 180 Q, lance jet Vario Power, duza murdărie grosiera si furtun de înaltă presiune de 10 metri.
Aparatul de spălat cu presiune pe benzina Karcher G7.180, datorită presiunii sale ridicate, și a consumului redus, este ideal atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune pe benzina Karcher G7.180:


Aparat de spălat cu presiune pe benzina Lavor Hyper Thermic 13HF

Hyper Thermic 13HF (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune gama PREMIUM, fabricat de Lavor, care oferă o presiune ridicată. Este echipat cu un motor Honda, pe benzina, în 4 timpi, de 13cp, și o pompa tip CL5, cu o turație de 1450 rot/min, care generează o presiune maximă 250 de bari și un debit de apa de 18 l/min. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.

Are un design compact, dimensiuni reduse, roti mari, o foarte buna stabilitate, si se face remarcat prin: sistemul de aspirare detergent cu reglaj, regulator presiune, bypass cu supapa automata, trei pistoane ceramice, motor de înaltă calitate Honda GX390, presiune ridicată, și altele.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza si furtun de înaltă presiune de 10 metri.
Aparatul de spălat cu presiune pe benzina Lavor Hyper Thermic 13HF, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat pentru uz casnic, dar mai ales pentru uz profesional, în regim industrial intensiv: curățenie, construcții, agricultura și altele.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune pe benzina Lavor Hyper Thermic 13HF:


IMPORTANT! Toate aparatele de spălat cu presiune pe benzina se livrează fără ulei în motor. La adăugarea uleiului, pentru a te asigura ca tot uleiul s-a scurs în baia de ulei, așteaptă aprox. 5-10 minute înainte de a verifica pe joja nivelul de ulei. Nivelul uleiului pe joja trebuie sa fie între minim și maxim. Pentru funcționarea corecta a motorului, se recomanda uleiul pentru motor 10W40.

Accesorii aparate de spălat cu presiune pe benzina:

Accesoriile sunt cele care te ajuta sa atingi întreg potențialul aparatului tău. Fiecare model are inclus in preț toate accesoriile necesare de care ai nevoie pentru îndepărtarea rapidă, eficientă și fără prea mult efort a oricărui tip de murdărie de pe orice tip de suprafața.

Dar dacă ești în căutarea unui accesoriu anume, pistol de înaltă presiune, furtun, filtru, lance, duze sau altele, în bara meniului nostru, în secțiunea “Accesorii” găsești mai multe tipuri și modele, la prețuri ieftine.

Cum funcționează?

Aceste sisteme de curățare funcționează cu un motor în 4 timpi, benzina fără plumb și o bandă pentru ulei.
Apa care intra prin furtunul de înaltă presiune, este preluată de pompa de înaltă presiune pentru a o împinge cu presiune ridicată către pistol, lance si duza, transformându-se într-un jet puternic de apa.

Cum se utilizează?

Sunt modele care nu necesita cunoștințe tehnice avansate pentru a beneficia din plin de toate avantajele și beneficiile pe care le oferă.
Sunt ușor de utilizat, si-n plus, fiecare model are propriul său manual de instrucțiuni în limba romana, cu schițe intuitive, și scheme de asamblare.Cați litri de benzina consuma un astfel de aparat de spălat cu presiune?

În funcție de motorul aparatului, consumul de benzina poate să difere. Toate aparatele de spălat cu presiune, cu motor pe benzina oferă însă un consum redus de combustibil, deoarece avem de-a face cu motoare mici.
Având in vedere că Honda GX390 este unul dintre cele mai bune motoare, am făcut un calcul estimativ asupra acestuia.

  • Honda GX390 consuma 1 litru de benzina la ora, adică 1 litru de benzina la 1080 de litri de apa.
    Asta înseamnă un consum excelent!

Mentenanța:

Pentru a nu se defecta, și pentru a te bucura “pe viața” de un aparat de spălat cu presiune pe benzina, iată care sunt principalele 2 aspecte de care trebuie sa ții cont:

Nivel Ulei: Un aspect extrem de important este verificarea nivelului de ulei. Nivelul scăzut al uleiului poate cauza deteriorarea mașinii de spălat cu presiune.

Curățarea filtrului: Un alt aspect important este curățarea filtrului. Recomandăm verificarea acestuia constant, deoarece dacă se murdărește, aparatul nu va funcționa la performanțe maxime.

Acestea doua sunt verificări de baza ce se pot face fiecărui model. Cum se face mentenanța completa modelului tău, cu siguranța vei găsi toți pașii detaliați în manualul de instrucțiuni care vine odată cu aparatul. În schimb, recomandarea noastră este: utilizarea unei benzine fără plumb de buna calitate, precum și un ulei pe măsură. Mai jos, ți-am pregătit un mic catalog cu ulei pentru aparatele de spălat cu presiune.

Cumpăra în oferta ulei pentru aparatele de spălat cu presiune pe benzina:Vezi mai multe OFERTE de ULEI pentru motor in eMAG

Care sunt cele mai rezistente motoare de aparate de spălat cu presiune pe benzina?

Toate motoarele sunt de foarte buna calitate și rezistență, făcute sa funcționeze la cel mai înalt nivel mulți ani fără probleme. Iată totuși, care sunt cele mai apreciate motoare de către utilizatori:

aparate de spalat cu presiune pe benzina Briggs&Stratton

Briggs&Stratton: Fabricat în SUA, acesta se remarca prin: sistemul de reglare a turațiilor și sistemul de protecție al motorului fără ulei.

aparate de spalat cu presiune pe benzina honda

Honda: Cunoscut pentru calitatea sa superioara, și acesta se remarca prin sistemul de reglare al turațiilor, fiind garanția calității.

aparate de spalat cu presiune pe benzina peggas

Peggas: Semnat Royal Enfield, acesta se remarca prin reglarea fluentă a rotațiilor și prin sistemul de protecție al motorului fără ulei.

Care sunt cei mai buni producători de aparate de spălat cu presiune pe benzina? 🔝

Karcher, Lavor, Garland, Scheppach, Kranzle, Briggs, Annovi Reverberi, Hecht, Villager sau Ridder sunt primi 10 cei mai buni producători de aparate de spălat cu presiune pe benzina, imediat după WASPPER. Aceștia din urma, oferă publicului lor o gama completa de diferite tipuri și modele, la prețuri accesibile, ideale pentru uz casnic, profesional, sau ambele.

Magazine online românești cu prețuri ieftine:

Magazine mari din România oferă publicului lor prețuri ieftine, prin intermediul ofertelor și al reducerilor, pe tot parcursul anului, nu doar în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, pentru cele mai bune aparate de spălat cu presiune pe benzina. Pentru achiziționarea unui spălător cu presiune pe benzina nou, recomandăm magazinele online eMAG. Iar pentru a-l cumpăra online, recomandăm cu încredere unul dintre cele doua magazine mari de specialitate second hand (la mâna a doua), și anume: Olx sau Okazii.


Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Concluzie și păreri:

Aparatele de spălat cu presiune pe benzina, deși sunt mult mai scumpe decât cele electrice, acestea oferă o presiune mai ridicată, o mai mare putere de curățare, și o durata de viata mult mai îndelungată.
Au o construcție robustă, un design compact, sunt simplu și ușor de utilizat sau de depozitat, iar spre deosebire de cele electrice, nu necesita cablu de alimentare, eliminând astfel riscul de scurtcircuit în medii umede. În plus, neavând nevoie de priză, cu un furtun de înaltă presiune lung, poate spala minuțios chiar și cel mai îndepărtat colțișor.
De asemenea, un număr mare de modele beneficiază deja de recenzii pozitive din partea clienților, care remarca eficiența, calitatea, și modul ușor de utilizare.

În concluzie, considerăm ca: cea mai bună opțiune pentru îndepărtarea rapidă a murdăriei grosiere, este un spălător cu presiune pe benzina! Iar dacă ai ajuns până aici, fără să-ți fii ales deja unul, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit cea mai bună oferta din mediul online. Scroll!

Cumpăra în oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune, în raport calitate preț, din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune BENZINA
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune BENZINA
Descriere
Stiai ca aparatele de spalat cu presiune cu motor pe benzina sunt considerate de multi drept: cele mai bune modele de curatitoare! In acest articol iti prezentam cele mai bune aparate de spalat cu presiune benzina in raport calitate preti din ultimul an! Cele mai ieftine preturi te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Setări