Skip to content

Accesorii aparat de spălat cu presiune Black&Decker

Aparatele de spălat cu presiune Black&Decker sunt recunoscute pentru echiparea completa pe care o oferă din punct de vedere al accesoriilor. Fiecare model este echipat cu accesoriile necesare pentru curățarea rapida și eficienta a tuturor tipurilor de suprafețe.

accesorii aparat spalat cu presiune Black&Decker

Dacă ești însă în căutarea unui accesoriu compatibil cu aparatele de spălat cu presiune marca Black&Decker, ai picat la fix! În acest articol iți prezentam catalogul celor mai bune accesorii compatibile cu acestea, în OFERTA!
Prețuri ieftine te așteaptă, tu ce mai aștepți!? Scroll!

Catalog accesorii aparat de spalat cu presiune
Black & Decker in oferta:Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Black&Decker:

După cum ai putut observa în catalogul de mai sus, exista diferite tipuri de accesorii pentru aparate de spălat cu presiune Black&Decker. În continuare, îți prezentăm cele mai bune dintre acestea.

Lance spumare aparat de spălat cu presiune Black&Decker:

Lancea pentru spumare este indispensabilă, deoarece conferă o acoperire perfectă a întregului vehicul sau autovehicul, permițând astfel o curățare de foarte buna calitate. Cu ajutorul acestei lance spumare Black and Decker poți obține spuma densa de aceeași consistență precum a celei obținute la spălătoriile auto.

Acest model are reglaje atât pentru forma jetului de spuma, cat și pentru consistentă acestuia. Este reglabila si rezistenta, având tot corpul din alama, și este compatibila cu toate modele Black&Decker. Produsul vine însoțit de toate informațiile necesare asamblării și utilizării.

Cumpara in oferta lance spumare Black&Decker:


Duza rotativa aparat de spălat cu presiune Black&Decker:

Duza rotativa este accesoriul ideal pentru curățarea rapidă și eficientă a tuturor suprafețelor și zonelor greu accesibile, datorită jetului sau rotativ, perfect pentru îndepărtarea murdăriei dure. Duza rotativa vine la pachet cu lancea pentru spălat cu presiune, și este compatibila cu toate aparatele de spălat Black&Decker.

Presiunea maximă suportată este de 150 bar, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC. De asemenea, produsul vine însoțită de toate informațiile necesare asamblării și utilizării.

Duza rotatica Black&Decker

Cumpara in oferta duza rotativa Black&Decker:


Perie rotativa aparat de spălat cu presiune Black&Decker:

Un alt accesoriu important este peria rotativa, cu ajutorul căreia putem curata rapid și eficient suprafețele medii sau mari. Este ideala pentru terase, alei, poteci, deoarece perimate obținerea celor mai bune rezultate, în cel mai scurt și eficient mod, si este compatibila cu toate aparatele de spălat cu presiune Black&Decker, și are o conexiune rapidă pentru o introducere sigură și ușoară în apară.

Este fabricată din plastic, și are peri rezistențe. De asemenea, produsul vine însoțită de toate informațiile necesare asamblării și utilizării.

Aparat de spalat cu presiune Black&Decker perie terasa

Cumpara in oferta perie rotativa Black&Decker:


Furtun aparat de spălat cu presiune Black&Decker:


Ultimul, dar nu deloc important, este furtul de înaltă presiune. Acesta se utilizează pentru prelungirea furtunurilor de bază de la aparatele de spălat cu presiune Black&Decker. Este flexibil, rezistent, și are o lungime de 8 metri.

Este compatibil cu următoarele modele de aparate: XBPW1500PE, BXPW1400E, BXPW1300E, BXPW1600PE și BXPW2000PE. De asemenea, produsul vine însoțită de toate informațiile necesare asamblării și utilizării.

furtun de inalta presiune pentru aparat de spalat cu presiune Black&Decker

Cumpara in oferta furtun de inalta presiune Black&Decker:


Rezumat
Accesorii aparat de spalat cu presiune BLACK&DECKER
Numele Articolului
Accesorii aparat de spalat cu presiune BLACK&DECKER
Descriere
Daca esti in cautarea celor mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune marca Black&Decker, acesta este articolul tau! Aici gasesti selectia celor mai bune accesori, la preturi ieftine! Cele mai avantajoase preturi te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Setări