Skip to content

Accesorii aparat de spălat cu presiune Michelin

Toate aparatele de spălat cu presiune fabricate de Michelin includ deja accesoriile de bază, necesare pentru a putea fi utilizate imediat ce au fost scoase din cutie.
Cu toate acestea însă, accesoriile se pot defecta în timp, sau, poți de asemenea să-i crești performanțele aparatului tău, incorporându-i alte accesorii special concepute pentru diferite sarcini specifice de curățare.

Accesorii aparat de spalat cu presiune Mchelin

Au conexiuni rapide, fără a fi nevoie sa folosești alte adaptoare pentru a le conecta, sunt de foarte buna calitate, au prețuri avantajoase, si-n plus: cu ajutorul acestora vei aparate de o curățare mult mai rapidă și mult mai eficienta, însa cu un minim de efort.
În acest articol ți-am pregătit lista celor mai vândute accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Michelin, care este rolul acestora, dar și catalogul celor mai ieftine preturi! Scroll!

Catalog accesorii spălător Michelin:


Care sunt cele mai bune accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Michelin, dar și dc?

 • Filtru de apa: Un accesoriu mult mai important decât pare, deoarece acestea previne la deteriorarea aparatului din cauza murdăriei care poate pătrunde în interiorul acestuia.
 • Prelungitor furtun de presiune: Atunci când furtunul pe care-l ai nu-ți este suficient, poate suplimenta lungimea acestuia adăugându-i prelungitorul profesional pentru furtun fabricat de Michelin.
 • Furtun de înaltă presiune: Este rezistent, asemeni furtului de presiune din spălătoriile auto, și poate fi de diferite mărimi.
 • Pistol de înaltă presiune: Toate pistoalele de presiune apa fabricate de Michelin, sunt dotate cu blocaj la mâner împotriva pornirii accidentale și funcționează și cu apa caldă și cu apa rece.
 • Lance: Sunt fabricate din otel, sunt rezistente, și sunt compatibile cu oricare pistol de la aparatele de spălat cu presiune Michelin.
 • Lance spumare: Lancea de spumare este accesoriul de care ai nevoie pentru a obține spuma densa, identică celei întâlnite în spălătoriile auto, chiar la tine acasă.
 • Lance profesională cu duza rotativa: Aceasta formează un jet subțire rotativ care oferă o mai buna performanta în curățare.
 • Duza: Duzele Michelin sunt de foarte buna calitate. În plus, acestea oferă un număr mare de duze jet apa, de diferite mărimi, cu diferite unghiuri de pulverizare.
 • Perie de spălat: Se utilizează atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional, în spălătoriile auto. Este accesoriul ideal pentru curățarea caroseriei.
 • Perie rotativa pentru spălat: Asemănătoare periei de spălat, cu peri de calitate care nu se rup, poate fi utilizată atât pt. uz casnic cat si pt. uz profesional.
 • Șarpe pentru desfundat țevi: Furtunul de presiune pentru desfundat țevi se cuplează la pistolul de presiune în locul lăncii și ideal pentru desfundare țevi, conducte, canale de scurgere, burlane de scurgere, toalete și altele.
Rezumat
Accesorii aparate de spalat cu presiune MICHELIN
Numele Articolului
Accesorii aparate de spalat cu presiune MICHELIN
Descriere
Esti in cautarea celor mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune marca Michelin? La fix! Cele mai vandute accesorii, impreuna cu selectia celor mai ieftine preturi te asteapta!
Autor
Setări