Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Makita 🔝
Calitate, eficiență și durabilitate ✔️

Pentru început… tu știai că?
Marea corporație japoneza Makita, fondata in anul 1915, și care și-a început activitatea ca o companie mica, producătoare și vânzătoare de motoare electrice, este astăzi lider mondial în producția și furnizarea de scule electrice profesionale?

Un proverb japonez zice: “Dacă nu încerci, nu o sa reușești. Acest lucru este adevărat pentru toate lucrurile.” și asta au făcut! De-a lungul anilor, după cum bine știm, japonezii s-au caracterizat prin a fi stricți disciplinați în absolut toate aspectele vieții lor, reușind sa domine mai multe sectoare. Unul dintre ele, este tocmai acesta: sectorul aparatelor de spălat cu presiune. Doar nu degeaba produsele acestora fac rapid înconjurul lumii, nu-i așa?

Aparate de spalat cu presiune Makita

Makita, prestigiosul brand japonez, renumit pentru calitatea, rezistenta și eficienta produselor sale, oferă publicului sau aparate de spălat cu presiune de foarte buna calitate, ideale pentru uz casnic sau profesional. Catalogul acestora este unul bogat și variat, cu diferite tipuri și modele, astfel încât, sa-l poți alege pe cel care se adaptează cel mai bine cerințelor tale. Dacă nu știi care este acesta, poți aplica metoda studiului comparativ asupra tabelului din acest articol.
În plus, aici găsești selecția celor mai ieftine prețuri online!

Așadar, acum ai totul la îndemâna. Îți dorești de fiecare data o curățare eficientă, rapidă, și fără efort, a suprafețelor murdare? Alege aparatul de spălat cu presiune Makita! E bun la toate: biciclete, motociclete, mașini, atv-uri, curți, grădini, terase, pavaje, scări, pereți, geamuri, fațade, zone cu mucegai, zone cu murdărie grosiera… si așa mai departe.

Aparat de spălat cu presiune Makita: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeMakita HW102Makita HW111Makita HW131Makita HW132Makita HW151
ImagineAparat de spalat cu presiune Makita HW102Aparat de spalat cu presiune Makita HW111Aparat de spalat cu presiune Makita HW131Aparat de spalat cu presiune Makita HW132Aparat de spalat cu presiune Makita HW151
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1300 W / 100 bar
Debit: 360 l/h vezi tot
1700 W / 110 bar
Debit: 370 l/h vezi tot
2300 W / 130 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
2100 W / 140 bar
Debit: 420 l/h vezi tot
2500 W / 150 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance, prelungitor de lance, duza rotopower, rezervor detergent, filtru de apa si furtun presiunePistol, lance, prelungitor lance, duza reglabila, duza rotopower, perie, rezervor detergent încorporat, cupla rapida cu filtru de apa, tambur furtun si furtun presiunePistol, lance, duza ajustabila, duza turbojet, rezervor detergent încorporat, filtru de apa încorporat, tambur furtun si furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, perie, rezervor detergent încorporat, filtru de apa, tambur furtun si furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza rotopower, 2 rezervoare detergent, filtru de apa, tambur furtun si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 5 m
5,8 kg
5 m / 5,5 m
7,4 kg
5 m / 15 m
37 kg
5 m / 8 m
18,8 kg
5 m / 10 m
26,9 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret evoMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparat de spălat cu presiune Makita in oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Alte magazine online care vand aparate de spalat cu presiune Makita:Vezi mai multe OFERTE in Cel.ro

Makita – peste 100 de ani garantează acest brand

Prestigiosul brand japonez Makita, fondat în anul 1915 de către Mosaburo Makita, este astăzi unul dintre cei mai buni furnizori de scule electrice din întreaga lume. Întreaga gama de instrumente pe care le oferă, și care-i ajuta pe utilizatori să-și creeze case și stiluri de viață, așa cum le place acestora sa spună, se remarca prin calitate, durabilitate și tehnologii de ultima generație.

La fel se întâmplă și cu aparatele de spălat cu presiune. Începând cu cel mai scump, și terminând cu cel mai ieftin aparat Makita, toate modele au un raport calitate-preț excelent, si-n plus, sunt realizate numai cu materiale de cea mai bună calitate, special concepute cu scopul de a menține eficienta ridicată a acestora în timp.
Una peste alta, un aparat de spălat cu presiune Makita este sinonim cu eficienta, calitate și durabilitate.

Ce aparat de spălat cu presiune Makita să cumpăr?

Dacă nu știi pe care să-l cumperi, stai liniștit, e ceva normal. Catalogul acestora este unul complet, în care găsești orice tip de aparat, motiv pentru care nu ești doar tu cu aceasta dilema. După cum ai putut observa în catalogul de mai sus, exista diferite tipuri și modele.

  • Îți poți alege unul mic și compact, ideal pentru o curățare eficientă a suprafețelor mici și medii din jurul casei, precum Makita HW102.
  • Unul compact și robust, de asemenea, ideal pentru uz casnic, cum ar fi Makita HW111.
  • Sau, de ce nu? Unul compact, robust, dar foarte puternic, special conceput pentru curățarea rapidă și eficientă a suprafețelor mici, medii sau mari, din jurul casei sau de la munca, și anume Makita HW151.

Acesta din urma, este perfect atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional, având în dotare funcții de economisire a apei și a energiei electrice. Aspectele cele mai importante de care trebuie sa ții cont înainte de a-l cumpăra, sunt: putere, presiune, debit apa, funcții speciale și tip alimentare (cu apa rece sau cu apa calda).
Chiar dacă toate modele Makita se alimentează cu apa direct de la rețea, neavând funcția de amorsare automată, acestea se împart în 2 mari categorii:

  • Aparat de spălat cu presiune Makita cu apa rece: Acestea sunt aparatele “normale”, cele pe care le cunoaștem deja, care datorită motorului electric universal oferă suficientă putere pentru o curățare optima, cheltuind cantitatea potrivită de energie și apa în orice moment.
  • Aparat de spălat cu presiune Makita cu apa calda: Acestea, spre deosebire de cele cu apa rece, sunt dotate cu un termostat care permite selectarea cu ușurința a temperaturii corespunzătoare în orice moment. Aceste modele au un motor electric cu inducție.

Recomandări aparate de spălat cu presiune Makita:

În continuare, dacă încă nu te-ai decis asupra unui model anume, lista următoarelor 5 aparate de spălat cu presiune Makita, cu siguranță îți va fi de ajutor. Te întrebi care sunt cele mai bune aparate de spălat cu presiune Makita?
AparatdeSpalatcuPresiune.Com tocmai ce ți-a pregătit răspunsul. Scroll!


Aparat de spălat cu presiune Makita HW102

Makita HW102 (vezi in eMAG / vezi in evoMAG) este cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune al mărcii japoneze în România. Cu toate ca HW102 este doar modelul entry-level din gama aparatelor de spălat Makita, acesta are o presiune buna. Este echipat cu un motor electric de 1300 W, o pompa ce oferă o presiune maximă de 100 bari, și un debit maxim de apa de 360l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ªC.

Având un design compact, cu dimensiuni reduse, roti cauciucate și mâner telescopic, este foarte ușor de manevrat, dar și de depozitat, ocupând puțin spațiu. Pompa cu cap de aluminiu anodizat, pistoane din oțel inoxidabil, funcția total stop system și materialele de calitate, sunt doar alte câteva caracteristici importante care-l fac rezistent și durabil.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, prelungitor de lance, duza rotopower, rezervor detergent, filtru de apa și furtun de înaltă presiune de 5 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Makita HW102 este ideal pentru curățarea eficientă a suprafețelor mici și medii (uz casnic).


Aparat de spălat cu presiune Makita HW111

Makita HW111 (vezi in eMAG) este probabil unul dintre cele mai de succes modele din gama de bază a aparatelor de spălat cu presiune Makita. Chiar dacă face parte tot din gama de intrare a japonezilor, acest model are în dotare caracteristici și specificații tehnice tipice modelelor gama PREMIUM. Are un motor electric de 1700W, o pompa metalica ce oferă o presiune maximă de 110 bari, și un debit maxim de apa de 370l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Design compact și robust, cu roti mari cauciucate și mâner ergonomic, pentru a fi ușor de manevrat, transportat sau depozitat. Principalele avantaje ale modelului HW111 sunt: pistol cu sistem automat de pornire și oprire pentru a reduce consumul, pompa de apa metalica pentru o rezistentă îndelungata, tambur pentru furtun, cuplaj rapid al furtunului în ambele părți, buzunare pentru accesorii și altele.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, prelungitor lance, duza reglabila, duza rotopower, perie, rezervor detergent încorporat, cupla rapida cu filtru de apa pt. furtun 3/4, furtun de înaltă presiune de 5,5 metri și tambur furtun.
Aparatul de spălat cu presiune Makita HW111 este ideal pentru curățarea eficientă a suprafețelor mici și medii (uz casnic).


Aparat de spălat cu presiune Makita HW131

Makita HW131 (vezi in eMAG), atât de bine cunoscut în întreaga lume, acest model este considerat drept unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune, în raport calitate-preț, al marelui brand din Japonez. Are o presiune excelentă, și totodată posibilitatea de a ajusta jetul în funcție de nevoi. Dispune de un motor electric de 2300 W, o pompa cu cap de aluminiu anodizat ce oferă o presiune maximă de 130 de bari, și un signifiant debit de apa, de maxim 500l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ªC.

Pe lângă avantajele cu care marca Makita ne-a obișnuit deja, HW131 se bucura de o îmbunătățire a performanțelor, și o mai buna rezistenta Este fabricat numai din material de înaltă calitate, si-n plus, are pistoane de oțel inoxidabil cu garnitura dubla și un furtun de cauciuc cu inserție metalica, pentru o durata cat mai îndelungata.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza ajustabila, duza turbojet, rezervor detergent încorporat, filtru de apa incorporat, furtun de înaltă presiune de 15 metri și tambur furtun.
Aparatul de spălat cu presiune Makita HW131 este conceput pentru o utilizare intensă, atât acasă, cât și la lucru (uz casnic / uz profesional).


Aparat de spălat cu presiune Makita HW132

Makita HW132 (vezi in eMAG) este probabil cel mai apreciat model din gama aparatelor de spălat cu presiune Makita ideale pentru uz casnic. În ciuda dimensiunilor sale reduse, acesta oferă o presiune foarte buna, și un debit excelent. Are un motor electric de 2100 W, o pompa cu cap de aluminiu ce oferă o presiune maximă de 140 de bari, și un debit de apa de 420l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ªC.

Datorită dimensiunilor sale reduse, a designului compact și robust, a mânerului ergonomic și a roților mari cauciucate, este foarte ușor de transportat, manevrat sau de depozitat. Are buzunare pentru accesorii, funcția total stop system, furtun cu inserție metalica, cu protecție la îndoire, cupla rapidă a furtunului și altele.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, perie, rezervor detergent încorporat, filtru de apa, furtun de înaltă presiune de 8 metri și tambur furtun.
Aparatul de spălat cu presiune Makita HW132 este ideal pentru curățarea eficientă a suprafețelor mici, medii sau mari (uz casnic).


Aparat de spălat cu presiune Makita HW151

Makita HW151 (vezi in eMAG)este cel mai bun aparat de spălat cu presiune al renumitului brand japonez. Suntem în fața celui mai puternic model din gama acestora, dotat cu cele mai noi și inovatoare tehnologii japoneze. Are un motor electric cu inducție de 2500W, pompa cu cap din alamă ce oferă o presiune maximă de 150 de bari, și un debit puternic de 500l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune Makita, modelul HW151, vine la pachet cu toate avantajele cu care suntem deja obișnuiți. În plus, cu ajutorul acestuia economisești apa și energie, datorită sistemelor inovatoare cu care este dotat, este mult mai rezistent datorită cadrului sau metalic, și are 2 rezervoare de detergent incluse.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza rotopower, 2 rezervoare detergent, filtru de apa, furtun de înaltă presiune de 10 metri și tambur furtun.
Aparatul de spălat cu presiune Makita HW151 este ideal pentru curățarea suprafețelor mici, medii sau mari (uz casnic / uz profesional)


Accesorii aparat de spălat cu presiune Makita

accesorii aparat de spalat cu presiune Makita

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune Makita! Click aici! 👈

Accesorii aparat de spălat cu presiune Makita

De unde să-ți cumperi un aparat de spălat cu presiune Makita la preț ieftin?

Makia is everywhere. Să-ți cumperi online un aparat de spălat cu presiune Makita nu a fost niciodată mai ușor! În România cel puțin, sunt mai multe magazine care vând online aceste produse.
Cele mai bune oferte, însoțite de cele mai ieftine preturi, îți sunt oferite de eMAG, evoMAG, Cel.ro sau Vexio. Tot aici, de sărbători sau de BlackFriday ai posibilitatea de a-ți cumpăra o masina de spălat cu presiune Makita redus cu pana la 60%! Be smart!

Aparat de spalat cu presiune Makita pareri:

Cu toată că nici unul dintre modelele mărcii Makita nu are deocamdată zeci, sau sute de recenzii, deoarece acestea au fost introduse recent pe piața online din România, AparatdeSpalatcuPresiune.Com, echipa noastră de profesioniști, îți poate garanta calitatea, performanța, eficiența și durabilitatea acestor produse.
Dacă nu ne crezi pe cuvânt, miile de recenzii pozitive pe care le găsești in Amazon, cu siguranța te vor convinge.

În plus, ai putut observa faptul ca fiecare model este echipat cu toate accesoriile necesare, ideale pentru o curățare cât mai rapidă, eficientă, și fără prea mult efort.
Bucură-te din plin toată experiența marelui brand japonez dar si de noile tehnologii ale acestora!

Cumpăra în oferta, cel mai bun aparat de spălat cu presiune Makita, în raport calitate-preț din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune MAKITA
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune MAKITA
Descriere
Știai ca Makita este lider mondial in producția si furnizare de scule electrice, printre care si aparate de spălat cu presiune!? Calitate superioara, performante îmbunătăți si fiabilitate, sunt doar câteva din nenumăratele avantaje si beneficii pe care le oferă. In acest articom gasesti selectia celor mai bune modele, la preturi ieftine!
Autor
Setări