Skip to content

Accesorii aparat de spălat cu presiune Bosch 🔝

Ești în căutarea celor mai bune accesorii pentru aparatul tău de spălat cu presiune Bosch!? La fix!
În acest articol găsești selecția celor mai bune, practice și utile accesorii, compatibile cu modele renumite precum Bosch Aquatak 100, Bosch Aquatak 110, Bosch AQT 37-13 și multe altele.

accesorii aparat de spalat cu presiune bosch

In plus, AparatdeSpalatcuPresiune.Com a cautat pentru tine cele mai ieftine preturi din mediul online. Rămâne doar să-ți alegi accesoriul Bosch de care ai nevoie. Scroll!

Catalog accesorii aparat de spălat cu presiune Bosch in oferta:


Accesorii:

După cum ai putut observa în catalogul de mai sus, exista diferite tipuri de accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune marca Bosch. Pentru ca un accesoriu să poată fi folosit la capacitatea sa maximă, alegerea corecta a acestuia este foarte importantă. Pentru asta, ți-am pregătit lista cu cele mai populare accesorii, și rolul acestora:


▪️ Lance spumare Bosch: Lăncile de spumare pentru aparatele de spălat cu presiune Bosch sunt accesorii de calitate, care conferă o acoperire perfectă a întregului vehicul, permițând astfel o curățare ușoara și eficienta. Pot fi utilizate atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional. Îți dorești și tu spuma frișca, așa cum vezi în spălătoriile auto? Nimic mai simplu!
Cumpăra-ți o lance Bosch Aquatak.

Lance spumare aparat de spalat cu presiune Bosch

Cumpăra în oferta lance spumare Bosch:


▪️ Duza de înaltă presiune pt. detergent Bosch: Cu o capacitate de 450 ml, convenabil pentru cel puțin doua spălări, duza de înaltă presiune pentru detergent Bosch are un jet de pulverizare larg, în evantai, cu ajutorul căruia aplici detergentul rapid și uniform. Se montează ușor la capătul lăncii, și este produsul ideal pentru spălarea autovehiculelor, motocicletelor, bicicletelor, mobilierului de gradina s.a.m.d.

duza de inalta presiune pentru detergent bosch

Cumpăra în oferta duza de înaltă presiune pentru detergent Bosch:


▪️ Adaptor Bosch: Adaptorul Bosch pentru accesoriile aparatelor de spălat cu presiune Bosch, modelele Aquatak, este ceea ce ai nevoie pentru montarea lăncilor. Astfel, vei putea conecta fără probleme chiar și lăncii de la alte mărci precum Karcher, Black&Decker, Raider sau altele.

adaptor pentru accesorii BOSCH

Cumpăra în oferta adaptor accesorii Bosch:


▪️ Pistol aparat de spălat cu presiune Bosch: Exista de asemenea diferite tipuri de pistoale pentru aparatele de spălat cu presiune Bosch. Pot fi direct compatibile cu modelul tău de aparat Bosch, sau îl poți conecta cu ajutorul adaptorului prezentat mai sus.

Pistol aparat de spalat cu presiune Bosch

Cumpăra în oferta pistol aparat de spălat cu presiune Bosch:


▪️ Perie de spălat Bosch: Peria de spălat Bosch, pentru aparatele de spălat cu presiune Bosch modele Aquatak, este moale, nu produce zgârieturi pe nici un tip de suprafața, si este foarte ușoara. Este un accesoriu Bosch extrem de util și practic.

Perie de spalat Bosch

Cumpăra în oferta perie de spălat Bosch:


▪️ Perie rotativa Bosch: Periile rotative Bosch Aquasurf pentru aparatele de spălat cu presiune de culoare verde Bosch (pentru uz casnic), sunt accesoriile cu ajutorul cărora cureți eficient datorită diametrului mare al capului de curățare. Bosch Aquasurf este accesoriul ideal pentru curățarea podelelor.

Perie rotativa Bosch Aquasurf 280

Cumpăra în oferta perie rotativa Bosch:


▪️ Furtun de înaltă presiune Bosch: Accesoriul ideal pentru curățarea țevilor și a canalelor de scurgere, este furtunul de înaltă presiune Bosch, special fabricat pentru asta. Este compatibil cu aproape toate modelele de aparate de spălat cu presiune Bosch, și este dotat cu prindere push fit pentru o montare rapidă și ușoară.

furtun de inalta presiune BOSCH

Cumpăra în oferta furtun de înaltă presiune Bosch:


▪️ Kit de curățare Bosch: Pentru a te bucura de un set complet de accesorii pentru aparatul tău de spălat cu presiune Bosch, poți achiziționa unul din kiturile acestora. Un kit de bază de curățare Bosch înseamnă o perie de spălat, o perie rotativa, plus un adaptor pentru accesorii.

kit de curatare bosch

Cumpara in oferta KIT de curatare Bosch:


Concluzie:

Accesoriile pentru aparatele de spălat cu presiune Bosch, ca și aparatele în sine, sunt produse de înaltă calitate. Unul din marile avantaje ale acestora este modul ușor în care se asamblează.
De asemenea, sunt ușor de manevrat, extrem de eficiente, astfel încât, cu ajutorul acestora îți vei termina mult mai rapid sarcina pe care o ai de făcut. Una peste alta, pentru a curata mai cu spor, și pentru a îndepărta în totalitate mizeria, folosește accesoriul potrivit marca Bosch. Muncă ți se va părea o joacă!

Cele mai bune accesorii si piese de schimb pentru aparatele de spălat cu presiune marca Bosch, le găsești doar aici!

Rezumat
Accesorii aparat de apalat cu presiune BOSCH
Numele Articolului
Accesorii aparat de apalat cu presiune BOSCH
Descriere
Daca esti in cautarea celor mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune marca BOSCH, acesta este articolul tau! Aici gasesti selectia celor mai bune accesori, la preturi ieftine! Cele mai avantajoase preturi te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Setări