Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Bosch 🔝
Presiune excelentă, calitate desăvarșită ✔️

Dacă-ți plac sculele de cea mai bună calitate, cu siguranța-ți place Bosch. Corect!? Bosch este una dintre cele mai bune mărci de scule electrice din lume, care proiectează neîncetat produse adaptate nevoilor consumatorului.

LOGO BOSCH

Aparatele de spălat cu presiune, în comparație cu produsele clasice Bosch, sunt dintre cele mai recente lansate pe piața.
Sunt aparate de spălat cu o foarte buna presiune, ce dispun de toată tehnologia și experiența mărcii Bosch. În ultimii ani, catalogul acestora cu aparate de spălat, a devenit tot mai bogat. Astăzi, ai posibilitatea de a-ți cumpăra la un preț avantajos, un model autentic, ideal pentru uz profesional, casnic, sau ambele.

aparate de spalat cu presiune bosch

Dar sunt atât de multe modele.. pe care să-l cumpăr?
Dacă și tu ți-ai pus aceasta întrebare, ai picat la fix!

AparatdeSpalatcuPresiune.Com a analizat pentru tine cele mai bune opțiuni, ajungând astfel la o selecție de 5 modele, care sperăm sa satisfacă nevoile celor mai pretențioși clienti. Ai vrut sa le compari? Acum poți! Scroll!

Aparat de spălat cu presiune Bosch: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeBosch Easy
Aquatak 110
Bosch Universal
Aquatak 125
Bosch Universal
Aquatak 130
Bosch Professional
GHP 5-75X
Bosch Professional
GHP 8-15 XD
ImagineAparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130Aparat de spalat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75 XAparat de spalat cu presiune Bosch GHP 8-15 XD Professional
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
-
Tip alimentareLa retea
Amorsare automata
La retea
Amorsare automata
La retea
Amorsare automata
La reteaLa retea
Caract. tehnice1300 W / 110 bar
Debit: 330 l/h vezi tot
1500 W / 125 bar
Debit: 360 l/h vezi tot
1700 W / 130 bar
Debit: 380 l/h vezi tot
2600 W / 185 bar
Debit: 570 l/h vezi tot
4000 W / 160 bar
Debit: 800 l/h vezi tot
AccesoriiDuza detergent, duza pulverizare tip evantai, lance, pistol, filtru de apa si furtun presiuneDuza detergent, duza 3in1, lance, pistol, filtru de apa si furtun presiuneDuza detergent, duza 3in1, lance, pistol, filtru de apa si furtun presiuneDuza rotativa, lance, pistol si furtun presiunePistol, lance, si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 3 m
4 kg
5 m / 5 m
6,8 kg
5 m / 6 m
7,8 kg
5 m / 10 m
26,8 kg
5 m / 15 m
40,6 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparat de spălat cu presiune Bosch in oferta:


Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Bosch – peste 35 de ani de experienta în spate

Infiintata in Stuttgart în anul 1886 de Robert Bosch, compania din Germania Robert Bosch GmbH este cunoscută în toată lumea după numele scurt, Bosch, și este una dintre cele mai mari din lume. Încă de la înființare, trecând prin perioade mai dificile, nu au încetat sa creeze produse care obțin în mod constant premii excepționale în testele independente ale produselor.

Bosch înseamna calitate deosebita, perfecțiune tehnica, dar si fiabilitate absoluta, indiferent de produs. Iar în ceea ce privește aparatul de spălat cu presiune marca Bosch, lucrurile nu se schimba deloc. Găsești modele la preț ieftin, mediu și scump, însă indiferent de modelul ales, cu siguranța vei beneficia de: calitate deosebita, perfecțiune tehnica si fiabilitate absoluta.

Tipuri și modele:

Deșii marca Bosch se concentrează pe proiectarea și fabricarea de scule, aparatele de spălat cu presiune fabricate de către aceștia, sunt astăzi la mare căutare, fiind extrem de apreciate de utilizatori. Așa cum ne-au obișnuit de-a lungul anilor, Bosch oferă versiuni: pentru uz casnic și pentru uz profesional. Pentru a fi ușor de distins între ele, modele pentru uz casnic sunt de culoare verde, în timp ce modelele profesionale sunt de culoare albastra.

aparat de spalat cu presiune pentru uz casnic

Aparat de spălat cu presiune Bosch pt. uz casnic: Modelele pentru uz casnic, de culoare verde, se remarca datorita pompelor de înaltă calitate care permit o mai buna aspirare de apa, generând astfel o presiune mai mare decât alte modele similare de pe piața. Au un design compact, sunt foarte ușor de utilizat, ocupă puțin spațiu la depozitare, si-n plus, includ în preț diferite duze si accesoria.

aparat de spalat cu presiune pentru uz profesional

Aparat de spălat cu presiune Bosch pt. uz profesional: Modelele pentru uz profesional, de culoare albastra, se remarca prin durabilitate și calitate superioară la prețuri accesibile. Fiecare dintre componentele sale, sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. În plus, debitul mare de apa și presiunea excelenta îmbunătățește curățarea. Au un design compact, care permite deplasarea cu ușurința, accesorii și multe altele.

Aparat de spălat cu presiune Bosch: recomandări 2023

Pentru a-ți putea oferi lista celor mai bune aparate de spălat cu presiune Bosch, am analizat si am comparat între ele toate modele disponibile pe piața online din România. Rezultatul acestor analize si comparații exhaustive a tuturor modelelor, este crearea listei cu cele mai bune modele în raport calitate preț din 2023:


Aparat de spălat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110

Easy Aquatak 110 (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai vândute aparate de spălat cu presiune marca Bosch. Este modelul de bază al acestora, dotat cu un motor electric de 1300W, care oferă o presiune maximă de 110 bari și un debit maxim al apei de 330 l/h. Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Are un design compact, o bună stabilitate, mâner pentru transport, suport pentru depozitarea pistolului de înaltă presiune atunci când faci o pauza, si cleme pentru atașarea accesoriilor atunci când îl depozitezi.

Accesorii: pistol înaltă presiune Bosch, furtun înalta presiune 3m, duza cu pulverizare evantai reglabila, duza rotativa, duza de înaltă presiune pentru detergent 450ml și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110 este ideal pentru treburile din jurul casei, inclusiv spălatul mașinii.


Aparat de spălat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125

Universal Aquatak 125 (vezi in eMAG) este modelul marca Bosch, care pe lângă o pompa mai puternica fata de modelul anterior, are o performantă de curățare cu 10% mai înaltă datorită noii duze 3in1 cu jet punctiform. Acest jet este adecvat pentru curățarea orientată a detaliilor și a spatiilor înguste.

Are un motor electric cu o putere de 1500W, care oferă o presiune maximă de 125 de bari și un debit maxim al apei de 360 l/h. Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC și se poate face prin doua moduri: conectare la robinet sau amorsare automată. Are un design robust, cu mâner pliabil și roti mari pentru a fi ușor de transportat. De asemenea, fiecare accesoriu are locul sau special de depozitare, conectându-se simplu și rapid prin nipluri.

Accesorii: pistol înaltă presiune, furtun înalta presiune 5 m, duza 3in1, duza de înaltă presiune pentru detergent 450ml, lance, și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125 este ideal pentru treburile din jurul casei, având chiar o mai buna presiune decât modelul anterior.


Aparat de spălat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130

Universal Aquatak 130 (vezi in eMAG) este cel mai bun aparat de spălat cu presiune marca Bosch în raport calitate-preț. Are de asemenea duza cu jet punctiform 3in1, cu ajutorul căreia poți controla cu ușurința jetul de apa, având 3 tipuri de jeturi într-o singura duza plus o îmbunătățire cu 10% la curățare.

Are un motor electric cu o putere de 1700W, care oferă o presiune maximă de 130 de bari și un debit maxim al apei de 380 l/h. Conectarea se poate face direct la rețea sau poți folosi amorsarea automată dacă nu ai un robinet prin preajmă. Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC. Are un design robust, este un aparat rezistent, ușor de transportat, de utilizat dar și de depozitat. Mânerul pliabil si rotile mari facilitează transportul, in timp ce pentru a avea mereu la îndemâna accesoriile necesare, aparatul este dotat cu cleme și suporturi special pentru acestea.

Accesorii: pistol înaltă presiune, furtun înalta presiune 6m, duza 3in1, duza de înaltă presiune pentru detergent 450ml, lance, și filtru de apa.
Aparatul de spălat cu presiune Bosch Universal Aquatak 130 este modelul ideal pentru îndeplinirea cu brio a tuturor sarcinilor de curățare din jurul casei.


Aparat de spălat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75X

Professional GHP 5-75 X (vezi in eMAG), după cum indică și numele acestuia, este un model de aparat de spălat cu presiune profesional al mărcii Bosch. Este aparatul care-ți oferă performanțe ridicate de curățare datorită pompei din alamă cu piston din otel inoxidabil, ideala pentru un debit ridicat si o presiune înalta.

Are un motor electric cu o putere de 2600W, care oferă o presiune maximă de 185 de bari și un debit al apei de 570 l/h. Conectarea se face la rețea, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC. Are un design compact, roti mari din cauciuc și un mâner telescopic din metal pentru a fi ușor de transportat și de depozitat. În plus, pentru o mai buna rezistenta, furtunul din cauciuc este întărit cu oțel iar racordurile de apa sunt din alama. Iar pentru o mobilitate ridicată în timpul procesului de spălare, acest model are și derulator de furtun confortabil, și cu economie de spațiu.

Accesorii: pistol înaltă presiune, furtun înalta presiune 10m, duza rotativa, lance, tambur.
Aparatul de spălat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75X este ideal pentru îndepărtarea celei mai înglobate murdării din cele mai dificile locuri. Poate fi folosită cu încredere în scopuri profesionale.


Aparat de spălat cu presiune Bosch GHP 8-15 XD Professional

GHP 8-15 XD Professional (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune care face parte din gama premium a marelui producător german. Este un model special dedicat firmelor care-si doresc un aparat de spălat robust, rezistent și cu presiuni de apa considerabile. În plus, are funcții reglabile care permit atingerea presiunii optime a apei, în funcție de necesități.

Are un motor electric cu o putere de 4000W, care oferă o presiune maximă de 160 de bari și un debit al apei de 800 l/h. Conectarea se poate face în 2 moduri: la rețea sau prin funcția de auto aspirare (pt. a pompa apa dintr-o găleata). Temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC. Are un design compact, cu cadru metalic și roti mari ideale pentru orice tip de suprafața. Este fabricat numai din materiale de înalta calitate, precum: pompa robusta și rezistenta din alama, arbore cotit, pistoane cu strat ceramic și altele. Se asamblează foarte rapid, este ușor de utilizat și are o funcționare relativ silențioasa.

Accesorii: pistol înaltă presiune, furtun înalta presiune 15m și tambur.
Aparatul de spălat cu presiune Bosch GHP 8-15 XD Professional este cel mai bun model profesional al mărcii Bosch, si poate fi alegerea ideala pentru profesioniști.


De ce sa cumperi un aparat de spălat cu presiune Bosch?

Bosch este cunoscut a fi unul dintre cele mai durabile și de calitate branduri de pe piața. Majoritatea produselor au un design robust și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ideale pentru o utilizare intensă.
În ceea ce privește aparatele de spălat cu presiune Bosch, sunt de asemenea produse rezistente, cu design compact și robust, dotate cu tehnologii precum auto-stop, pentru economisirea de energie și apa, pompe puternice și altele.

În plus, la achiziționarea oricărui model Bosch, beneficiezi de Serviciul Clienți Bosch. Mai multe detalii găsești pe site-ul acestora (sa ai la îndemâna numărul comenzii), acolo unde gasesti si piese de schimb aparat de spalat cu presiune Bosch. Un alt mare avantaj este numărul mare de accesorii disponibile, precum pistol presiune, lance, duza, perie, ideale pentru îndeplinirea rapidă și cu succes a diferitelor sarcini. O masina de spalat cu presiune Bosch garantează întotdeauna suprafețe curate și strălucitoare, având la dispoziție cele mai bune accesorii și instrumente.

Accesorii aparat de spălat cu presiune Bosch

Accesorii aparat de spalat cu presiune Bosch

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune BOSCH! Click aici! 👈
Accesorii aparat de spălat cu presiune Bosch

Sa cumperi aparate de spălat cu presiune Bosch nu a fost niciodată mai ușor:

eMAG, evoMAG, Dedeman sau Leroy Merlin, sunt doar câteva dintre marile magazine online românești care vând aparate de spălat cu presiune la prețuri extrem de avantajoase.
Datorita nenumăratelor oferte, reduceri și promoții pe care aceștia le oferă, achiziționarea unui aparat de spălat cu presiune marca Bosch este la îndemâna oricui. Cumpăra-ți și tu unul!

Vezi OFERTE in eMAG

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune Bosch în raport calitate-preț:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune BOSCH
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune BOSCH
Descriere
Ești in căutarea unui aparat de spălat de înalta calitate, la un preț accesibil!? Modelele marca BOSCH pot fi una dintre cele mai bune soluții ale acestui ani. In acest articol găsești selecția celor mai bune aparate de spălat cu presiune Bosch, tabel comparativ, recomandări si multe altele.
Autor
Setări