Skip to content

Aparat de spălat cu presiune profesional 👨‍🏭
TOP 3 Recomandări 2022 ✔️

Pentru curățarea zilnică a utilajelor agricole, industriale, în agricultura, în industria alimentară, în fermele de pui, în uscătoare, abatoare, în transport, în industria auto, în spălătoriile auto, în service-uri auto, în vopsitorii, pentru îndepărtarea vopselei vechi, datorită presiunii ridicate pe care o au, sau pentru degresarea suprafețelor de vopsit, pentru curățarea fațadelor… și am putea enumera în continuare, mult și bine.
Curățarea la presiune înaltă permite îndepărtarea RAPIDĂ și FĂRĂ EFORT a oricărui tip de murdărie, indiferent de tipul suprafeței pe care acesta s-a acumulat. Asta garantează o curățare temeinică a tuturor suprafețelor exterioare, fațade, vehicule etc.

Aparatul de spălat cu presiune profesional este aliatul tău nr.1 împotriva grăsimilor, uleiurilor, noroiului, buruienilor, mucegaiului și vopselei.
Beneficiile sunt impresionante:

 • O curățare mult mai rapid
 • O curățare mult mai eficienta
 • Un consum mai mic de energie
Aparate de spalat cu presiune profesionale cu turbojet profesional

În acest articol ți-am pregătit lista celor mai bune aparate de spălat cu presiune, în raport calitate-preț, din 2022.
Pentru început însă, hai sa aflam:

Principalele aspecte de care trebuie sa ții cont atunci când cumperi un aparat de spălat cu presiune profesional:

Definirea nevoilor, presiune, putere si debit
 • Definirea nevoilor: Primul, și totodată cel mai important aspect este definirea nevoilor. Alege-l în funcție de necesități: pentru curățarea petelor de ulei, a grăsimii, a fermelor de animale sau în general pentru eliminarea rapidă a murdăriei grosiere, recomandate sunt aparatele cu presiune profesionale cu apa calda; pentru curățarea zonelor în care nu dispui de priza, recomandate sunt aparatele de spălat cu presiune profesionale cu motor cu ardere interna (benzina/motorina); pentru industria auto, în agricultura, construcții sau companii de transport, recomandate sunt aparatele de spălat cu presiune profesionale cu motor electric; Astfel, un spălător cu presiune profesional ales corespunzător, oferă rezultate impecabile!
 • Presiune: Un alt aspect important. Și-n cazul acesta, se recomanda alegerea presiunii în funcție de activitatea pe care urmează sa o desfășori, dar și de suprafețele pe care urmează sa le speli. O presiune mai mare decât cea necesara, utilizata in locul nepotrivit, pe o suprafața sensibilă, poate provoca pagube din cauza jetul de apă puternic. În timp ce dacă folosești o presiune scăzută în lucrări riguroase, nu vei obține rezultatul dorit. Este important sa speli mereu cu presiune potrivită. Deși suntem obișnuiți ca acesta sa fie măsurată în bari, în cazul aparatelor de spălat cu presiune profesionale ea poate fi măsurată și în PSI. Aceste modele încep de la 150 de bari / 2500 PSI și pot ajunge chiar și pana la 300 de bari / 4000 PSI.
 • Putere: Funcționarea aparatelor de spălat cu presiune este posibila datorita motorului care exercita forța necesara pentru a împinge apa cu presiune. Da, ai ghicit: este vorba despre puterea motorului. În cazul aparatelor de spălat cu presiune profesionale cu motor electric, puterea motorului este estimată în W (wați), iar cele mai puternice motoare pot depăși 8000 W, în timp ce modelele de baza oscilează între 2500 W – 4500 W. În cazul aparatelor de spălat cu presiune profesionale cu motor cu ardere internă, puterea motorului este estimată în cp (cai putere), iar cele mai puternice motoare pot depăși peste 10 cp, în timp ce modele de bază oscilează între 2 – 7 cp. La fel de importantă precum celelalte, și puterea motorului se recomanda a fi aleasă în funcție de sarcinile de curățare pe care urmează sa le exerciți.
 • Debit: Ultimul aspect de care trebuie sa ții cont înainte de a-ți cumpăra un aparat de spălat cu presiune profesional, este debitul maxim de apa pe care acesta îl oferă. Modelele profesionale sunt echipate cu pompe de presiune metalice, de înaltă calitate, capabile sa genereze un debit mare de apa. În general, întâlnim debitul de apa măsurat în litri pe ora (l/h), dar în cazul modelelor PREMIUM, datorită debitului foarte mare de apa, acesta este măsurat în litri pe minut (l/m). Debitul este cantitatea de apa pe care spălătorul cu presiune o poate distribui cu presiune, și, totodată, debitul este cel care face diferența între o sarcina de curățare EFICIENTĂ și RAPIDĂ, sau una lentă și migăloasa. Astfel, cu cat debitul este mai mare, cu atât mai repede ai posibilitatea de a curata RAPID și EFICIENT orice tip de suprafața. Modele entry-level au un debit de apa între 500-1000 l/h, în timp ce modele PREMIUM ajung să atingă 20 l/m.

IMPORTANT! Cu toate ca aparatele de spălat cu presiune profesionale sunt special concepute pentru a putea fi utilizate mai multe ore-n șir fără probleme, fiind de asemenea și mult mai rezistente decât cele de uz casnic, recomandăm respectarea cu strictețe a sfaturilor practice și utile venite chiar din partea producătorului. Manual de instrucțiuni care însoțește produsul conține toate informațiile necesare cu privire la modul corect de utilizare a acestuia.

Tabel comparativ: aparate de spălat cu presiune PRO

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeBosch Professional GHP 5-75Karcher HD 7/17 M PlusLAVOR HTR 2515LP
ImagineAparat de spalat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 7/17 M PlusAparat de spalat cu presiune cu apa calda HTR 2515LP LAVOR
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tip alimentareLa rețea si autoamorsareLa rețea si autoamorsareLa rețea
Caract. tehnice2600 W / 185 bar
Debit: 570 l/h vezi tot
4200 W / 255 bar
Debit: 700 l/h vezi tot
8700 W / 250 bar
Debit: 900 l/h vezi tot
Apa calda/receReceReceRece si calda
AccesoriiPistol, lance cu duza cu jet ajustabil (3in1), lance cu duza cu jet rotativ, filtru de apa, tambur pt. furtun și furtun presiunePistol, lance cu duza cu jet ajustabil, duza murdărie grosiera, duza turbojet, filtru de apa și furtun presiunePistol, lance, duza standard 045, filtru de apa și furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 10 m
26,8 kg
5 m / 10 m
31,9 kg
5 m / 10 m
173 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG

Analiza celor 3 aparate de spălat cu presiune recomandate pt. anul 2022:

În continuare vom vorbi despre cele 3 aparate de spălat cu presiune profesionale din tabelul comparativ de mai sus. Așa cum am spus-o și la începutul articolului, primul, dar și cel mai important aspect înainte de a-l alege pe cel ideal pentru tine, este sa ai bine definite nevoile. Astfel, vei știi pe care să-l alegi. Alege-l pe cel potrivit!


1) Aparat de spălat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75

Bosch Professional GHP 5-75 (vezi in eMAG), așa cum indică și numele acestuia, este un aparat de spălat cu presiune profesional. Are motor electric de 2600 W, și pompa rezistență din alama care generează o presiune maximă de 185 de bari și un debit maxim de apa de 570 de litri pe ora. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curentă, sau prin autoamorsare dintr-un râu, lac, put, butoi, bidon, găleata, sau orice alt recipient asemănător, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC.
Professional GHP 5-75 este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune profesionale, în raport calitate-preț, fabricat de marele brand german Bosch. Beneficiază de toate avantajele și beneficiile caracteristice acestei mărci, remarcând faptul ca este fabricat numai din materiale de înaltă calitate, că are un motor pe inducție foarte rezistent, furtun din cauciuc consolidat, funcție de auto admise, manometru, pompa din alamă cu piston din oțel inoxidabil, filtru de apa, mâner extensibil, roti mari cauciucate, suporturi pentru accesorii, fiind de asemenea echipat cu accesoriile necesare pentru a putea fi utilizat de îndată ce a fost asamblat.
Este ușor de utilizat, rezistent, robust și durabil, ușor de transportat sau de depozitat, având totodată și avantajul prețului avantajos.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance cu duza cu jet ajustabil (3in1), lance cu duza cu jet rotativ, filtru de apa, tambur pt. furtun și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune profesional Bosch GHP 5-75:


2) Aparat de spălat cu presiune profesional Karcher HD 7/17 M Plus

HD 7/17 M Plus (vezi in eMAG) este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune de uz profesional fabricate de Karcher. Are un motor electric, puternic, de 4200 W, și o pompa pe măsura, metalica, de înaltă calitate, capabilă să genereze o presiune maximă de 255 de bari, și un debit maxim de apa de 700 de litri pe ora. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curentă, sau prin autoamorsare dintr-un râu, lac, put, butoi, bidon, găleata, sau orice alt recipient asemănător, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC.
Fiabil si puternic, compact și mobil, Karcher HD 7/17 M Plus este un model dotat cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora eficienta energetica, dar și performanță de curățare cresc cu aproximativ cu 20%. Are o presiune excelentă, reglabila, un debit foarte mare de apa, și un motor puternic trifazat și rezistent. Suntem în fața unui model complet, care combină durată lungă de viață, întreținerea ușoară, flexibilitatea maximă și lucru confortabil, într-un singur aparat extrem de puternic și eficient, proiectat pentru îndepărtarea murdăriei de pe orice tip de suprafața (RAPID și FĂRĂ EFORT). Este ușor de utilizat, de transportat și de depozitat, are suporturi pentru accesorii, conectori cu eliberare rapidă EASY!Lock, și are inclus în preț un număr mare de accesorii de înaltă calitate.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance cu duza cu jet ajustabil, duza murdărie grosiera, duza turbojet, filtru de apa și furtun de înaltă presiune.

Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 7/17 M Plus

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Karcher profesional HD 7/17 M Plus:


3) Aparat de spălat cu presiune profesional Lavor HTR 2515LP (apa rece/apa calda)

Lavor HTR 2515LP (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune care poate fi utilizat în regim industrial, în mod intensiv, în construcții, agricultura, spălătorii auto s.a.m.d. Este echipat cu un motor electric cu 4 poli (1450 RPM) cu protecție termica si răcire cu apa, si care dezvolta o putere de 8700 W. Pompa cu pistoane din ceramica generează o presiune maximă de 250 de bari, și un debit maxim de apa de 900 de litri pe ora, adică 15 litri pe minut. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.
Marele avantaj al acestui model este eficienta deosebita pe care o are datorită posibilității de a-și încălzi apa rece cu care este alimentat, ducând-o la temperaturi extrem de ridicate (140ºC). Astfel, mulțumită presiunii extrem de puternice, dar și a apei calde, NU EXISTA tip de mizerie care să-ți reziste.
Rezervor pentru detergent de 22 de litri, senzor integrat pentru lipsa de combustibil, regulator de temperatura, manometru, supape din oțel inoxidabil pentru aspirare si refulare, indicator și regulator de temperatura cu senzor, motor auxiliar alimentat cu motorină pentru răcirea cu aer a arzătorului si pompa de combustibil DANFOSS sunt alte câteva elemente esențiale care-l transforma în cel mai bun aparat de spălat cu presiune profesional ideal pentru orice tip de suprafața sau murdărie. Are inclus în preț accesorii profesionale de înaltă calitate.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza standard 045, filtru de apa și furtun de înaltă presiune.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune profesional Lavor HTR 2515LP:


Aparate de spălat cu presiune profesionale: tipuri, modele + la ce pot fi utilizate?

Chiar dacă în recomandările de anul acesta nu întâlnim nici un aparat de spălat cu presiune profesional cu motor pe benzina, asta nu înseamnă ca acestea nu sunt recomandate pentru uz profesional.
Ba chiar din contra.
Mai mult decât atât, specialiștii consideră modelele pe benzina ca fiind drept cele mai potrivite în domenii de activitate cu un nivel ridicat de murdărie (construcții, agricultura, firme de transport). Pe lângă presiunea ridicată și debitul mare de apa pe care o oferă, aparatele de spălat cu presiune profesionale pe benzina nu necesita o sursă de energie electrică în preajmă pentru a curata orice tip de suprafața rapid și eficient.
AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit un articol cu selecția celor mai bune modele cu motor pe benzina. Click aiciAparat de spălat cu presiune pe benzină.

Aparat de spalat cu presiune profesional benzina

Sectorul curățitoarelor cu presiune profesionale este unul bine dezvoltat. Exista mai multe tipuri și modele de astfel de instrumente de curățare menite să-ți ușureze munca, indiferent de tipul suprafeței, sau, indiferent tipul de murdărie cu care te confrunți.

 • Electric: Aparatul cu motor electric este ideal atunci când ai mereu acces la o priză. Sunt mult mai ușoare, mai ușor de manevrat și de transportat, și au o presiune ridicată și un debit mare de apa. Majoritatea funcționează cu apa rece, dar există și modele din gama PREMIUM cu apa calda. Cele mai Consacrate branduri de aparate de spălat cu presiune profesionale cu motor electric sunt: Karcher, Bosch si Makita.
 • Apa rece: Electrice sau pe benzina, aparatele de spălat cu presiune profesionale cu apa rece sunt cele mai bine vândute. În plus, pentru petele persistente sau pentru murdăria grosiera greu de eliminat, atunci când situația o cere, pot fi alimentate și cu apa calda 40ºC – 60ºC (temperaturile oscilează de la model la model). Brandurile cele mai reprezentative sunt: Michelin, Progarden și Steinhaus.
 • Apa calda: Aparatele de spălat cu presiune profesionale cu apa caldă au un motor intern care încălzește apa ducând-o la temperaturi foarte ridicate, și sunt ideale pentru eliminarea petelor de ulei, a zonelor cu grăsimi, a murdăriei incrustate s.a.m.d. Pot avea motor electric, pe benzina sau pe motorina, au presiuni foarte ridicate, debit mare de apa, si sunt concepute pentru un regim de utilizare intensiv, având o rezistentă ridicata si o eficienta imbunatatita. Cele mai bune mărci sunt: Lavor, Nilfisk și Comet.
 • Pompa de presiune: Spre deosebire de toate celelalte prezentate până acum, aceste modele sunt statice, nu au roti sau mâner, au motor pe benzina și sunt foarte grele. Sunt recomandate în agricultura, pentru curățarea uneltelor, a utilajelor agricole, sau chiar și pentru irigare. Cea mai bună marca de pompe de presiune profesionale este Waspper.

Accesorii aparate de spălat cu presiune profesionale

Deși toate aparatele de spălat cu presiune profesionale vin la pachet cu accesorii de cea mai bună calitate, cu ajutorul cărora cureți rapid și eficient toate tipurile de suprafețe, pentru a te bucura de fiecare data de rezultate remarcabile, utilizează produse de curățat special concepute pentru aceste aparate, împreuna cu o lance de spumare profesională capabilă să producă o spumă densă și concentrată.
Acestea sunt principalele 2 accesorii care influențează direct rezultatul final al sarcinii de curățare.
Mai jos, ți-am pregătit un articol cu cele mai bune produse de curățat pentru aparatele de spălat cu presiune, dar și articolul cu selecția mai multor tipuri de lance spumare compatibila cu Steinhaus, Lavor, Stihl, Progarden, Karcher, Bosch și multe altele. Scroll!

Care sunt cele mai bune mărci de aparate de spălat cu presiune profesionale?

Karcher Professional, Bosch Professional, Nilfisk, Stihl, Lavor, Progarden, Wasper și Michelin sunt doar câteva dintre cele mai bune mărci producătoare de aparate de spălat cu presiune de înaltă calitate.
Ele oferă publicului sau diferite tipuri si modele de aparat spalat cu presiune profesional, o gama completa de modele profesionale, ușor de manevrat, rezistente, menite sa facă mai ușoară și mai confortabilă sarcina de curățare.

Magazinele online cu prețuri ieftine care vand aparate spalat cu presiune profesionale la preturi ieftine:

Să-ți cumperi online un aparat de spălat cu presiune profesional nu a fost niciodată mai ușor.
În plus, achiziționându-l prin intermediul magazinelor online eMAG, Cel.ro sau Hornbach beneficiezi de reduceri și oferte avantajoase, dar și efectuarea plății în siguranța și un transport rapid.
De asemenea, datorită colaborării strânse dintre marile branduri și magazinele care comercializează produsele, ai parte de garanție și un serviciu clienți special.
Aparate de spălat cu presiune profesionale second hand (la mâna a doua) sunt o alta opțiune pentru a economisii niște bani. Olx si Okazii sunt cele mai bune magazine online de specialitate care vând aparate de spălat cu presiune profesionale.

Concluzie:

În concluzie, aparatele de spălat cu presiune profesionale sunt de departe cele mai bune spălătoare cu presiune. Combinația unui aparat de buna calitate cu un detergent pe măsura oferă rezultate strălucitoare, rapide și fără efort, în orice domeniu de activitate care permite curățarea cu presiune. Sunt echipamente de curățare puternice și robuste, ușor de manevrat și de utilizat, care se remarca printr-o presiune extrem de ridicată și un debit mare de apa.
Au un confort maxim de operare și sunt capabile să satisfacă chiar și cele mai pretențioase cerințe.
AparatdeSpalatcuPresiune.Com are o mică surpriza pentru tine!
Dacă ai ajuns pana la finalul articolului, de ce sa nu te bucuri de cea mai bună oferta din sector?
Cel mai bun aparat de spălat cu presiune profesional, în raport calitate preț din 2022 te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Cumpăra în oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune profesional în raport calitate-preț din 2022:Rezumat
Aparat de spalat cu presiune profesional
Numele Articolului
Aparat de spalat cu presiune profesional
Descriere
Aparatele de spălat cu presiune profesionale sunt cele mai bune modele din sector. Beneficiază de o presiune ridicata, debit mare de apa, si pot fi utilizate in mod intensiv in domeniul industrial pentru curățarea tuturor tipurilor de suprafețe. In acest articol ți-am pregătit 3 recomandări pentru anul 2022. Preturi avantajoase.
Autor
Setări