Skip to content

Karcher K 7 Premium Smart Control Home 🔝
Cel mai bun aparat de spălat cu presiune fabricat de germani, ideal pentru uz casnic 🏠

Kärcher K 7 PREMIUM 🔝 Smart Control Home – Cel mai bun model pt. uz casnic!

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (eMAG)

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home

Un aparat de spălat cu presiune complet. Un aparat de spălat cu presiune inteligent. Un aparat de spălat cu presiune ideal. Practic, propriul tău asistent profesional în curățenie. Așadar, un aparat de spălat cu presiune IDEAL!
Karcher K 7 Premium Smart Control Home (vezi in eMAG) poate fi conectat cu ușurința la un smartphone prin bluetooth. În acest fel, odată ce aplicația Karcher Home & Garden a fost descărcată, ești informat cu sfaturi practice, trucuri și setări pentru diferite sarcini de curățare. Aplicația oferă, de asemenea, funcții utile, cum ar fi: instrucțiuni de asamblare, de utilizare, dar și de mentenanță, plus accesul la baza de date Karcher cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre utilizare, întreținere și posibile incidente.

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home,3000 W,motor racit cu apa, 180 bar, 600 l/h debit maxim, furtun de presiune 10 m, 3-in-1 Multi Jet , perie exterior T7, detergent 3 in 1
turbojet karcher k7

Este cel mai avansat aparat de spălat cu presiune fabricat de Karcher, este conceput pentru uz casnic, cu accesorii moderne și performante, având o pompa de presiune la fel de buna și performanță precum aparatele de spălat cu presiune profesional.

Caracteristici:


 • Tip alimentare: La rețea și amorsare automată
 • Tip motor: Electric
 • Putere: 3000 W
 • Presiune: 180 bar (reglabila)
 • Debit apa: 600 l/h
 • Tip pompa: Metalica
 • Temp. max. intrare apa: 60ºC
 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune G 180 Q Smart Control, lance Vario Power (3in1), Kärcher Plug ‘n’ Clean (rezervor detergent), perie rotativa terasa T 7, filtru de apa, tambur pentru furtun, adaptor racord furtun de gradina 3/4 și furtun de presiune
 • Lungime furtun: 10 m
 • Lungime cablu: 5 m
 • Greutate: 18,1 kg
Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home,3000 W,motor racit cu apa, 180 bar, 600 l/h debit maxim, furtun de presiune 10 m, 3-in-1 Multi Jet , perie exterior T7, detergent 3 in 1

PRO
 • Este modelul de aparat de spălat cu presiune ideal atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional, capabil sa cureți rapid orice tip de suprafața.
 • Are presiune ridicată, reglabila, și ușor de comutat (din butoanele amplasate pe pistolul de presiune +/-).
 • Lance multifuncțională cu 3 tipuri de jet (reglabil, rotativ și turbojet).
 • Are inclus în preț cea mai bună perie rotativa pentru terasa (T 7).
 • Are inclus în preț un detergent pentru piatra si fațade de 1 litru.
 • Beneficiază de toate avantajele și inovațiile mărcii germane Kärcher.
CONTRA
 • Dacă ar fi să-i găsim vreun dezavantaj, acesta ar putea fi prețul. Însă așa cum ne-am obișnuit deja… calitatea costa bani.

Ce se ascunde în spatele acestui preț?

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune de uz casnic.
Karcher K 7 PREMIUM Smart Home este cea mai bună opțiune pentru orice sarcina de curățare. Din furtunul de gradina de doar 4 bari presiune, K 7 PREMIUM Smart Home este capabil sa genereze o presiune ridicată a apei de pana la 180 de bari, printr-un jet de apa concentrat, economisind în tot acest timp pana la 35.000 de litri de apa pe ora, datorită noilor tehnologii implementate, bucurându-te de rezultate WOW. Mai mult decât atât, simplu și ușor de activat, direct din pistolul de presiune sau din aplicația Home & Garden, modul Boost eliberează încă 15 bari de presiune în plus.

Karcher K7 Smart Control este un aparat de spălat cu presiune de ultima generație, inteligent, inovator, calitativ, durabil, practic și extrem de eficient, cu ajutorul căruia îndepărtezi rapid și fără niciun efort, chiar și cea mai încăpățânată murdărie, indiferent de suprafața, într-un timp record.

Toate acestea, plus multe alte avantaje și beneficii, despre care vom vorbi în acest articol, se ascund în spatele acestui preț.Compara Karcher K 7 Premium Smart Control Home cu alte aparate de spălat cu presiune:

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Gama Medie ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeKarcher K2 Universal EditionKarcher K4 Power Control HomeKarcher K7 Premium
Smart Control Home
ImagineAparat de spalat cu presiune Karcher K2 Universal EditionAparat de spalat cu presiune Karcher K4 Power Control HomeAparat de spalat cu presiune Karcher K7 Premium Smart Control Home
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa retea si Autoamorsare
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
360 l/h vezi tot
1800 W / 130 bar
420 l/h vezi tot
3000 W / 180 bar
600 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance cu jet rotativ, adaptor,
filtru de apa
Pistol, lance vario-power, duza murdărie grosiera, adaptor, plug 'n' clean,
filtru de apa
Pistol G 180 Q Smart Control, lance Vario Power (3in1), Kärcher Plug ‘n’ Clean (rezervor detergent), perie rotativa terasa T 7, filtru de apa, tambur, adaptor 3/4 și furtun
Lungime furtun
Greutate
3 m
3,8 kg
8 m
11,5 kg
10 m
18,1 kg
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Avantaje spălător cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home:

 • PREMIUM: Cel mai bun aparat de spălat cu presiune Karcher de uz casnic, K 7 PREMIUM Smart Home, are marele avantaj de a fi echipat cu cele mai noi funcții și inovatoare tehnologii ale marelui producător german, menite să-ți ușureze munca, transformând-o într-o joacă. Este fabricat numai din materiale de înaltă calitate, și este făcut să reziste și să funcționeze mulți ani fără probleme utilizându-l intens.
 • Inovator: Curățarea nu a fost niciodată atât de inteligență. Prin simpla descărcare a aplicației Home & Garden a celor de la Karcher, ai parte de propriul tău asistent expert în curățenie, care-ți oferă sfaturile necesare, dar și setarea potrivită a presiunii pentru fiecare provocare. Aceste setări sunt transferate instant de pe telefonul mobil la aparatul de spălat cu presiune prin Bluetooth.
 • Eficient: Presiune excelentă, putere eficienta. Curățitorul cu presiune Karcher K 7 PREMIUM Smart Home este cel mai puternic model de uz casnic fiind instrumentul de curățare ideal pentru orice sarcina. Furtunul de înaltă presiune de 10 metri oferă un spațiu amplu de desfășurare, iar pistolul de presiune inteligent cu afișaj LED oferă posibilitatea selectării presiunii necesare, în funcție de suprafața.
 • Durabil: Motor răcit cu apa. Funcția prin care motorul este răcit constant cu apa face ca acesta sa dureze de pana la 10 ori mai mult decât motoarele universale. Răcirea continua și eficienta cu apa rece este motivul pentru care motorul poate funcționa ore-n șir fără ca acesta sa se ardă. În plus, este cu pana la 10% mai eficient în consumul de energie electrică, și mult mai silențios decât motoarele clasice.
 • Practic: Aplicare rapidă, simplă și confortabilă a detergentului. Simplu și ușor de setat din pistol, de pe ecranul acestuia, sistemul de detergent Kärcher Plug ‘n’ Clean permite trecerea de la înmuiere la spumare, și de la spumare la clătire, într-un mod mult mai confortabil, fără a mai utiliza o lance spumare pentru asta. În plus, produsele Karcher cresc eficienta și prelungesc rezultatele de curățare impecabile cu protecție și conservare îmbunătățită. Chiar daca spuma nu este la fel de densă și concentrată precum în spălătoriile auto, rezultatele sunt remarcabile mulțumită calității superioare a detergentului Karcher. Cei mai buni detergenți îi găsești aici – Detergent pentru aparat de spalat cu presiune Karcher.
 • Quick Connect: Conectarea accesoriilor se face rapid și fără greșeală. Toate accesoriile, implicit aparatul de spălat cu presiune, pentru conectarea furtunului, beneficiază de funcția quick connect (conectare rapidă), astfel încât acestea să fie conectate rapid și corect de fiecare data, fără a întâmpina probleme.
 • Boost mode: Asigură curățarea în profunzime a murdăriei persistente. Cu o putere suplimentară, ușor de setat, modul boost crește eficienta de curățare, îndepărtând chiar și cea mai încăpățânată pata sau mizerie, într-un timp scurt. Este ideal pentru suprafețe dure, a căror murdărie este dificil de îndepărtat, permițând curățarea eficientă a acestora.
 • Economisire apa: Economisești apa, în timp ce ajuți și tu la salvarea planetei. Acest model de curățitor cu presiune poate fi alimentat cu apa dintr-un rezervor ca alternativa. Funcția de autoamorsare permite utilizarea apei de ploaie, dintr-un butoi, găleata, sau orice alt recipient asemănător, sau dintr-un bazin, put, râu, lac s.a.m.d. Astfel, economisești apa potabila, protejând de asemenea și mediul.
 • Versatil: Îți poate spala mașina, pavajul sau fațadele, la fel de eficient, cu un singur aparat de spălat cu presiune. Karcher K 7 Premium Smart Control, având presiune reglabila, mai multe tipuri de jet, funcția de spumare și motorul răcit cu apa, poate fi utilizat cu succes indiferent de tipul suprafeței (sensibilă sau dura, mica, medie sau mare).
 • Design: Are un design compact, modern, special gândit pentru a-ți ține mereu la indemana toate accesoriile. Are suporturi, buzunar cu plasa, tambur pentru furtunul de înaltă presiune, roti mari cauciucate si mâner extensibil, aspecte importante pentru o manevrate si depozitare ușoara a acestuia.
 • Accesorii: Nu rămâne suprafața nespălată minuțios și corect. Este echipat cu cele necesare pentru curățarea oricărui tip de suprafața, având de asemenea posibilitatea incorporarii accesoriilor necesare pentru suprafețele exterioare care necesita un tratament special, cum ar fi: fațadele, geamurile, acoperișul casei, gardul, pavajul și altele. Mai mult decât atât, toate accesoriile sunt calitate PREMIUM, făcute sa reziste si sa curețe eficient. Cele mai bun accesorii le găsești aici – Accesorii pentru aparat de spălat cu presiune Karcher.

Accesorii Karcher K 7 Premium Smart Home:

Karcher K 7 Premium Smart Home are incluse în preț accesoriile necesare pentru curățarea eficienta a fiecărui petic de suprafața murdara întâlnita in gospodărie. Iată așadar care sunt acestea, dar și de ce sunt atât de bune și speciale?

Karcher K 7 PREMIUM Smart Control Home Pistol presiune G 180 Q Smart Control

Pistol presiune: G 180 Q Smart Control este un pistol de înaltă presiune inteligent cu afișaj LCD și butoane (+/-) pentru reglarea presiunii sau a dozării detergentului. Conectarea acestuia cu aparatul de spălat cu presiune se face prin bluetooth, iar pentru fixarea furtunului este dotat cu adaptor quick connect (conectare rapidă).

Karcher K 7 PREMIUM Smart Control Home Lance Vario Power

Lance: Vario Power este o lance modernă cu mai multe tipuri de jet. Are 3 duze diferite (rotativ, reglabil și turbojet) ușor de schimbat între ele. Pentru a schimbat jetul de apa trebuie doar să rotești lancea (stânga/dreapta) până când săgeata indică jetul dorit. Conectarea lăncii la pistol se face prin același sistem quick connect.

Karcher K 7 PREMIUM Smart Control Home Perie rotativa pt. terasa T 7

Perie rotativa pt. terasa: T 7 este cea mai bună perie rotativa pentru curățarea suprafețelor mici, medii sau mari. Are butoane pentru schimbarea jetului de apa, modificarea presiunii, pereți rezistenți și perie de jur-împrejur care nu permit mizeriei să sară-n exterior, un jet de apa plasat în fața periei ideal pentru clătire, sistem de conectare rapidă și funcție pt. detergent.

Karcher K 7 PREMIUM Smart Control Home Plug 'n' Clean

Plug ‘n’ Clean: Acesta este defapt rezervorul pentru detergent special conceput pentru produsele de curățat fabricate de Karcher. Tot ce ai de făcut este să răstorni sticla cu detergent Karcher, lăsând-o înauntru, urmând ca mai apoi pompa să-și dozeze singura produsul de curățat. Marele avantaj al acestui mecanism este posibilitatea spumării direct din lance.

Acestea sunt cele 4 accesorii cu adevărat importante care fac diferența. Celelalte accesorii incluse în preț, la fel de importante, deoarece fac posibilă funcționarea corecta a aparatului, sunt:

 • Furtun presiune: Este rezistent, cu conectare rapidă (quick connect), și are o lungime de 10 metri. Oferă un amplu spațiu de lucru.
 • Tambur furtun: Amplasat sus, în spatele aparatului, oferă posibilitatea de a înfășura rapid și corect furtunul de înaltă presiune.
 • Filtru de apa: Este un accesoriu foarte important. Are rolul de a filtra apa care intra in aparat. Sita fina din interiorul acestuia nu permite accesul impurităților.
 • Adaptor 3/4: Face posibila racordarea la rețeaua de apa cu ajutorul unui furtun de gradina.

Iar pentru un KIT complet de curățare Karcher, menit sa curețe pana si-n vârful casei, compatibil cu aparatul de spălat cu presiune Karcher K 7 PREMIUM Smart Home, la prețuri ieftine, găsești mai jos! Lance telescopica, lance spumare profesionala, perie rotativa din microfibra + multe altele, la prețuri avantajoase, te așteaptă!

accesorii aparat de spalat cu presiune karcher

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune KARCHER! Click aici! 👈

Cum se utilizează spălătorul cu presiune Karcher K 7 PREMIUM Smart Home?

Deși avem de-a face cu un aparat de spălat cu presiune gama PREMIUM, inteligent, de ultima generație, cu conexiune bluetooth si ecran LCD acesta este ușor de asamblat dar și foarte ușor de utilizat.

Are manual de instrucțiuni în limba romana, cu sfaturi practice si utile, plus schița intuitiva de asamblare.
Karcher K 7 PREMIUM Smart Home este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune, și mulți știu deja asta. Motiv pentru care, în ultimii ani au început sa apară tot mai multe prezentări, unboxing și probe și teste făcute acestui model.
Unul dintre cele mai bune videouri este cel al lui George Buhnici. Merită văzut!

https://www.youtube.com/watch?v=C8vyhAB7y2I&t=91s

Descarca manual de utilizare Karcher K 7 Premium Smart Control Home:Alte caracteristici de luat în considerare:

Manual de instrucțiuni: Karcher K 7 Premium Smart Home este un aparat de spălat cu presiune inteligent, dotat cu cele mai noi tehnologii. Pentru a beneficia din plin de toate avantajele și beneficiile sale recomandăm citirea manualului de utilizare.

Spumare: Chiar dacă beneficiază de sistemul de spumare Plug ‘n’ Clean, spuma obținută cu acesta nu este la fel de densă și concentrată precum spuma din spălătoriile auto. Chiar și-așa însă, rezultatele sunt remarcabile mulțumită calității superioare a detergentului Karcher.

Lance spumare: Folosește produsul de curățat dorit. Cu toate că sistemul de detergent Kärcher Plug ‘n’ Clean poate fi utilizat numai cu detergenți Karcher, lancea de spumare compatibila cu Karcher K 7 ofera posibilitatea folosirii oricărui tip de produs de curățat (chiar și cel mai ieftin). Acest accesoriu este considerat un mare avantaj, având în vedere banii economisiți în timp pe produse de curățat Karcher (sunt destul de scumpe). Mai mult decât atât, îți poți crea tu însuți, propriul tău produs de curățat. Un articol în acest sens găsești aici – Cum să-ți creezi propriul produs de curățat.

K 7: Karcher K 7 Premium Smart Home face parte din gama PREMIUM a germanilor, fiind totodată și cel mai bun model. Diferența dintre modele este făcută de numărul de accesorii, lungimea furtunului sau dimensiunile acestuia.

Catalog aparat de spălat cu presiune Karcher K 7 pret avantajos:Magazin online cu preturi ieftine care vând spălătorul cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home:

Pentru achiziționarea acestui model online cea mai bună opțiune este magazinul eMAG datorită prețurilor sale reduse, a promoțiilor și a reducerilor constanta. În plus, de Black Friday sau în perioada sărbătorilor prețul aparatului de spălat cu presiune Karcher K 7 PREMIUM Smart Home este unul extrem de avantajos.
Cel.ro, Leroy Merlin, Karcher, Flanco, Brico Depot sau Dedeman sunt alte magazine online în catalogul cărora întâlnim acest produs. Olx si Okazii sunt cele mai bune magazine second hand (la mâna a doua) de specialitate care vând aparate de spălat cu presiune, la prețuri ieftine.

În cazul de fata însă, pentru ca avem de-a face cu K 7 Premium Smart Control Home, urmează să plătim calitatea mărcii germane, motiv pentru care recomandăm alegerea magazinului cu prețul cel mai ieftin! Contează în primul rand CE cumperi, nu de UNDE cumperi, nu-i așa!?

Păreri clienți Karcher K7 Premium Smart Control Home:


Recenzie 5/5 😁

„Este top pentru utilizare casnica, spalat motociclete, atv-uri, masini, pavajul din curte, terase. Nu se compara cu un model K4 care are ceva ani vechime. Am testat si varianta profesionala de inceput de gama, este la fel ca acest K7. Acea varianta nu vine cu atatea accesorii si cu ceva kilograme in plus. Recomand cu incredere acest model!”

Recenzie 5/5 😁

„La pretul platit merita banii.”


Vezi toate recenziile din eMAG

Concluzie aparat de spălat cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home:

Karcher K 7 PREMIUM Smart Home este de departe cel mai bun aparat de spălat cu presiune de uz casnic. Beneficiază de o pompa de presiune identică pompelor aparatelor de spălat cu presiune profesionale, si-n plus, așa cum ai putut observa în acest articol, vine cu o serie de avantaje și beneficii pe care nu le poți ignora.

Utilizându-l corect, și având grijă de el, te vei bucura din plin, cel puțin 10-15 ani, garantat, fără probleme! Asta-l face de asemenea o bună investiție pe termen lung, chiar dacă prețul sau, după cum ai putut observa… nu este deloc ieftin. Însă, știi cum se spune: dai un ban, dar stai în fata! Haha
AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit cea mai bună opțiune in raport calitate-preț din sector (mediul online).

Cumpără online în oferta Karcher K 7 Premium Smart Control Home:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Karcher
Numele produsului
K 7 PREMIUM Smart Control Home
Pret
RON 3970,39
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări