Skip to content

Cele mai vândute aparate de spălat cu presiune 2022 🔝 TOP 5 Recomandări 🤩 Prețuri ieftine

În general, cele mai vândute produse, sunt și cele mai bune (sau cel puțin fac parte din grupul select al celor mai bune produse din sector). Nimic nou sub soare, si-n plus, cred ca suntem cu toții de acord, nu-i așa?
Ei bine, acest lucru este valabil si-n cazul aparatelor de spălat cu presiune, însă, cu amendamentul ca: exista o mulțime de mărci, nenumărate modele, plus un număr mare de magazine, atât online cât și fizice, din care poți alege.
Pentru a nu-ți pierde timpul, în tot acest proces de căutare, AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit special acest articol, in care găsești, după cum urmează:

  • 1) Tabel comparativ cu cele mai vândute aparate de spălat cu presiune în anul 2022
  • 2) Recomandări + analiza celor 5 aparate de spălat cu presiune care au înregistrat record de vânzări în 2022
  • 3) Lista celor mai apreciate branduri de aparate de spălat cu presiune în România (TOP 3)
  • 4) TOP 3 Cele mai vândute spălătoare cu presiune din fiecare magazin online din România cu prețuri ieftine
  • 5) Cele mai căutate accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune

Un alt aspect important atunci când cumpăram pentru prima data un produs (dar nu numai), și nu știm prea multe despre el, este urmărirea cu atenție a recenziilor lăsate de către clienții care au cumpărat și au probat deja, produsul la care tu te uiți. Singurul magazin online din România care beneficiază de un număr mare de recenzii la aparatele de spălat cu presiune este eMAG.
Acesta este motivul pentru care majoritatea produselor din acest articol sunt comercializate de acesta. Mai mult decât atât, eMAG este de departe magazinul online din România cu cele mai bune oferte, promoții și reduceri.

1) Tabel comparativ: cele mai vândute aparate de spălat cu presiune în 2022

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeSteinhaus Start
PRO-HPC14
Steinhaus
PRO-HPC15
Bosch
EasyAquatak 120
Skil
0761 AA
Karcher
K 3
ImagineAparat de spalat cu presiune Steinhaus Start PRO-HPC14Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15Aparat de spalat cu presiune Bosch EasyAquatak 120Aparat de spalat cu presiune Skil 0761 AAAparat de spalat cu presiune Karcher K 3
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tip alimentareLa rețeaLa rețeaLa rețeaLa rețeaLa rețea
Caract. tehnice1400 W / 100 bar
Debit: 288 l/h vezi tot
1500 W / 120 bar
Debit: 300 l/h vezi tot
1500 W / 120 bar
Debit: 350 l/h vezi tot
1400 W / 105 bar
Debit: 370 l/h vezi tot
1600 W / 120 bar
Debit: 380 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance multi-jet, lance spumare, adaptor cupla rapida cu filtru de apa și furtun presiunePistol, lance multi-jet, prelungitor lance, lance spumare, adaptor cupla rapida cu filtru de apa și furtun presiunePistol, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, duza cu jet tip evantai, lance spumare, filtru de apa și furtun presiunePistol, lance cu duza cu jet ajustabil, lance spumare, adaptor furtun grădină și furtun presiunePistol, lance vario power, lance cu duza turbojet, rezervor detergent, filtru de apa și furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 5 m
5 kg
5 m / 5 m
6,3 kg
5 m / 5 m
4 kg
5 m / 5 m
4,1 kg
5 m / 6 m
5,8 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

2) Recomandări + analiza celor mai vândute aparate de spălat cu presiune în 2022:

La mare căutare sunt aparatele de spălat cu presiune electrice, cu design compact, dimensiuni mici, ușor de utilizat, ideale pentru uz ocazional și îndepărtarea murdăriei obișnuite de pe suprafețele din jurul gospodăriei (mașini, biciclete, motociclete, garduri, unelte, mobilier de gradina, terasa s.a.m.d.).
Adevăratul motiv pentru care acestea sunt modelele cele mai vândute în fiecare an, este în primul rand prețul ieftin în comparație cu eficienta și randamentul pe care aceste curățitoare cu presiune le oferă.
În continuare, ți-am pregătit TOP 5 cele mai vândute aparate de spălat cu presiune în România, în anul 2022.


2.1) Aparat de spălat cu presiune Steinhaus Start PRO-HPC14

Start HPC-PRO14 (vezi in eMAG) este cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune marca Steinhaus în anul 2022. Motorul electric de 1400 W, împreuna cu pompa de aluminiu conferă o presiune maximă de 100 de bari, și un debit maxim de apa de 288 de litri pe minut, făcându-l ideal pentru curățarea eficientă a suprafețelor mici și medii. Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC. Are un design compact, este ușor, din toate punctele de vedere (ușor la propriu, ușor de utilizat, de transportat sau de depozitat), având unul dintre cele mai mari avantaje, și anume: un preț super ieftin! Mai mult decât atât, este echipat cu toate accesoriile necesare, menite să-ți ușureze munca, indiferent de tipul suprafeței sau a mizeriei.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance multijet, lance spumare, adaptor cupla rapida cu filtru de apa și furtun presiune.

Cumpăra în oferta Steinhaus Start PRO-HPC14:


2.2) Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15

Cel de-al doilea cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune fabricat de Steinhaus este PRO-HPC15 (vezi in eMAG). Este un model ceva mai performant decât anteriorul, având un motor electric de 1500 W, și o pompa din aluminiu cu ajutorul căreia conferă o presiune maximă de 120 de bari, și un debit maxim de apa de 300 de litri pe ora. Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC. Are un design robust, mâner și roti mari pentru o manevrare ușoară, suporturi pentru accesorii și furtun, este ușor de utilizat, capabil sa cureți rapid orice tip de suprafața, având de asemenea, avantajul prețului ieftin și avantajos. Echipat cu toate accesoriile necesare, Steinhaus PRO-HPC15 este un model ideal într-o gospodărie, cu ajutorul căruia readuce strălucirea suprafețelor murdare.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance multi-jet, prelungitor lance, lance spumare, adaptor cupla rapida cu filtru de apa și furtun presiune.

Cumpăra în oferta Steinhaus PRO-HPC15:


2.3) Aparat de spălat cu presiune Bosch EasyAquatak 120

Bosch EasyAquatak 120 (vezi in eMAG) este aparatul de spălat cu presiune care a doborât toate recordurile anului 2022. Este un model care beneficiază de un număr foarte mare de recenzii pozitive (peste 200), în care marea majoritate a clienților remarca presiunea excelentă pe care o are, în comparație cu dimensiunile sale reduse, dar și raportul EXCELENT calitate-preț. Are un motor electric de 1500 W, și o pompa metalica rezistenta care conferă o presiune maximă de 120 de bari, și un debit maxim de apa de 350 de litri pe ora. Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC. Este un aparat de spălat cu presiune de uz casnic, cu un design compact, puțin kilograme, ușor de utilizat, de transportat sau de depozitat, fiind echipat cu toate accesoriile necesare pentru îndepărtarea mizeriei indiferent de grosimea acesteia sau de tipul de suprafața pe care acesta s-a așezat.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet ajustabil, duza cu jet rotativ, duza cu jet tip evantai, lance spumare, filtru de apa și furtun presiune.

Cumpăra în oferta Bosch EasyAquatak 120:


2.4) Aparat de spălat cu presiune Skil 0761 AA

Skill 0761 AA (vezi in eMAG) este de asemenea un aparat de spălat cu presiune care a înregistrat un număr mare de vânzări în 2022. Deși nu are o presiune foarte mare, acest model oferă un debit cantitativ de apa, făcându-l ideal pentru curățarea rapidă a suprafețelor de dimensiuni mici, medii sau mari din jurul gospodăriei. Este echipat cu un motor electric de 1400 W și o pompa de aluminiu care poate atinge o presiune maximă de 105 bar, și un debit maxim de apa de 370 de litri pe ora. Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia la rețea de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC. Este un model cu un design compact, ușor de transportat, chiar dacă nu are roti, deoarece cântărește numai 4 kilograme. Are mâner, suporturi pentru accesorii, este ușor de utilizat, rezistent, și este fabricat din materiale de foarte buna calitate. Are inclus în preț accesoriile necesare pentru o spălare rapidă și eficientă.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance cu duza cu jet ajustabil, lance spumare, adaptor pentru furtun grădină și furtun presiune.

Cumpăra în oferta Skil 0761 AA:


2.5) Aparat de spălat cu presiune Karcher K 3

Karcher K 3 (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune, binecunoscut în rândul adepților acestor produse, și extrem de bine vândut în fiecare an. Una dintre cele mai bune mărci din sector, Karcher oferă publicului sau o gama completa de modele ideale pentru uz casnic. Karcher K 3 este unul dintre acestea. Are un motor electric de 1600 W, și o pompa metalica din aluminiu care conferă o presiune maximă de 120 de bari, și un debit maxim de apa de 380 de litri pe ora. Alimentarea cu apa se face prin racordarea acestuia la rețea de apa curentă, sau prin autoamorsare dintr-un rezervor cu apă, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 50ºC. Are suporturi pentru accesorii, roti mari și mâner pentru o manevrare ușoară, dimensiuni reduse, design compact, este ușor de depozitat, și cel mai important: simplu și ușor de utilizat. Este echipat cu toate accesoriile necesare pentru o curățare cât mai rapidă și eficientă, având de asemenea, și rezervor pentru detergent amplasat între roti, pentru a facilita aplicarea produsului de curățat.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance vario power (jet reglabil), lance cu duza turbojet, rezervor pentru detergent, filtru de apa și furtun de presiune.

Cumpăra în oferta Karcher K 3:


3) Care sunt cele mai vândute mărci de aparate de spălat cu presiune în România?

După cum urmează: Steinhaus, Bosch si Karcher. Acestea sunt primele 3 cele mai vândute branduri fabricante de aparate de spălat cu presiune. Raportul excelent calitate-preț este principalul motiv pentru care aceste mărci reușesc să vândă zeci de mii de spălătoare cu presiune.

Cu toate acestea însă, Steinhaus, Bosch si Karcher nu sunt singurele mărci de aparate de spălat cu presiune care se pot lauda în fiecare an cu un număr foarte mare de vânzări. Navighează prin bara meniului nostru, în secțiunea “Mărci” pentru a descoperi care sunt cele mai bune mărci din sector.

4) TOP 5 magazine online din Romania + TOP 3 cele mai vândute aparate de spălat cu presiune din fiecare:

Da, așa cum ți-am promis la începutul acestui articol, urmează sa descoperim împreuna care sunt magazinele online din România care vând aparate de spălat cu presiune la prețuri avantajoase, dar și care sunt cele mai vândute modele din fiecare magazin.
Fiind un sector extrem de bine dezvoltat, cu o mulțime de aparate de spălat cu presiune, de diferite tipuri și modele, nenumărate magazine online din România se bat între ele cu prețuri competitive, și oferte de nerefuzat.
Astăzi, să-ți cumperi online un aparat de spălat cu presiune, de buna calitate, și la un preț accesibil, este “floare la ureche”. Iată așadar, care sunt primele 5 magazine online cu prețuri avantajoase, dar și care sunt ofertele acestora:


Aparat de spălat cu presiune eMAG:

Vezi mai multe OFERTE in eMAG


Aparat de spălat cu presiune Cel.ro:

Vezi mai multe OFERTE in Cel.ro


Aparat de spălat cu presiune evoMAG:

Vezi mai multe OFERTE in evoMAG


Aparat de spălat cu presiune Shopu.ro:

Vezi mai multe OFERTE in Shopu.ro


Aparat de spălat cu presiune Pc Garage:

Vezi mai multe OFERTE in Pc Garage


5) Cele mai căutate accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune:

Concluzie:

Aparatele de spălat cu presiune low-cost (ieftine), sunt modele ideale pentru sarcini ușoare de curățare, menite să-ți ușureze munca, să-ți mențină strălucitoare suprafețele murdare din jurul casei, însă cel mai important: menite sa nu te stoarcă de bani.
Dacă nu știi pe care să-l alegi, din pricina faptului ca fiecare magazin are un catalog amplu și bogat, cu oferte și prețuri extrem de avantajoase pentru aparatele de spălat cu presiune, principalul aspect după care te poți ghida sunt recenziile clienților. Sincere, si mereu la obiect, recenziile sunt principala carte de vizita a fiecărui produs. In cine sa avem încredere, dacă nu în cel care l-a cumpărat și probat înaintea ta?

IMPORTANT! Aparatele de spălat cu presiune ieftine sunt mult mai sensibile, predispuse sa se strice mult mai repede decât modelele din gama PREMIUM. AparatDeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit un articol cu sfaturi practice și utile despre cum poți să-i prelungești durata de viata a aparatului de spălat cu presiune.
Click aici! – Sfaturi practice aparate de spalat cu presiune.

sfaturi si trucuri utile si practice pentru aparatele de spalat cu presiune
Rezumat
Cele mai vandute aparate de spalat cu presiune
Numele Articolului
Cele mai vandute aparate de spalat cu presiune
Descriere
Esti in cautarea celor mai bine vandute aparate de spalat cu presiune!? Acesta este articolul tau! Aici gasesti selectia celor mai vandute model, dar si lista celor mai ieftine magazine online din sector. Numai avantaje! hehe
Autor
Setări