Skip to content

Lance spumare – Accesoriul aparatului de spălat cu presiune ideal pentru rezultate strălucitoare

Lancea pentru spumare este unul dintre cele mai bine vândute accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune. Este accesoriul cu ajutorul căruia poți obține spumă densă și consistentă întâlnita in spălătoriile auto, chiar la tine-n curte.
În plus, spuma activa pulverizata de lancea de spumare acționează rapid, dizolvând orice tip de murdărie.

Lasă așadar spuma să lucreze pentru tine și transforma spălatul într-o plăcere!
Pentru asta însă, ai nevoie de o lance spumare compatibila cu aparatul tău de spălat cu presiune, dar și o spumă activă de buna calitate. În acest articol, le găsești pe ambele.
Catalogul celor mai bune lăncii de spumare, la cele mai ieftine preturi din sector, compatibile cu aparatul tău de spălat cu presiune, indiferent de marca acestuia, dar și cea mai bună spuma activa, de asemenea, la un preț avantajos, te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? Pentru rezultate remarcabile, cumpăra-ți și tu o lance spumare!

Lance spumare spuma densa ieftina online, lance spumare steinhaus

Cumpără lance spumare în oferta în funcție de marca și modelul aparatului tău de spălat cu presiune:Vezi mai multe OFERTE in eMAG


👉 Catalog lance spumare pt. alte marci importante! Click aici! 👈

Cumpără în oferta lance spumare universala compatibila cu mai multe mărci de aparate de spălat cu presiune:

Unii producători de aparate de spălat cu presiune, cum ar fi Steinhaus, Stanley, Bosch, Black&decker sau Karcher, la unele modele de aparate, pentru conectarea unei lance spumare vei avea nevoie de un adaptor special. Mai jos ți-am pregătit câteva modele universale care sunt compatibile cu pistol tip baioneta sau pot fi utilizate prin adăugarea unui adaptor.Cumpără în oferta lance spumare pentru furtun de grădină:Cumpără în oferta cea mai bună spumă activă pentru lance spumare:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

De asemenea, putin mai jos găsești articolul cu cele mai bune produse de curățat pentru aparatele de spalat cu presiune.

lance spumare makita

👉 Cele mai bune produse de curatat pt. spalator presiune! Click aici! 👈

Tipuri și modele de lance spumare (lance spuma activa):

După cum ai putut observa în cataloagele de mai sus, exista mai multe tipuri și modele diferite de lance spumare pentru aparatele de spălat cu presiune. Chiar dacă în mare parte toate fac același lucru, și anume, pulverizează spuma, pentru o alegere cat mai corecta este important să cunoaștem toate tipurile de duza lance spumare existente, astfel încât s-o putem alege în funcție de nevoie. Iată așadar care sunt acestea:

 • Incorporata: Unele modele de aparate de spălat cu presiune au incorporate acest accesoriu. El este numit bidon lance spumare, recipient spuma activa, recipient spuma auto sau recipient detergent, în funcție de producător, și are diferite capacități. Are un design deosebit, în concordanță cu aspectul aparatului, și este compatibila numai cu acel tip de aparat de spălat cu presiune.
 • Universală: Exista de asemenea câteva modele de lance spumare compatibile cu mai multe mărci de aparate de spălat cu presiune, cum ar fi: Bosch, Karcher, Parkside, Lavor, Grizzly și altele. Sunt compatibile cu toate pistoalele de presiune cu filet tip baioneta, sau se pot conecta prin simpla utilizare a unui adaptor. Pot fi de diferite mărimi, având diferite funcții (apa caldă, apa rece, ajustare jet spuma, ajustare densitate).
 • Plastic / Metal: Acestea pot fi realizate în întregime din plastic (recipient, adaptor, lance) sau pot avea capul din metal, oțel inoxidabil sau alama. Cele mai recomandate sunt cele fabricate din alamă, fiind foarte rezistente și oferind de asemenea și o prindere mult mai bună și mai sigură între piese.
 • Apa caldă / Apa rece: În general, modelele a căror lance este realizata din plastic sunt destinate spălării cu apa rece, existând însă și modele din plastic destinate spălării cu apa calda. Apa calda este ideala pentru îndepărtarea murdăriei grosiere, sau a petelor persistente greu de îndepărtat. Majoritatea celor realizate din metal, funcționează și cu apa caldă și cu apa rece.
 • Profesională: Modelele profesionale sunt acelea care oferă posibilitatea reglării jetului de spuma, cât și a coeficientului de înfoiere al acesteia (consistentă/densitatea spumei). Acestea permit reglarea unghiului jetului de spuma între 0 – 40º, corpul lor fiind realizat în întregime din alama, precum și adaptorul, sunt rezistențe, de foarte buna calitate, iar mărimea lor standard este de 1 litru. Sunt modele destinate atât spălării cu apa rece, cat si spălării cu apa calda.
 • Capacitate: Capacitatea rezervorului pentru detergent a unei lance de spumare, este un aspect extrem de important de luat în considerare, deoarece alegerea unei lance spumare cu un rezervor detergent prea mic (250ml, 500ml sau chiar și 700ml), îți va da mai multe bătăi de cap, decât bucurii. Pentru asta se recomanda o lance spumare cu o capacitate a rezervorului de detergent/șampon de cel puțin 1 litru.
 • Lance dubla de spumare: Mult mai puțin utilizata, duza dubla de spumare îți oferă posibilitatea de inter schimbare rapidă a doua modalități de lucru: spumare și clătire. Aceasta tehnologie permite direcționarea fluxului de lichid integral într-una din cele doua conducte de evacuare. Lancea poate fi utilizata cu orice tip de duza spumare, indiferent de mărime.
 • Lance spumare pentru furtun grădină: Acest model de lance spumare compatibila cu furtunurile de gradina, funcționează cu ajutorul pistolului sau încorporat. Are presiune scăzută, suficientă însă pentru acoperirea în întregime a tuturor obiectelor murdare din jurul casei, de dimensiunii mici și medii, cum ar fii: motocicleta, bicicleta, bărci, unelte de grădină, mobilier de grădină, sau altele asemănătoare acestora.
lance spumare cu jet ajustabil in oferta,

Care este cel mai bun producător de lance spumare?

Deoarece fiecare brand își produce propriile lancea de spumare, este greu de spus care este cel mai bun producător. Cu toate acestea însă, în România, exista un bun producător de lăncii spumare, compatibile cu majoritatea aparatelor de spălat cu presiune.

Cu siguranța ți-a sărit deja în ochi. Este vorba despre modelul cu logo albastru “Lance Spumare”.
Iată câteva dintre avantajele acestui brand:

 • Calitate PREMIUM – corp lance din alama rezistent, destinat pentru spălarea cu apa rece sau calda, bidon de 1 litru cu scala gradata si furtun absorbție amestec cu sita.
 • Funcții speciale: Ajustarea jetului de spuma între 0 – 40º și ajustarea densității acestuia.
 • + Produsul vine însoțit de un manual de instrucțiuni de asamblare, utilizare și întreținere în limba romana și banda teflonata pentru etanșarea perfectă a filetelor.

Este ușor de montat și de utilizat, și este lancea pentru spumare cu ajutorul căreia obții aceleași rezultate identice cu cele obținute în spălătoriile auto. Pentru realizarea operațiunii de acoperire cu spuma a obiectelor, vei avea nevoie doar de: acesta lance spumare, spuma activa și bineînțeles un aparat de spălat cu presiune (fără nebulizator).

lance spumare de foarte buna calitate in oferta

Magazine online care vând lance spumare la preț ieftin:

Lancea pentru spumare este la foarte mare căutare!
Aceste este un mare avantaj pentru noi. Mai multe magazine online din România oferă prețuri ieftine, datorită ofertelor și reducerilor constante pe care le au, pe tot parcursul anului, în mod special de sărbători sau de Black Friday.
eMAG, Dedeman, Lidl, Leroy Merlin sau Hornbach, sunt doar câteva dintre magazinele care vând acest produs, la preț avantajos. De asemenea, poți opta pentru achiziționarea unei lance spumare la mâna a doua (second hand). Olx sau Okazii sunt doua dintre cele mai recomandate magazine de specialitate.

Lance spumare: păreri și concluzii

Acoperind în întregime orice obiect sau tip de suprafața murdara, așteptând aproximativ 3-5 minute pentru ca spuma activa să acționeze în profunzime, vei obține cele mai strălucitoare rezultate.
Pe lângă efortul minim depus în spălarea mașinii, spre exemplu, un alt mare avantaj este consumul de detergent redus la minim. Sunt ușor de asamblat, de conectat, și de utilizat, oferindu-ți dozarea precisa si necesara, si sunt ideale atât pentru uz casnic cat si pentru uz profesional.

Cureți în profunzime, minuțios, dezinfectezi, și aduci din nou strălucirea oricărei suprafețe, iar eficacitatea curățeniei se remarca încă după prima spălare.
Nu degeaba este unul dintre cele mai bine vândute accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune, nu-i așa?

Rezumat
Lance spumare pt. aparat de spalat cu presiune
Numele Articolului
Lance spumare pt. aparat de spalat cu presiune
Descriere
Ești in căutarea celui mai bun accesoriu pentru aparatele de spălat cu presiune? In acest articol găsești selecția celor mai ieftine preturi online! In plus, cea mai bună lance spumare compatibila cu aparatul tău de spălat cu presiune te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Setări