Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Waspper 🔝🥇
Calitate superioara ✔️ Presiune minima 200 bari

Suntem în fața celor mai bune aparate de spălat cu presiune pe benzina.
Brandul Waspper se afla pe locul 1 în ceea ce privește satisfacția generala a clienților. Aceștia oferă publicului sau o gama variată de aparate de spălat cu presiune, ce pot fi folosite pentru o multitudine de sarcini de curățare.

Dacă-ți dorești curatarea rapida, eficienta, și fără prea mult efort a oricărui tip de suprafața, obiect, sau zonă, cum ar fi: curte, terasa, gradina, fațada, vehicul, autovehicul, duba, camion, tir, covor, geam, scări, trotuare, alei și așa mai departe…
Aparatul de spălat cu presiune Waspper este de departe una dintre cele mai bune soluții.

Aparate de spalat cu presiune marca Waspper si Gaspper

Aceste aparate au puterea ideala pentru îndepărtarea oricărui tip de murdărie! Dacă nu știi pe care să-l alegi, noi te ajutam. În acest articol îți prezentăm care sunt cele mai vândute aparate de spălat cu presiune fabricate de Waspper, dar și care sunt principalele avantajele ale acestora.
Special adecvate pentru muncile cele mai dificile de curățare, cu ajutorul acestora munca se va transforma în joacă!

Aparat de spălat cu presiune Waspper: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeWASPPER W3000HAWASPPER W3100VAWASPPER W3000HCWASPPER W2900HAGASPPER GP4000BD
ImagineAparat De Spalat Cu Presiune WASPPER W3000HAAparat De Spalat Cu Presiune WASPPER W3100VAAparat De Spalat Cu Presiune WASPPER W3000HCAparat De Spălat Cu Presiune WASPPER W2900HAAparat de spalat cu presiune Gaspper GP4000BD
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa retea și AutoamorsareLa retea și AutoamorsareLa retea și AutoamorsareLa retea și AutoamorsareLa retea și Autoamorsare
Motor
Caract. tehnice
Peggas
Benzina, 4 timpi, 196cmc 4,5 CP
3000 PSI / 207 bari
Debit: 8,5 l/m vezi tot
Peggas
Benzina, 4 timpi, 170cmc 5 CP
3100 PSI / 213 bari
Debit: 8,7 l/m vezi tot
Briggs&Stratton(USA)
Benzina, 4 timpi, 208cmc 5,5 CP
3000 PSI / 207 bari
Debit: 8,7 l/m vezi tot
Honda
Benzina, 4 timpi, 163cmc 6 CP
2800 PSI / 200 bari
Debit: 8,5 l/m vezi tot
Briggs&Stratton(USA)
Benzina, 4 timpi, 13cp
275 bari
Debit: 18 l/m vezi tot
Tip pornireManuala (sfoara)Manuala (sfoara)Manuala (cablu)Manuala (sfoara)Electrica (buton)
AccesoriiPistol, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun presiunePistol, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun presiunePistol, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun presiunePistol, lance, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza detergent și furtun presiunePistol, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza detergent și furtun presiune
Lungime furtun
Greutate
7,5 m
27,8 kg
7,5 m
27,6 kg
7,5 m
27,8 kg
7,5 m
27,5 kg
15 m
71,5 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparat de spălat cu presiune Waspper în oferta:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Cine este Waspper?

Waspper BRAND

Cu sediul în Slovacia, brandul Waspper este cel mai mare, cel mai bun, și totodată cel mai apreciat producător de aparate de spălat cu presiune pe benzina din Europa. Astăzi, toate marile firme de curățenie din Europa, cele care în domeniul lor de activitate necesita utilizarea unui aparat de spălat cu presiune, prima alegere este Waspper.

Încă de la înființare, în anul 2017, aceștia s-au remarcat prin calitatea excelentă a produselor, dar mai ales prin eficienta acestora. În numai câțiva ani, Waspper s-a impus pe piața din Europa, oferind clienților sai mai multe tipuri de aparate de spălat cu presiune, dedicate atât uzului casnic, cat si celui profesional.

Ce aparat de spălat cu presiune Waspper sa cumpăr?

O întrebare destul de des întâlnită. Waspper oferă publicului sau o gama ampla si bogată de aparate de spălat cu presiune pe benzina. Pentru alegerea corecta a modelului adaptat nevoilor tale, deoarece aparatele acestora se împart în 3 mari categorii (hobby, profesional si premium), pentru început, trebuie sa stabilești care va fi modul de utilizare pe care i-l vei da. Principalele aspecte de care trebuie sa tii cont sunt: puterea, presiunea si debitul de apa.

Hobby: Aparatele de spălat cu presiune Waspper din gama hobby sunt destinate uzului casnic spre profesional, în funcție de model și caracteristici.

Profesional: Aparatele de spălat cu presiune din gama profesională se numesc Gaspper, și sunt destinate în primul rand uzului profesional, dar pot fi utilizat chiar și pentru uz casnic.

Premium: Acestea din urma, se numesc tot Gaspper, sunt cele mai bune aparate de spălat cu presiune pe benzina, și sunt destinate uzului industrial.

gama compleata de aparate de spalat cu presiune waspper, waspper w3000hg, waspper w3200ha, waspper w3100va, waspper w3000hc, gaspper gp3300ha si altele

Care sunt avantajele acestor aparate de spălat cu presiune pe benzina?

 • Presiune ridicată: Unul dintre cele mai mari avantaje ale aparatelor de spălat cu presiune Waspper este presiunea lor excelentă. În plus, un alt aspect important este ca acestea poate fi reglată în funcție de nevoie.
 • Reglarea presiunii: Dacă nu ai nevoie e o presiune maximă, toate modele din gama hobby permit prin reglaj scăderea turațiilor motorului, astfel încât să poți utiliza exact presiunea de care ai nevoie pentru fiecare sarcina in parte.
 • Consum redus: Cu ajutorul funcții care permite reglarea rotațiilor, reușim de asemenea, sa reducem la minim pierderile de apa, folosind de fiecare data cantitatea de apa necesara sarcinii in cauza.
 • Libertate: Deoarece funcționează cu benzina, aceste modele nu au cablu de alimentare cu energie electrică, iar acest lucru permite utilizarea acestora în toate locurile necesare, și fără riscul de scurtcircuit în medii umede.
 • Amorsare automată: De asemenea, toate modele pot fi alimentate și cu apa din lac, râu, butoi sau orice alt recipient utilizând unul din cele 2 furtunuri: SP000-HI001 sau SP000-HI001H. Pentru prima utilizare aparatul trebuie conectat la rețeaua de apa curenta.
 • Accesorii: Începând cu modelul de baza, și terminând cu cel din gama PREMIUM, fiecare aparat dispune de accesoriile profesionale necesare chiar și pentru cele mai pretențioase lucrări de spălare.
 • Durabilitate: Absolut toate modele sunt făcut sa reziste. Motoare de foarte buna calitate (Peggas, Briggs&Stratton, Honda), pompe din aluminiu sau design cu cadru din otel, sunt doar câteva aspecte importante care-i oferă o durată lungă de viață.
 • Teren accidentat: Datorită roților mari din plastic rezistent și cauciucate, vei avea parte de un transport facil și o bună manevrabilitate. Prezenta terenului accidentat, a bordurilor sau a scărilor nu reprezinta nicio problema.
 • Serviciul clienți: Pentru orice nelămurire sau probleme legate de aparatul tău de spălat cu presiune Waspper, poți apela oricând cu încredere la serviciul clienți oferit de acestea, format numai din profesioniști dispuși să te ajute în orice moment.
 • Versatile: Toate aparatele de spalat cu presiune fabricate de Waspper sunt ideale pentru curatarea oricarui tip de suprafata sau obiect.
Avantaje aparat de spalat cu presiune Waspper

Aparat de spălat cu presiune Waspper: recomandări 2023

Dacă nu știi pe care să-l alegi, noi te ajutam! În continuare, îți prezentăm TOP 5 cele mai vândute aparate de spălat cu presiune fabricate de Waspper.


Aparat de spălat cu presiune Waspper W3000HA

W3000HA (vezi in eMAG), chiar dacă este unul dintre cele mai ieftine aparate de spălat cu presiune marca Waspper, acesta beneficiază de toate avantajele caracteristice mărcii slovace. Are un motor Peggas, pe benzina, în 4 timpi, de 196 cmc, și o pompa în întregime metalica, prevazuta cu carcasa din aluminiu, care generează o presiune maximă de 207 bari și un debit de apa de 8,5 l/min. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un butoi sau orice alt recipient asemănător.
Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Waspper W3000HA are un design compact, cu cadru din oțel, suporți pentru accesorii și furtun, roti mari cauciucate, și este echipat cu un motor de calitate cu turație reglabila. Oferă un consum redus, durabilitate, și are incluse în preț toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai eficienta a oricărui tip de suprafața.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune cu înveliș din PVC de 7,5 metri.
 • Manual de utilizare in limba romana

Aparatul de spălat cu presiune Waspper W3000HA, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat atat pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpara in oferta aparatul de spalat cu presiune WASPPER W3000HA:


Aparat de spălat cu presiune Waspper W3100VA

W3100VA (vezi in eMAG) este un alt aparat de spălat cu presiune Waspper care beneficiază de un preț avantajos. Mai mult decât atât, acest model are o presiune îmbunătățită și un debit mai mare. Are un motor Peggas, pe benzina, în 4 timpi, de 170 cmc, și o pompa în întregime metalica, prevazuta cu carcasa din aluminiu, care generează o presiune maximă de 213 bari și un debit de apa de 8,7 l/min. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un butoi sau orice alt recipient asemănător.
Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Waspper W3100VA este asemănător modelului precedent, din punct de vedere al avantajelor, având de asemenea un design robust, cadru din oțel, roti mari cauciucate, suporți, motor de calitate cu turații reglabile, consum redus, și altele, dar care oferă o presiune mai ridicată. De asemenea, are incluse în preț accesoriile necesare pentru curățarea cat mai eficienta a oricărui tip de suprafața.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune cu înveliș din PVC de 7,5 metri.
 • Manual de instructiuni in limba romana

Aparatul de spălat cu presiune Waspper W3100VA, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpara in oferta aparatul de spalat cu presiune WASPPER W3100VA:


Aparat de spălat cu presiune Waspper W3000HC

W3000HC (vezi in eMAG) este considerat de mulți drept cel mai bun aparat de spălat cu presiune marca Waspper, în raport calitate-preț. Are un motor Briggs&Stratton (USA), pe benzina, în 4 timpi, de 208 cmc, și o pompa în întregime metalica, cu cap de alama și carcasa din aluminiu, care generează o presiune maximă de 207 bari și un debit de apa de 8,7 l/min. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un butoi sau orice alt recipient asemănător.
Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Waspper W3000HC este dotat cu un motor pe benzina de foarte buna calitate marca Briggs&Stratton, fabricat în SUA, care permite reglarea turațiilor oferind astfel un consum redus, și care printr-o întreținere regulată îți asigura funcționare fără probleme timp de ani de zile. Are un design compact, rezistent și robust, cadru din metal, roti mari cauciucate, suporți pentru accesorii și furtun, și are incluse în preț toate accesoriile necesare pentru o curățare eficientă, rapidă și fără prea mult efort.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune cu înveliș din PVC de 7,5 metri.
 • Manual de instructiuni in limba romana

Aparatul de spălat cu presiune Waspper W3000HC, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpara in oferta aparatul de spalat cu presiune WASPPER W3000HC:


Aparat de spălat cu presiune Waspper W2900HA

W2900HA (vezi in eMAG) este aparatul de spălat cu presiune pe benzina marca Waspper, care este alimentat de motorul cu ardere internă Honda. Acest motor reprezinta garanția calității acestui model. Este pe benzina, în 4 timpi, de 163 cmc, iar pompa care generează o presiune maximă de 200 bari și un debit de apa de 8,5 l/min. este în totalitate metalica, prevazuta cu o carcasa din aluminiu, al cărei avantaj principal este durabilitatea. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un butoi sau orice alt recipient asemănător.
Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Waspper W2900HA este un model cu dimensiuni reduse, un design compact și robust, cu cadru din oțel, pentru o manipulare facilă. Este ușor de utilizat, are roti mari cauciucate, mâner, suporți pentru accesorii și furtun, fiind dotat cu toate accesoriile necesare pentru o curățare cât mai rapidă, eficientă și fără efort. Spre deosebire de celelalte modele prezentate mai sus, acesta are un motor Honda, considerat unul dintre cele mai bune de pe piața, dar și o duza in plus (duza de 25º).

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune cu înveliș din PVC de 7,5 metri.
 • Manual de instructiuni in limba romana

Aparatul de spălat cu presiune Waspper W2900HA, datorită presiunii sale ridicate și a funcții de reglare a acesteia, poate fi utilizat atat pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional.

Cumpara in oferta aparatul de spalat cu presiune WASPPER W2900HA:


Aparat de spălat cu presiune Gaspper GP4000BD

GP4000BD (vezi in eMAG) este un aparat de spălat profesional de înaltă presiune cu motor pe benzina, special proiectat pentru diverse sectoare precum: construcții, agricultura sau industria auto. Are un motor Briggs&Stratton pe benzina, în 4 timpi, de 13 cai putere și o pompa sub presiune de înaltă calitate care generează o presiune maximă de 275 de bari și un debit de apa de 18 l/min. La prima utilizare a aparatului, alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar ulterior poți utiliza și funcția de amorsare automată a apei dintr-un butoi sau orice alt recipient asemănător.
Temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Gaspper GP4000BD este un aparat de spălat cu presiune profesional, din gama PREMIUM a acestei mărci, care beneficiază de un motor de calitate, o presiune superioară celorlalte modele, având de asemenea: un demaror electric cu acumulator, un contor rezistent la apa care-ți indica numărul de ore de funcționare și indicator al nivelului de încărcare al bateriei. În plus, acesta are inclus în preț un set complet de duze de înaltă presiune, și accesorii, printre care remarcăm furtunul de înaltă presiune foarte lung și cu o durabilitate deosebita.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º, duza detergent și furtun de înaltă presiune din cauciuc de 15 metri.
 • Manual de instructiuni in limba romana

Aparatul de spălat cu presiune Gaspper GP4000BD, datorită presiunii sale superioare celorlalte modele, este ideal pentru uz profesional.

Cumpara in oferta aparatul de spalat cu presiune GASPPER GP4000BD:


IMPORTANT! Toate aparatele de spălat cu presiune Waspper și Gaspper se livrează fără ulei în motor. La adăugarea uleiului, pentru a te asigura ca tot uleiul s-a scurs în baia de ulei, așteaptă aprox. 5-10 minute înainte de a verifica pe joja nivelul de ulei. Nivelul uleiului pe joja trebuie sa fie între minim și maxim. Pentru funcționarea corecta a motorului, se recomanda uleiul pentru motor 10W40.


Cumpara in oferta ulei de motor 10W40:


Accesorii aparat de spălat cu presiune Waspper:

accesorii aparat de spslat cu presiune waspper

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune Waspper / Gaspper! Click aici! 👈

Așa cum ai putut observa, toate modele au incluse în preț accesoriile de care ai nevoie pentru a curata orice tip de suprafața, rapid, eficient și fără prea mult efort. Atât modele de baza, cat si cele din gama PREMIUM sunt echipate cu pistol de înaltă presiune de foarte buna calitate, lance rezistență din oțel, mai multe tipuri de duze, dar și furtun de înaltă presiune lung și foarte rezistent.

Cu toate acestea însă, unul dintre accesoriile pentru aparatele de spălat cu presiune Waspper care se vând cel mai bine, este lancea pentru spumare. Mai jos, ți-am pregătit cea mai bună oferta online pentru lance spumare Waspper:


Cumpara in oferta lance spumare Waspper:


Aparat de spălat cu presiune Waspper / Gaspper: cum se utilizează?

Fiecare model are inclus în preț manualul de instrucțiuni în care găsești toate informațiile de care ai nevoie, atât pentru utilizarea acestuia, cat si pentru asamblarea sa.
Însă, pentru ca am identificat o întrebare destul de des întâlnită care circulă în mediul online, și anume: “Cum utilizez amorsarea automată?” ți-am pregătit un video care corespunde exact la aceasta întrebare:

Sa cumperi online un aparat de spălat cu presiune pe benzina marca Waspper nu a fost niciodată mai ușor:

Suntem bucuroși sa te anunțăm ca în România, prin intermediul marelui magazin online eMAG, datorita nenumăratelor oferte și reduceri constante pe care aceștia le oferă publicului lor, ai posibilitatea de a-ți cumpăra aparatul de spălat cu presiune Waspper / Gaspper pe care ți-l dorești, la un preț mai ieftin decât pe site-ul oficial al mărcii. Un alt magazin cu preturi accesibile este Dedeman.

În plus, de Black Friday, sau în pragul sărbătorilor prețurile ajung sa se reducă chiar și cu pana la 30% pentru aceste produse. Asta, dacă vrei să-l cumperi nou. La mana a doua, prețurile sunt mult mai ieftine, iar cele mai bune magazine online de specialitate care vând aparate de spălat cu presiune Waspper / Gaspper sunt Olx sau Okazii.


Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Concluzie și păreri despre aparatele de spălat cu presiune Waspper:

În numai 5 ani, acest brand a reușit sa domine acest sector în Europa. S-au remarcat, s-au impus, și au reușit sa se mențină în TOP datorită calității superioare a produselor. Suntem în fața celor mai bune aparate de spălat cu presiune pe benzina, care beneficiază de o presiune ridicată, un design compact, robust și foarte rezistent, și care oferă și garantează cel mai bun rezultat.

Deși garanția standard pe care aceștia o oferă este numai de 2 ani, toate modele rezista și funcționează cel puțin 5 ani! Asta spun statisticile. Sunt aparate de spălat cu presiune ridicată, special construite pentru a rezista, dotate cu funcții de care profesioniștii au nevoie, și care fac fata tuturor tipurilor de suprafețe, în cele mai dificile locuri de munca.

Cumpăra în oferta, cel mai bun aparat de spălat cu presiune Waspper, în raport calitate-preț din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune WASPPER
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune WASPPER
Descriere
In acest articol iti prezentam cele mai bune aparate de spalat cu presiune pe benzia. Waspper este de departe ceal mai bun brand in acest domeniu. In plus, aici gasesti recomandari, tabel comparativ, accesorii si altele. Preturi ieftine te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Setări