Skip to content

Aparat electric de spălat cu presiune 🔝
Cel mai vândut model de curățitor cu presiune 🥇

La foarte mare căutare, datorită eficientei, a prețului avantajos, a modului ușor de operare, și a altor câteva avantaje pe care le oferă, aparatul de spălat cu presiune, cu motor electric, astăzi, este parcă de nelipsit din curtea romanului.
Sunt extraordinare!
Mașini, tractoare, tiruri sau camioane, mobilier sau unelte de grădină, terase, scări, poteci, alei, trotuare, fațade, garduri, bănci, piscină… și lista poate continua. Toate acestea vor străluci din nou, într-un timp record, prin simpla utilizare a unui singur aparat și a accesoriului sau adecvat.

De ce sunt atât de apreciate si vândute, care sunt cele mai bune modele, sau mărci, și cum fac alegerea corecta, sunt doar câteva întrebări la care vom răspunde în acest articol.
În plus, selecția celor mai ieftine preturi din sector o găsești doar aici!

Aparat de spălat cu presiune electric: tabel comparativ 2023

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeSteinhaus
PRO-HPC14X
Bosch
EasyAquatak 120
Mac Allister
1800 w
Karcher K5
Full Control Home
Karcher HD
5/15 C Plus
ImagineAparat de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14XAparat de spalat cu presiune Bosch EasyAquatak 120Aparat de Spalat cu Presiune Mac Allister 1800 wAparat de spalat cu presiune Karcher K5 Full Control HomeAparat de spalat cu presiune profesional Karcher HD 5/15 C Plus
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa rețeaLa rețeaLa rețeaLa rețeaLa rețea
Caract. tehnice1400 W / 100 bar
Debit: 388 l/h vezi tot
1500 W / 120 bar
Debit: 350 l/h vezi tot
1800 W / 130 bar
Debit: 400 l/h vezi tot
2100 W / 145 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
2800 W / 200 bar
Debit: 500 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance ajustabila, lance multi-jet, duza spumare, filtru de apa si furtun presiunePistol, lance, duza rotativa, duza cu pulverizare evantai, duza spumare, filtru de apa si furtun presiunePistol, lance, extensie lance, duza rotativa, duza reglabila, duza spumare, perie rotativa, perie auto, perie de spălare, filtru de apă si furtun presiunePistol presiune Full Control, lance Vario Power, lance rotativa, curățitor de terase T350, detergent, filtru de apa si furtun presiunePistol presiune EASY!Force, lance de pulverizare, duza tripla de 0º, 25º si 40º, duza murdărie grosiera, filtru de apa si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 5 m
5,4 kg
5 m / 5 m
4 kg
5 m / 6 m
9,6 kg
5 m / 8 m
12,7 kg
5 m / 10 m
27,5 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Catalog aparate de spălat cu presiune electrice în ofertă:Catalog aparate de spalat cu presiune electrice cu acumulator în ofertă:Catalog aparate de spalat cu presiune electrice cu rezervor de apa în ofertă:Catalog aparate de spalat cu presiune electrice profesionale în ofertă:Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Ce aparat de spălat cu presiune electric sa cumpăr?

Aparat de spălat cu presiune cu acumulator

aparat de spalat cu presiune electric cu acumulator

Aceste modele beneficiază de tehnologia fără fir. Un aparat de spalat cu presiune fara fir funcționeză datorită bateriei reîncărcabile, cu acumulator (cu încarcare rapidă). Au motoare mici și o presiune scăzută. Autonomia acestora diferă în funcție de capacitatea bateriei. Toate modele oferă însă cel puțin o ora de autonomie la presiune maximă. Au un design ergonomic, fără cabluri, dimensiuni reduse, sunt confortabile, ușor de utilizat și de depozitat. Sunt silențioase și au o presiune scuzata.

Aparat de spălat cu presiune cu rezervor de apa

aparat de spalat cu presiune electric cu rezervor de apa

Acestea sunt aparatele portabile de spălat cu presiune. Pot fi alimentate fie de la bateria interna reancărcabila, fie cu un cablu de 12V, și sunt dotate cu un rezervor de apa, astfel încât curățarea să fie posibila indiferent de locul în care te afli. Au de asemenea un design compact, bine gândit pentru a ocupa puțin spațiu, fiind ușor de transportat (începe la fix în portbagajul mașinii), de utilizat sau de depozitat. Sunt silențioase și au o presiune scuzata.

Aparat de spălat cu presiune electric

aparat de spalat cu presiune electric curatitor

Acestea sunt modelele clasice. Cele pe care le-am văzut cel puțin odată, sau măcar am auzit vorbindu-se despre ele. Sunt ideale pentru uz casnic, având au o presiune ridicată, de cel puțin 100 de bari, un design compact și ergonomic, ideal pentru o operare cate mai ușoara, la îndemâna fiecărui utilizator. În general alimentarea cu apa se face direct de la rețeaua de apa, unele modele având și funcția de amorsare automată, a apei direct dintr-un rezervor, butoi, recipient etc.

Aparat de spălat cu presiune profesional

aparat de spalat cu presiune electric profesional

Din pct. de vedere al design-ului, aceste modele sunt asemănătoare oricărui alt aparat de spălat cu presiune cu motor electric. Au aceleași dimensiuni compacte, pt. o operare ușoară în orice condiții de lucru, dar sunt dotate cu un motor mult mai puternic, si-o pompa de presiune superioară, care oferă presiuni max. de cel puțin 200 de bari. Destinate uzului profesional, eliminând orice tip de murdărie, de pe orice tip de suprafața.

Cum fac alegerea corecta?

După cum ai observat mai sus, aparatele de spălat cu presiune cu motor electric sunt de mai multe tipuri și modele. Cel mai important aspect însă, de care trebuie sa ții cont pentru a-ți alege aparatul adaptat cerințelor și nevoilor tale, este stabilirea clară a modului de utilizare pe care îl vei da, și anume: pentru uz casnic sau uz profesional.
Odată stabilit acest aspect, iți mai rămân alți 5 factori diferențiativi de care trebuie sa ții cont, pentru ca alegerea ta sa nu fie una eșuata, așa cum se întâmpla câteodată din cauza lipsei de informații online. Iată care sunt aceștia, dar și de ce sunt atât de importantă:

  • Tip alimentare: Pot fi alimentate cu apa direct de la rețeaua de apa curenta, dintr-un butoi, recipient asemănător, râu sau lac, dacă are funcția de auto amorsare, sau din propriul rezervor de apa integrat.
  • Putere motor: Funcționarea aparatelor este posibilă datorită motorului electric, care exercita forța necesara pentru a împinge apa cu presiune. Puterea este estimată în wați (W), iar cele mai puternice motoare pot depăși 2800 – 3000 de wați.
  • Tip pompa presiune: Pompele de presiune sunt extrem de importante, deoarece acestea marchează timpul în care aparatul poate funcționa. Cele de plastic permit o funcționare in continuu de circa 25-40 de minute, în timp ce pompele metalice permit cca.40-60 de minute.
  • Presiune apa: Presiunea apei este forța cu care apa iese din aparat. Se măsoară în bari. Un aparat de spălat cu presiune de 100 bari este ideal pentru uz casnic, în timp ce unul cu o presiune de peste 200 bari este dedicat uzului profesional.
  • Debit de apa: Debitul de apa ne arată cantitatea de apa pe care aparatul o poate elibera într-o anumită perioada de timp și este măsurat în litri pe ora (l/h), sau în litri pe minut (l/min.). Pt. uz casnic se recomanda cel puțin 300 l/h.
  • Accesorii: Accesoriile sunt cele care-ți permit extinderea funcțiilor aparatului de spălat cu presiune. Exista accesorii pentru fiecare tip de suprafața, si sunt menite să-ți ușureze munca.

Un aparat de spălat cu presiune electric, ales corespunzător, iți oferă de fiecare data soluția ideala pentru absolut fiecare sarcina de curățare. Pentru asta, ti-am pregatit acest tabel:

Sarcini de curățareSuprafață curățareCaracteristici minimeFrecvență utilizare
Nivel strat murdărie (1-5)
Mobilier de gradina, unelte, biciclete…0-6 m²1400 W, 100 bar, 360 l/h1 zi/sapt.1
Motociclete, scări, terase, garduri…6-15 m²1600 W, 120 bar, 400 l/h1-2 zile/sapt.2
Autoturisme, covoare, curți, pavaje…15-25 m²1800 W, 130 bar, 420 l/h2-3 zile/sapt3
Jeepuri, dubite, fațade, trotuare…25-40 m²2100, 145 bar, 500 l/h3-4 zile/sapt.4
Camioane, tiruri, piscine, clădiri…≥ 40 m²3000 W, 180 bar, 600 l/hZilnic5

Aparate electrice de spălat cu presiune: recomandări 2023

Atât în mediul online, cat si în magazinele fizice, întâlnim o gama variată și bogată de aparate electrice de spălat cu presiune. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru unii cumpărători, având de unde alege, și, de obicei, un mic dezavantaj pentru alții (și aici mă refer la cei care nu controlează încă acest domeniu), neștiind pe care sa-l aleagă.
Dacă faci parte din al doilea grup de cumpărători, este exact unde trebuie sa fii.
AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit lista (de la mic la mare) celor mai bune aparate de spălat cu presiune, cu motor electric, în raport calitate-preț, din 2023:


Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14X

PRO-HPC14X (vezi pret eMAG) face parte din noua generație de echipamente de spălat cu jet de apa sub presiune a celor de la Steinhaus. Are un motor electric de 1400 W, pompa din plastic, presiune maximă de 100 de bari și un debit de apa de 288 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.
Are un design compact, dimensiuni reduse, fiind ușor de transportat, utilizat sau depozitat, și este echipat cu accesoriile necesare pentru o curățare rapidă și eficientă.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance ajustabila, lance multi-jet, duza spumare, filtru de apa și furtun de înaltă presiune de 5 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14X este ideal pentru uz casnic.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14X:


Aparat de spălat cu presiune Bosch EasyAquatak 120

EasyAquatak 120 (vezi pret eMAG) este un model de baza marca Bosch, și este unul dintre cele mai vândute aparate de spălat cu presiune fabricate de aceștia. Are un motor electric de 1500 W, pompa din metal, presiune maximă de 120 de bari și un debit de apa de 350 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.
Are de asemenea un design compact, dimensiuni reduse, este robust și rezistent, având o durata de viata mai lunga datorită pompei din metal. În plus, vine la pachet cu accesoriile de bază necesare.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza rotativa, duza cu pulverizare evantai, duza spumare, filtru de apa și furtun de înaltă presiune de 5 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Bosch EasyAquatak 120 este ideal pentru uz casnic.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Bosch EasyAquatak 120:


Aparat de spălat cu presiune Mac Allister 1800 w

Mac Allister 1800 W (vezi pret eMAG) este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune cu motor electric, în raport calitate preț, din 2022. Are un motor electric de 1800 W, pompa din metal, presiune maximă de 130 de bari și un debit de apa de 400 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.
Este ușor de utilizat, robust și rezistent, și are inclus în preț un număr mare de accesorii, menite să-ți ușurezi munca, indiferent de tipul suprafeței sau obiectului pe care-l speli.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, extensie lance, duza rotativa, duza reglabila, duza spumare, perie rotativa, perie auto, perie de spălare, filtru de apă și furtun de înaltă presiune de 6 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Mac Allister 1800 W este ideal pentru uz casnic.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune electric cu fir 1800 w 130 bar mac allister:


Aparat de spălat cu presiune Karcher K5 Full Control Home

K5 Full Control Home (vezi pret eMAG) este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune fabricate de Karcher, și este considerat un produs din gama PREMIUM. Are un motor electric de 2100 W, pompa din metal, presiune maximă de 145 de bari și un debit de apa de 500 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.
Este dotat cu cele mai noi tehnologii, are o presiune excelentă și asigura o curățare optimă a tuturor tipurilor de suprafețe. Afișajul LED de pe pistolul Full Control permite un control total asupra aparatului. Este foarte ușor de utilizat, având și acesta, precum toate celelalte, manual de instrucțiuni în limba romana.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune Full Control, lance Vario Power, lance rotativa, curățitor de terase T350, detergent, filtru de apa și furtun de înaltă presiune de 8 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Karcher K5 Full Control Home este ideal pentru uz casnic, recomandat pentru suprafețe mari.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Karcher K5 Full Control Home:


Aparat de spălat cu presiune Karcher HD 5/15 C Plus

HD 5/15 C Plus (vezi pret eMAG) este un aparat de spălat cu presiune profesional, și excelează prin modul ușor de operare. Are un motor electric puternic de 2800 W, o pompa din metal, o presiune ridicată de 200 de bari. și un debit de apa de 500 l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa curenta, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 60ºC.
Cu ajutorul acestui model economisești timp și energie. Fabricat numai din materiale de cea mai bună calitate, este rezistent, are un design compact, flexibil și este echipat cu accesoriile necesare.
Accesorii: Pistol de înaltă presiune EASY!Force, lance de pulverizare, duza tripla de 0º, 25º si 40º, duza murdărie grosiera, filtru de apa și furtun de înaltă presiune de 10 metri.
Aparatul de spălat cu presiune Karcher HD 5/15 C Plus este ideal pentru uz profesional.

Cumpăra în oferta aparat de spălat cu presiune Karcher HD 5/15 C Plus:


Accesorii aparate de spălat cu presiune electrice:

Accesoriile aparatelor de spălat cu presiune sunt la fel de importante precum aparatele în sine. Acestea sunt cele care garantează curățarea minuțioasa și eficienta a oricărui tip de suprafața.

În bara meniului nostru, în secțiunea “Accesorii” găsești un număr mare de accesorii compatibile cu aparatele de spălat cu presiune electrice (Karcher, Bosch, Steinhaus, Ruris, Black&Decker, Makita, Michelin și altele).
Perii rotative pentru terasa, perii de spălat, perii auto, mai multe tipuri de furtun de presiune, filtre de apa, pistoale, duze, chiar și garnituri sau alte piese de schimb, la prețuri ieftine, te asteapta!

Cum se utilizează aparatul electric de spălat cu presiune?

Un spălător electric cu presiune folosește energia cinetică pentru a colecta apa, fie de la rețeaua curentă, fie dintr-un rezervor (intern sau extern), pentru a o lansa cu presiune prin furtun de înaltă presiune.

Când este pornit, datorită conexiunii sale electrice la curent, motorul este capabil sa activeze pompa de presiune care presurizează lichidul. Iar mai apoi, cu ajutorul pistolului de înaltă presiune, putem controla jetul de apa. Aceste modele sunt special concepute pentru a nu cheltui mai mulți litri de apa decât sunt necesari.

Cum funcționează aparatul electric de spălat cu presiune?

Fiecare producător a luat în calcul și acest aspect. Utilizarea acestor aparate este un proces destul de simplu, la îndemâna fiecărui utilizator.

Pentru utilizarea corectă și eficientă a acestora nu ai nevoie de cunoștințe tehnice avansate. În plus, fiecare model are propriul său manual de instrucțiuni, cu schițe intuitive, atât pentru utilizarea acestuia, cat si pentru asamblarea și montarea sa. Una peste alta, odată montat, conectat, și alimentat cu apa, prin simpla apăsare a butonului de ON te și poți apuca de treaba.Aparat de spălat cu presiune electric cu apa rece VS
Aparat de spălat cu presiune electric cu apa calda:


  • Majoritatea aparatelor electrice de spălat cu presiune funcționează alimentându-se cu apa rece: direct de la rețeaua de apa curentă, sau dintr-un râu, lac, butoi, sau orice alt recipient asemănător (asta dacă aparatul este dotat cu funcția de autoamorsare). Cu toate acestea însă, dacă te confrunți cu pete de ulei, dificil de îndepărtat, toate aparatele oferă posibilitatea alimentării cu apa calda (majoritatea permit o temperatura de 40ºC sau mai mare).
  • Exista însă câteva modele, așa-numitele aparatele de spălat cu presiune cu apa calda, care sunt utilizate în principal în domeniul industrial, și care în ciuda faptului ca sunt alimentate tot cu apa rece, acestea își încălzesc singura apa ducând-o la temperaturi foarte ridicate. Printre avantajele acestora enumerăm: spălarea cu abur și folosirea mai puține de detergent și substanțe chimice de curățat. Marele dezavantaj este prețul. Costa o avere.

Așadar, pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor de curățare, atât ocazional cat și în plan profesional, recomandăm achiziționarea unui aparat de spălat cu presiune cu motor electric, alimentat cu apa rece. Sunt mult mai ieftine, sunt disponibile în aproape toate magazinele online, în schimb ce modelele cu apa calda, sunt mult mai scumpe, mai dificil de utilizat, și totodată, mai greu de găsit.

Care sunt cele mai bune brand-uri?

Exista mai multe mărci specializate în acest domeniu, producătoare de aparate de spălat cu presiune, cu motor electric, care odată cu trecerea anilor s-au remarcat prin game complete, de diferite tipuri, modele si mărimi, de cea mai bună calitate, înregistrând vânzări record an de an. Karcher, Makita, Bosch sau Steinhaus sunt doar câteva dintre acestea. O lista completa cu cele mai bune aparate de spălat cu presiune a fiecărei mărci, găsești mai jos.
Click pe logo!

Magazine online românești cu prețuri ieftine:

Să-ți cumperi online un aparat de spălat cu presiune, cu motor electric, na fost niciodată mai ușor. În România, mari magazine online îți stau la dispoziție. Mai mult decât atât, prin intermediul acestora, datorită ofertelor și a reducerilor pe care aceștia le oferă (mai ales de sărbători sau de Black Friday), iți poți cumpăra modelul dorit la un preț extrem de accesibil.
Cel.ro, eMAG, evoMAG, Dedeman, Flanco, ItGalaxy, Shopu.ro sau Vexio, sunt doar câteva dintre acestea.

Cat consuma un aparat de spălat cu presiune electric?

Acesta este o întrebare destul de des întâlnita. Răspunsul este însă unul foarte simplu:
Aceste aparate au un consum electric asemănător celorlalte aparate electro domestice/electrocasnice de aceeași putere (Exemplu: un aparat de spălat cu motor electric de 1000W consuma ca un cuptor cu microunde de 1000W).

Concluzie și păreri:

În concluzie, acest sistem de curățare, numit aparat de spălat cu presiune, curățitor sau spălător cu presiune, poate fi soluția ideala atât pentru curățarea, îngrijirea si întreținerea suprafețelor sau a obiectelor din jurul casei, cat si pentru utilizarea zilnică a acestuia, în mod profesional.
Sunt produse care și-au demonstrat deja valoarea, și care încep să apară din ce in ce mai des in gospodăria fiecărui roman. În plus, o alta dovada a calității și a eficientei, este numărul mare de recenzii pozitive din partea clienților.

Nu uita: pentru a te bucura din plin de toate avantajele, caracteristicile și beneficiile sale, alegerea corecta a acestuia este extrem de importantă. Tipul de alimentare, puterea motorului, pompa, presiunea apei, debitul de apă și accesoriile, sunt principalele aspecte de care trebuie sa ții cont.
Alege-l pe cel potrivit pentru tine, și spor la treaba!

Cumpăra în oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune electric, în raport calitate-preț din 2023:Rezumat
Aparate de spalat cu presiune ELECTRICE
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune ELECTRICE
Descriere
Ești in căutarea celui mai bun aparat de spălat cu presiune, cu motor electric, dar nu știi pe care sa-l alegi!? Acesta este articolul tău! Selecția celor mai bune modele, împreuna cu cele mai ieftine preturi le găsești doar aici!
Autor
Setări