Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Ruris 🔝 Calitate foarte buna, multe accesorii si pret ieftin ✔️

Unul dintre cele mai mari branduri de utilaje și produse destinate îngrijirii curții și grădinii este Ruris. Acesta oferă clienților săi produse realizate din cele mai bune materiale, care combină armonios designul modern cu tehnologia de ultima generație. La fel se întâmplă și cu aparatele de spălat cu presiune fabricate de aceștia.

aparat spalat cu presiune ruris

Vorbim despre modele foarte practic, ușor de utilizat, care nu necesita nici un fel de cunoștințe tehnice avansate despre alegerea modului de spălare sau al tipului de jet cu apă, și care beneficiază de caracteristici și avantaje specifice mărcilor cunoscute, dar care au un preț mult mai ieftin.

Aparatele de spălat cu presiune Ruris s-au dovedit a fi o foarte bună investiție pe termen lung, fiind alegerea perfectă pentru întreținerea pavelelor, curților, teraselor, grădinii, fațadelor, autoturismului, bicicletei, terasei și așa mai departe. În acest articol, îți prezentăm gama completa de aparate de spălat cu presiune Ruris, si-n plus: aici găsești cele mai ieftine preturi din sector! Fa scroll!
Susținem împreună brandul românesc

Aparat de spălat cu presiune Ruris: tabel comparativ 2023

Datorita faptului ca anumite magazine online oferă preturi mult mai ieftine decât eMAG, cel care are cele mai multe recenzii fiecărui produs, atunci când faci click pentru a vedea recenziile, vei fii direcționat de fiecare data in eMAG. Iar daca vrei sa-l cumperi, te vom direcționa direct magazinului cu cel mai ieftin preț din sector.
Ai vrut sa le compari inainte de a cumpara!? Ei bine, acum poti!

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌 Gama Premium ✔️ 🔝
NumeRURIS 1100
CleanPowerJet
RURIS 1300
CleanPowerJet
RURIS 1700
CleanPowerJet
RURIS 1500
CleanPowerJet
RURIS 1900
ProPowerJet
ImagineAparat de spalat cu presiune RURIS CleanPowerJet1100Aparat de spalat-cu-presiune RURIS cleanPowerJet 1300aparat de spalat cu presiune RURIS 1700 CleanPowerJetRURIS 1500 CleanPowerJetaparat de spalat cu preisune RURIS 1900 ProPowerJet
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa reteaLa reteaLa reteaLa reteaLa retea
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
Debit: 390 l/h vezi tot
1600 W / 130 bar
Debit: 420 l/h vezi tot
2200 W / 170 bar
Debit: 450 l/h vezi tot
2000 W / 160 bar
Debit: 450 l/h vezi tot
2500 W / 160 bar
Debit: 468 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance, lance spumare (flacon pt. detergent), duza reglabila, conector de admisie, filtrare apa si furtun presiunePistol, lance, lance spumare (flacon pt. detergent), 4 duze diferite, conector de admisie, filtrare apa si furtun presiunePistol, lance, rezervor detergent (lance spumare), 5 duze diferite, perie de spălat, perie rotativa, conector de admisie, filtrare apa si furtun presiunePistol , lance, rezervor detergent (lance spumare), 3 duze diferite, perie de spălat, conector de admisie, filtrare apa si furtun presiunePistol, lance, rezervor detergent (lance spumare), lacon pt. detergent), 5 duze diferite, perie de spălat, perie rotativa, perie rotativa cu mâner, conector de admisie, filtrare apa si furtun presiune
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 6 m
5,6 kg
5 m / 6 m
6 kg
5 m / 6 m
9 kg
5 m / 6 m
8,6 kg
5 m / 6 m
9 kg
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Cumpara Pret Cel.ro Pret Cel.ro Pret evoMAG Pret eMAG Pret Vexio

Ruris aparat de spalat cu presiune: Catalog in oferta

IMPORTANT! Produsele Ruris se găsesc în catalogul mai multor comercianți români, având prețuri diferite. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru cumpărător, având astfel posibilitatea de a alege prețul cel mai ieftin. Pentru a te scuti pe tine, de tot acest proces de căutare, noi ți-am ales deja prețurile cele mai ieftine!
Rămâne doar să-ți alegi modelul de care ai nevoie.Ruris – zeci de ani de experiență acest brand romanesc

Ruris este astăzi un simbol important în România, dar și în țările sale vecine din Balcani. Singura firma din țară care investește în cercetare, dezvoltare și producție în sectorul motoutilajelor agricole, a luat exemplul din industria auto, punând accentul pe cercetare-dezvoltare, externalizand producția de piese. Germania, Italia sau China, sunt doar câteva dintre țările care produc piese exclusiv pentru Ruris, urmând ca acestea sa fie asamblate în Craiova.

aparate de spalat cu presiune ruris

Acest brand românesc s-a făcut remarcată în ultimii ani și datorită aparatelor de spălat cu înaltă presiune. Compania din bănie, oferă publicului sau o gama variată de modele, de foarte buna calitate, eficiente și rezistent, la prețuri extrem de accesibile.

Care sunt avantajele aparatelor de spălat cu presiune marca Ruris?

 • Preț ieftin: Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor aparate de spălat cu presiune, este prețul lor extrem de ieftin, în comparație cu competitorii săi direcți.
 • Ușor de utilizat: Atât modelul de baza (entry-level), cat și modelele mai avansate, sau chiar și modelul PREMIUM, toate permit utilizatorului sa poate fi folosite și de către persoane care nu au cunoștințe tehnice avansate pentru alegerea jetului cu apa potrivit pentru fiecare sarcina, sau a modului de spălare.
 • Manual de utilizare: De asemenea, putem considera ca fiind un alt mare avantaj, manualele de instrucțiuni. Sunt în limba romana, iar acestea vin odată cu produsul, sau pot fi descărcate online.
 • Dimensiuni reduse: Au un design compact, dar se remarca și prin faptul că au puțin kilograme. Cel mai greu cântărește doar 9kg.
 • Manevrabilitate și depozitare: Rotile mari, dar și mânerul acestora, ajuta la o manevrare cat mai ușoară. În plus, au un design compact, pentru a fi ușor de depozitat, dar și suporți pentru depozitarea accesoriilor chiar pe aparat.
 • Roti cauciucate: Toate modele sunt echipate cu roti mari, cauciucate, care permit deplasarea ușoară, fără a mai fi nevoie de ridicarea aparatului de la sol în timpul deplasării.
 • 360º: Toate aparatele de spălat cu presiune marca Ruris dispun de funcția de rotire la 360 de grade a furtunului în corpul pistolului de înaltă presiune. Acest lucru permite o folosire mult mai îndelungată a furtunului de înaltă presiune Ruris, fără a se deteriora inserția furtunului, și implicit furtunul.
 • Funcția spuma: Toate modelele sunt echipat cu flaconul pentru detergent cel care oferă funcția de acoperire cu spuma a diverselor obiecte ce trebuie curățate.
 • Cupla rapidă și filtru de apa: Fiecare spălător cu presiune Ruris este echipat cu un conector de admisie a apei. Acest dispozitiv are atât funcția de cuplare rapidă a furtului la rețeaua de apă, cât și funcția de filtrare a apei.
Care sunt avantajele aparatelor de spălat cu presiune marca Ruris

Recomandări aparate de spălat cu presiune Ruris:

Nu știi pe care să-l alegi!? Suntem aici pentru a te ajuta. Îți prezentăm toate aparatele de spălat cu presiune fabricate de Ruris, astfel încât sa-l poți alege pe cel adaptat nevoilor tale.


Aparat de spălat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1100:

CleanPowerJet 1100 (vezi in Cel.ro) este cel mai ieftin, și totodată cel mai bine vandut aparat de spălat cu presiune marca Ruris. Are un motor electric de 1400 W, o presiune maximă de 110 bari, și poate genera un debit de 390l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.

Din toata gama aparatelor de spălat cu presiune marca Ruris, CleanPowerJet 1100 este doar modelul de bază al acestora (entry-level). Însă, chiar și-așa, acesta beneficiază de toate avantajele prezentate mai sus. Are dimensiuni reduse, un design compact, este rezistent, și poate fi alegerea perfectă pentru curatarea ocazionala a mai multor tipuri de suprafețe din jurul casei, vehicule sau autovehicule mici și medii. În plus, este echipat cu toate accesoriile necesare pentru o curățare cat mai eficienta.

Aparatul de spălat cu presiune Ruris 1100 este ideal pentru uz casnic.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, lance spumare (flacon pt. detergent), duza reglabila, conector de admisie și filtrare a apei, și furtun de înaltă presiune de 6 metri.
 • Manual de utilizare in limba romana

Cumpara in oferta aparat de spalat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1100:


Aparat de spălat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1300:

CleanPowerJet 1300 (vezi in Cel.ro), spre deosebire de primul model, acesta are un motor mai puternic, și dimensiuni mai mari. Este echipat cu un motor electric de 1600 W, are o presiune maximă de 130 bari și un debit de 420l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua cu apa, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.

Are un design compact și robust, este fabricat din materiale de buna calitate, este rezistent, ușor de transportat, de manevrat sau de depozitat. Beneficiază de toate avantajele și beneficiile mărcii Ruris, având de asemenea, un preț accesibil. A fost cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune Ruris în anul 2021, înregistrând record de vânzări în mai multe magazine online. În ceea ce privește numărul de accesorii, acest model este echipat cu un kit complet pentru o curățare rapidă și eficientă indiferent de tipul suprafeței.

Aparatul de spălat cu presiune Ruris 1300 este ideal pentru uz casnic.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, lance spumare (flacon pt. detergent), 4 duze diferite, conector de admisie și filtrare a apei, și furtun de înaltă presiune de 6 metri.
 • Manual de utilizare in limba romana

Cumpara in oferta aparat de spalat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1300:


Aparat de spălat cu presiune Ruris CleanPower Jet1500:

CleanPowerJet 1500 (vezi in eMAG) este identic modelului anterior, din punct de vedere al caracteristicilor și al avantajelor, dar beneficiază de un motor mai puternic. Este echipat cu un motor electric de 2000 W, are o presiune maximă de 160 de bari, și un debit maxim de apa de 450l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Ruris CleanPowerJet 1500 este și el un aparat de spălat cu presiune care are un design compact, este rezistent, permite o deplasare ușoară, datorită mânerului și a roților mari cauciucate, are suporți pentru toate accesoriile, fiind ușor de depozitat și având mereu la îndemâna accesoriul necesar, și este foarte ușor de utilizat. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Un alt mare avantaj este prețul sau accesibil, ținând cont de numărul mare de accesorii incluse în preț. În plus, acesta permite montajul unei lance 4in1, care oferă 3 tipuri de jet și peria de spălat Ruris, cu peri ideali pentru a nu zgâria suprafețele sensibile.

Aparatul de spălat cu presiune Ruris 1500 este ideal pentru uz casnic.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, lance spumare (flacon pt. detergent), 3 duze diferite, perie de spălat, conector de admisie și filtrare a apei, și furtun de înaltă presiune de 6 metri.
 • Manual de utilizare in limba romana

Cumpara in oferta aparat de spalat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1500:


Aparat de spălat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700:

CleanPowerJet 1700 (vezi in evoMAG) este considerat drept cel mai bun aparat de spălat cu presiune marca Ruris, în raport calitate-preț, din toată gama acestora. Este echipat cu un motor electric puternic de 2200 W, o presiune maximă excelentă de 170 de bari, și un debit maxim de 450l/h. Alimentarea cu apa se face direct de la rețeaua cu apa, iar temperatura maximă de intrare a acesteia este de 40ºC.

CleanPowerJet 1700 face parte din generația nouă de aparate de spălat cu presiune fabricate de Ruris. În comparație cu celelalte modele, acesta beneficiază de noi avantaje, cum ar fi: permite montajul unei lance 5in1, care oferă 5 tipuri de jet, printre care se număra și funcția elicoidala, ideal pentru suprafețele sensibile, este modelul care oferă o precizie mare de lucru, având de asemenea un consum de apa redus., reducând la minim pierderile de apă, și altele. Numărul mare de accesorii pe care-l are, inclusiv perie rotativa pentru terasa, este un alt aspect important pentru care poate fi considerat una dintre cele mai bune alegeri.

Aparatul de spălat cu presiune Ruris 1700 este ideal pentru uz casnic, dar poate fi utilizat și pentru uz profesional, datorită presiunii sale ridicate.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, rezervor detergent (lance spumare), 5 duze diferite, perie de spălat, perie rotativa, conector de admisie și filtrare a apei, și furtun de înaltă presiune de 6 metri.
 • Manual de utilizare in limba romana

Cumpara in oferta aparat de spalat cu presiune Ruris CleanPowerJet 1700:


Aparat de spălat cu presiune Ruris ProPowerJet 1900:

ProPowerJet 1900 (vezi in Vexio) este cel mai bun aparat de spălat cu presiune marca Ruris. Se remarca datorita eficientei ridicate, și a prețului mic pe care-l are, în comparație cu toate avantajele și beneficiile pe care le oferă. Este echipat cu un motor puternic de 2500 W, și este capabil sa genereze o presiune maximă de 160 bari, având un debit maxim de apa de 468l/h. Alimentarea cu apa se face direct la rețeaua de apa, iar temperatura maximă de intrare a apei este de 40ºC.

Ruris ProPowerJet 1900 este un aparat de spălat cu presiune gama PREMIUM, dar cu un preț foarte ieftin. Face parte din nouă generație a mărcii românești Ruris, și este echipat cu cele mai noi tehnologii, cum ar fi: permite montajul unei lance 5in1, care are mai multe tipuri de jet pe care le poți schimba între ele în mai puțin de o secundă, o precizie îmbunătățită a jetului, astfel acesta nu se va mai împrăștia pe pardoseala sau pe obiectele din apropierea suprafeței de lucru, blocarea jetului de apa prin apăsarea butonului încorporat în patul pistolului, consum redus de apă și de energie și multe altele. În plus, are incluse în preț toate accesoriile necesare pentru realizarea unei spălări de cea mai buna calitate, fără efort, și într-un timp scurt.

Aparatul de spălat cu presiune Ruris 1900 este ideal pentru uz casnic, dar poate fi utilizat și pentru uz profesional, datorită presiunii sale ridicate și a numărului mare de accesorii.

 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, rezervor detergent (lance spumare), 5 duze diferite, perie de spălat, perie rotativa, perie rotativa cu mâner, conector de admisie și filtrare a apei, și furtun de înaltă presiune de 6 metri.
 • Manual de utilizare in limba romana

Cumpara in oferta aparat de spalat cu presiune Ruris ProPowerJet 1900:


Accesorii aparat de spălat cu presiune Ruris:

Aparatele de spălat cu presiune Ruris au incluse în preț accesoriile necesare pentru a putea fi utilizat de îndată ce l-ai scos din cutie. Numărul de accesorii diferă în funcție de modelul ales.

La mare căutare însă, este accesoriul ideal pentru acoperirea în întregime a autoturismului, sau a suprafețelor și obiectelor, cu o spumă concentrată, identică celei întâlnite în spălătoriile auto.
Cauți o astfel de lance spumare compatibila cu aparatele de spălat cu presiune Ruris?
AparatdeSpalatcuPresiune.Com ți-a pregătit cea mai bună oferta online:Cum se montează / cum se utilizează aparatele de spălat cu presiune Ruris:

Nimic mai simplu! În plus, vei avea mereu la îndemâna manualul de instrucțiuni în limba romana, atât online, cât și de forma fizica. De asemenea, îți este explicat în detaliu modul corect de utilizare al acestuia, felul în care se asamblează, și multe altele. Iar dacă toate astea ți se par prea puțini, cei de la Ruris ți-au pregătit chiar și un video. Iată-l aici:

Iată care sunt cele mai bune magazine online care vând aparate de spălat cu presiune Ruris

După cum ai putut observa în catalogul prezentat mai sus, diferă magazinul din care poți să-l cumperi. Cele mai bune magazine online din România care vând aparate de spălat cu presiune Ruris sunt: eMAG, evoMAG, Cel.ro, Vexio si Dedeman. Acestea oferă publicului lor nenumărate oferte și reduceri, în mod special de sărbători sau de Black Friday. Iar Olx, si Okazii sunt cele mai bune magazine second hand (la mâna a doua) de specialitate, care oferă încredere 100% și prețuri foarte ieftine.

Pareri aparat de spălat cu presiune Ruris:

Sunt aparate de spălat cu presiune de foarte buna calitate, fiabile, ideale în orice gospodărie, dotate cu noile tehnologii Ruris. Extrem de apreciate, atât în România, cât și în țările baltice, aceste modele au câștigat foarte mult teren în fata competitorilor sai direcți, în primul rand datorită prețului, care este chiar și cu 30% mai ieftin în unele cazuri.

Au manual de instrucțiuni în limba romana, nu necesita cunoștințe tehnice avansate pentru o utilizare corecta, sunt fiabile și de foarte buna calitate, având un preț extrem de avantajos. Tu de ce nu ți-ai cumpăra unul? Dacă încă nu știi pe care să-l alegi, mai jos gasesti cel mai bine vândut aparat de spălat cu presiune Ruris în 2023.

Cumpăra în oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune Ruris, în raport calitate-preț din 2023: Ruris clean power jet 1700Rezumat
Aparate de spalat cu presiune RURIS
Numele Articolului
Aparate de spalat cu presiune RURIS
Descriere
Cea mai buna marca de aparate de spalat cu presiune din Romania este de departe Ruris. Acestia ofera publicului sau o gama completa, cu modele ideale pentru uz casnic. Calitate EXCELENTA la preturi IEFTINE! In acest articol vom despre toate aparatele de spalat cu presiune Ruris, si-n plus aici gasesti selectia celor mai ieftine preturi din sector.
Autor
Setări