Skip to content

Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX25DTS – Performanță ridicata, versatilitate, durabilitate și atenție deosebită la detalii 🥇

Cel mai bun 🔝 Cel mai vandut
Aparat de spălat cu presiune Michelin

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (eMAG)


Michelin MPX25DTS (vezi in eMAG) este un aparat de spălat cu presiune inovator, dotat cu doua pompe de presiune care oferă doua moduri de funcționare: economic si rapid. Un alt element esențial care face diferența, și datorită căruia beneficiezi de performanțe fără precedent, este jetul dublu de apa pe care-l oferă (DTS = Dual Tech System).
Prin simpla conectare a adaptorului lăncii, poți schimba duzele între ele, exact așa cum vrei, în funcție de suprafețele pe care urmează sa le speli (jet ajustabil + jet rotativ, jet ajustabil + turbojet sau jet rotativ + turbojet).

Este aparatul de spălat cu presiune perfect pentru gospodărie, capabil sa elimine orice tip de murdărie, de forma economica, sau într-un timp record.
În continuare, îți prezentăm cel mai bun review din sector, pentru a-i înțelege cu adevărat toate avantajele. Așa cum am spus-o si-n titlul acestui articol, Michelin MPX25DTS înseamnă: Performanta ridicata, versatilitate, durabilitate și atenție deosebita la detalii.

Aparat de spalat cu presiune foarte mare MIchelin MPX25DTS

Mașina, bicicleta, motocicleta, curtea, terasa, pereții exteriori ai casei, trotuarul, fațadele garajului, gardul, mobilierul de gradina, pavilionul de gradina, uneltele, utilajele agricole plus toate celelalte obiecte și suprafețe murdare, vor străluci din nou, economisind timp și efort, mulțumită celui mai bun aparat de spălat cu presiune Michelin în raport calitate preț din 2023, și anume: MPX25DTS!

Caracteristici:


 • Tip alimentare: La rețea
 • Tip motor: Electric
 • Putere: 2500 W
 • Presiune: 150 bar
 • Debit maxim apa: 810 l/h
 • Tip pompe: Metalice (2)
 • Temp. max. intrare apa: 50ºC
 • Accesorii: Pistol de înaltă presiune, lance, duza cu jet reglabil, duza cu jet rotativ, duza turbojet, adaptor duza dubla, lance spumare (0,6l), filtru de apa, tambur pentru furtun si furtun de presiune
 • Lungime furtun: 8 m
 • Lungime cablu: 5 m
 • Greutate: 17,3 kg
Aparat de spalat cu presiune Michelin MPX25DTS pret ieftin
PRO
 • Are o presiune excelentă și un foarte mare debit de apa (jetul ajunge pana la 5 metri înălțime).
 • Are inclus în preț un număr mare de accesorii, printre care și inovatorul adaptor pentru jetul dublu de apa.
 • Are doua moduri de funcționare, ușor de comutat între ele: unul pentru o spălare ușoară, iar celălalt pentru îndepărtarea murdăriei grosiere.
CONTRA
 • Nu are inclus în preț perie de spălat (fixa sau rotativa).
 • Lancia pentru spumare ar putea fi mai mare.

Analiza aparatului de spălat cu presiune Michelin MPX25DTS:

Un aparat de spălat cu presiune semi-profesional, cu apa rece, dar care poate fi alimentat și cu apa calda (maxim 50ºC), beneficiază de o serie de caracteristici excelente care-l fac să atingă o presiune mare, un debit mare de apa (810 l/h), plus performanța și eficiența ridicate pentru îndepărtarea murdăriei, indiferent de tipul suprafeței pe care acesta s-a așezat.

Michelin MPX25DTS este un aparat de spălat cu presiune revoluționar,

cu sistem patentat de tehnologie AR care permite modularea performanței aparatului, prin utilizarea celor două niveluri de putere: Eco Soft Cleaning și Fast Cleaning.
Acest lucru este posibil mulțumită celor 2 pompe cu pistoane axiale comandate de placa oscilanta, care funcționează în tandem, pentru obținerea unor rezultate excelente, chiar și cu cea mai greu de îndepărtat murdărie. Prin alegerea modului turbo de curățare rapidă, ai parte de o curățare minuțioasa, într-un timp mult mai scurt (vei observa o îmbunătățire a performanței cu 50%). O altă funcție importantă a curățitorului cu presiune Michelin MPX25DTS este posibilitatea de a spală cu jet dublu.
Pentru asta, acest model are inclus în preț accesoriul care-ti dublează suprafață de spălare, și anume: adaptorul pentru duza dubla. Acesta ajută la reducerea și mai mult a timpilor de spălare (cu 70% mai rapid decât o duza standard).
MPX25DTS este considerat drept cel mai bun aparat de spălat cu presiune, în raport calitate-preț, fabricat de marele brand Michelin. Cea mai bună oferta din mediul online este aici:Compara Michelin MPX25DTS cu alte aparate de spălat cu presiune:

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeMichelin MPX 17EHMichelin MPX25DTSMichelin MPX200HD
ImagineAparat de curatat cu presiune Michelin MPX 17EHAparat de spalat cu presiune Michelin MPX25DTSMichelin MPX200HD
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tip alimentareLa rețea și autoamorsareLa rețeaLa rețea
Caract. tehnice1400 W / 110 bar
Debit: 390 l/h vezi tot
2500 W / 150 bar
Debit: 810 l/h vezi tot
Cu apa calda
7400 W / 200 bar
Debit: 900 l/h vezi tot
AccesoriiPistol, lance cu duza reglabila,
rotativa, spumare (rezervor detergent), filtru de apa, tambur si furtun
Pistol, lance, duza reglabil, duza rotativ, duza turbojet, adaptor duza dubla, lance spumare, filtru de apa, tambur si furtunPistol, lance, duza si furtun
Lungime cablu/furtun
Greutate
5 m / 6 m
5,6 kg
5 m / 8 m
17,3 kg
5 m / 10 m
160 kg
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Ce accesorii are incluse în preț Michelin MPX25DTS?

 • Pistol presiune: Este fabricat dintr-un plastic rezistent, este ușor, de buna calitate, dar și simplu de utilizat.
 • Lance: Fabricată din același material rezistent, este flexibilă, ușor de conectat, având buton pt. conectarea duzelor.
 • Duza cu jet reglabil: Jetul reglabil este ideal pentru orice tip de suprafața, indiferent de sensibilitatea acesteia.
 • Duza cu jet rotativ: Jetul rotativ este indicat pentru curățarea suprafețelor cu un nivel de murdărie grosiera, greu de eliminat.
 • Duza turbojet: Asemănătoare celor întâlnite în spălătoriile auto, duza turbojet este ideala pentru curățarea jantelor.
 • Adaptor duza dubla: În acest adaptor se conectează două dintre cele 3 duze (la alegere), beneficiind astfel de o putere dubla de curățare.
 • Lance spumare: Cu o capacitate de 600 ml, este ideala pentru spumarea suprafețelor. Cele mai bune produse de curățat le găsești aici – Spuma activa, detergent universal, pt. geamuri, fatade, piatra, lemn si multe altele produse de curatat pentru aparatele de spalat cu presiune.
 • Filtru de apa: Este accesoriul care filtrează apa înainte ca acesta sa intre in aparat, eliminând astfel orice mizerie posibil existentă în apa.
 • Tambur furtun: Extrem de important, tamburul pentru furtunului îți oferă posibilitatea de a-ți proteja furtunul, înfășurându-l corect, fără a se îndoi greșit.
 • Furtun presiune: Este foarte rezistent, de foarte buna calitate, și are o lungime de 8 metri, oferind un spațiu amplu de desfășurare.

Avantaje spălător cu presiune Michelin MPX25DTS:

Michelin MPX25DTS este un aparat de spălat cu presiune, care, pe lângă avantajele clasice pe care un curățitor cu presiune de asemenea nivel le ofere (performanta ridicata, calitate superioara a materialelor, protecție termica a motorului, rezistenta, durabilitate, versatilitate), este ușor de utilizat, are un sașiu puternic și stabil, și poate fi deplasat cu ușurința datorită roților mari cauciucate și a mânerului sau telescopic.
Depozitarea acestuia este de asemenea ușor de făcut, deoarece este dotat cu buzunare pentru accesorii și tambur pentru înfășurarea corecta a furtunului, astfel încât, nu necesita mult spațiu, având mereu întreg kitul de curățare bine depozitat, fără riscul de a pierde din accesorii.

Cu toate acestea însă, aceste pot fi considerate mici avantaje în comparație cu cele 3 mari avantaje pe care acest model le oferă, și care fac cu adevărat diferența. Iată care sunt acestea:

1) Eco Soft Cleaning

Modul economic activează doar una dintre cele doua pompe, oferindu-ți astfel presiunea necesara pentru spălări ușoare. Modul Eco Soft Cleaning este ideal pentru curățarea suprafețelor mici, indiferent de sensibilitatea acestora, evitând de asemenea și risipa inutila de apă și energie (ușor de utilizat – comuta săgeata galbenă pe 1 Power Unit).

2) Fast Cleaning

Modul rapid de curățare activează cele doua pompe de presiune, profitând astfel de sinergia a 2 unități de alimentare. Modul Fast Cleaning este ideal pentru îndepărtarea murdăriei persistente de pe suprafețe medii sau mari, sau pt. a curăța pereții și fațadele, economisind pana la 70% din timp (ușor de utilizat – comuta săgeata galbenă pe 2 Power Unit).

3) Twin Nozzle

Este adaptorul inovator produs de Michelin care se conectează la capătul lăncii, și care, permite la rândul său conectarea a doua duze cu jet diferit pt. o curățare minuțioasa, beneficiind de jet dublu, și economisind de asemenea, pana la 70% din timp pentru curățarea aceeași zone, în comparație cu un jet tradițional (conectare ușoară – buton galben).

Aparat de spălat cu presiune Michelin MPX25DTS: păreri, opinii..

Aparatele de spălat cu presiune Michelin au fost recent introduse pe piața online din România, motiv pentru care modele acestora încă nu beneficiază de recenzii din partea clienților.

În Amazon însă, este unul dintre cele mai bine vândute aparate de spălat cu presiune Michelin, fiind extrem de apreciat. Majoritatea remarca excelentă calitate a produsului, presiunea ridicată, debitul mare de apa, dar mai ales adaptorul inovator pentru conectarea a doua duze cu jet diferit.


Vezi toate recenziile din Amazon

Alte caracteristici de luat în considerare înainte de a cumpăra Michelin MPX25DTS:

Uz casnic / Uz profesional: Datorită sistem inovator (dual system) prin care putem alege între cele doua moduri de funcționare (modul economic și modul rapid de curățare), Michelin MPX25DTS poate fi utilizat cu succes atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional, în cadrul firmelor mici pentru curățenia ocazionala, pentru spălarea mașinilor din flota, s.a.m.d.

Accesorii: În ciuda faptului ca are inclus în preț un număr mare de accesorii, cu ajutorul cărora poți spăla orice tip de suprafața, lipsesc câteva accesorii care ți-ar putea fi de folos, cum ar fi: perie de spălat, perie rotativa, lance spumare profesionala și altele. Michelin MPX25DTS are avantajul de a-i putea incorpora noi accesorii menite să-ți ușureze munca, și să-i îmbunătățească performanțele.

Accesorii aparat de spalat cu presiune Mchelin

👉 Cele mai bune accesorii pentru aparatele de spalat cu presiune Michelin! Click aici! 👈

Magazine online care vând Michelin MPX25DTS:

In România, cel mai bun magazin online pentru achiziționarea acestui aparat de spălat cu presiune este eMAG. Oferă preturi ieftine, nenumărate reduceri si oferte, mai ales de sărbători sau de Black Friday, siguranța, garanție si transport rapid.
Iar pentru a-l cumpăra second hand (la mana a doua), Olx si Okazii sunt cele mai bune magazine de specialitate in acest domeniu.

Concluzie aparat de spălat cu presiune Michelin MPX25DTS:

MPX25DTS este cel mai bun aparat de spălat cu presiune, în raport calitate-preț, fabricat de Michelin. Ușor de utilizat, echipat cu toate accesoriile necesare pentru îndepărtarea murdăriei indiferent de tipul suprafeței, are o presiune excelentă, beneficiind de noile sisteme inovatoare marca Michelin, menite să-i crească performanțele.

Este simplu sa-i valorifici întregul potențial. În plus, manualul de instrucțiuni care însoțește produsul, are informațiile necesare pentru a profita din plin de toate calitățile sale.

Cumpără online în oferta Michelin MPX25DTS:Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Michelin
Numele produsului
MPX25DTS
Pret
RON 1868,30
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări