Skip to content

Aparat de spălat cu presiune pe benzina Waspper W3000HA – Ideal, atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional 🔝

WASPPER W300HA 🔝 Cel mai bun ✔️
Aparat de spalat cu presiune (benzina)

Vezi aici cea mai buna OFERTA online (eMAG)

Aparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HA

Cu ajutorul aparatului de spălat cu presiune Waspper W3000HA (vezi in eMAG) curățarea devine mai rapidă, mai eficientă și mai simpla. Datorită caracteristicilor sale și avantajelor pe care le oferă, acest model devine unul din cele mai bune aparate de spălat cu presiune de pe piață, cu motor pe benzina.

În ciuda prețului, destul de ridicat pentru unii, avantajele și beneficiile aparatului sunt pe măsura!
Elimina murdăria de pe suprafețe rapid și fără efort și este adecvat chiar și pentru cele mai greu de îndepărtat reziduuri din jurul casei tale!

Aparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HA

Caracteristici:


 • Tip alimentare: La rețea și amorsare automată
 • Tip motor: În 4 timpi, 196 cmc, Peggas
 • Combustibil: Benzina
 • Mod de pornire: Manual (sfoară)
 • Capacitate rezervor de combustibil: 3,1 l
 • Capacitate rezervor ulei: 0,6 l
 • Ulei recomandat: 10w40
 • Presiune maxima: 3000 PSI / 207 bar (reglabila)
 • Debit apa: 8,5 l/min
 • Reglare rotatii: Da
 • Tip pompa: Metalica
 • Accesorii: Pistol de inalta presiune, lance (40 cm), duza 15º, duza 40º, duza pt. aplicare produs de curatare si furtun de presiune
 • Lungime furtun: 7,5 m
 • Greutate: 27,8 kg
Aparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HA cel mai bun curatior cu presiune

PRO
 • Fără riscul de scurt circuit în medii umede, deoarece aparatul nu trebuie alimentat cu energie electrică
 • Posibilitatea de a regla rotațiile motorului
 • Pistol din material ergonomic
 • Ideal pentru multiple sarcini
 • Accesorii înlocuibile
 • Durabilitate mare
 • Consum redus
CONTRA
 • Pornire manuala (sfoara)
 • Zgomotos

De ce Waspper W3000HA este considerat cel mai bun aparat de spălat cu presiune în raport calitate preț, din acest an?

Cu aparatul de spălat cu presiune Waspper W3000HA curățarea suprafețelor devine mai plăcuta si mai rapida. Acest aparat econom este alimentat cu motorul pe benzina, de înaltă calitate, cu ardere internă Peggas, funcționând pe baza de ulei de tip 10w40.
La prima utilizare, aparatul trebuie conectat la rețeaua de apa curenta, după poți utiliza un butoi sau orice alt recipient pentru a adaugă apa, cu ajutorul furtunului SP000-Hl001 sau SP000-Hl001H.

Acest model de aparat de spălat cu presiune permite reducerea turațiilor motorului în funcție de suprafața pe care îți dorești sa o speli. Poate fi folosit chiar și în locuri îndepărtate datorită furtunului din PVC care are o lungime de 7,5m. Este destinat atât pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional – putând fi utilizat atât ca un aparat spalat cu presiune profesional cât și ca unul de casa.Compara Waspper W3000HA cu alte aparate de spălat cu presiune pe benzina:

Aici poți compara modelul W3000HA al mărcii Waspper cu alte aparate de spălat cu presiune pe benzina, pentru a-l alege pe cel potrivit pentru tine.

AparatdeSpalatcuPresiuneSUPER PRET 💰 🤩Recomandare ✅ 👌Gama Premium ✔️ 🔝
NumeWASPPER W3000HCWASPPER W3000HAGASPPER GP4000BD
ImagineAparat De Spalat Cu Presiune WASPPER W3000HCAparat De Spalat Cu Presiune WASPPER W3000HAAparat de spalat cu presiune Gaspper GP4000BD
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
👉 Vezi recenzii 👌
Tip alimentareLa retea și AutoamorsareLa retea și AutoamorsareLa retea și Autoamorsare
Motor
Caract. tehnice
Briggs&Stratton(USA)
Benzina, 4 timpi, 208cmc
3000 PSI / 207 bari
Debit: 8,7 l/m vezi tot
Peggas
Benzina, 4 timpi, 196cmc
3000 PSI / 207 bari
Debit: 8,5 l/m vezi tot
Briggs&Stratton(USA)
Benzina, 4 timpi, 13cp
275 bari
Debit: 18 l/m vezi tot
Tip pornireManuala (cablu)Manuala (sfoara)Electrica (buton)
AccesoriiPistol, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtunPistol, lance, duza 15º, duza 40º, duza detergent și furtunPistol, lance, duza 0º, duza 15º, duza 25º, duza 40º,
duza detergent și furtun
Lungime furtun
Greutate
7,5 m
27,8 kg
7,5 m
27,8 kg
15 m
71,5 kg
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG

Care sunt cele mai importante avantaje ale acestui model?

În ciuda prețului ridicat pentru unii cumpărători, avantajele acestui aparat de spălat cu presiune sunt pe măsură!

 • Amorsare automată: Aparatul poate fi alimentat și cu apa dintr-un butoi sau un recipient asemănător, mulțumită funcției de autoamorsare.
 • Presiunea: Având o presiune maximă de 3000 PSI/ 207 bari, aparatul permite reglarea acesteia, adaptând-o la cerințele sarcinii tale de curățat
 • Pompa din metal: Cu o carcasa de aluminiu și un cap de alama, aceasta crește durabilitatea de viață a pompei aparatului, în comparație cu cele electrice.
 • Furtunul de presiune: Datorită lungimii sale (7,5m), acesta te ajuta sa cureți și cele mai îndepărtate locuri din jurul casei tale
 • 3 duze: De asemenea, un alt mare avantaj îl reprezinta cele 3 duze diferite (15º, 40º, duza spumare), care sunt ideale pentru îndeplinirea cu succes a diferitelor sarcini de curățare
 • Design compact: Modelul W3000HA are dimensiunile ideale, fiind ușor de manipulat, în ciuda greutății sale (28,7kg)
 • Econom: Cu ajutorul motorului sau de tip OHV, cu o putere de 3000 PSI/ 207 bari și cu un debit de 8,5l/min, aparatul oferă o curățare rapidă și fără efort a suprafețelor, economisind astfel timp
 • Fără fire: Waspper W3000HA nu este alimentat cu energie electrică, ceea ce exclude utilizarea cablurilor și, astfel dispare riscul de scurtcircuit în locuri umede.

Cum se utilizează in mod corect aparatul de spălat cu presiune Waspper W3000HA?

Pornirea aparatului se face manual prin tragere de sfoară atașată destinata acestui proces. Waspper W3000HA funcționează pe baza motorului de înaltă calitate cu ardere internă Briggs&Stratton, care prin întreținere regulată asigura funcționarea fără probleme a aparatului. Dacă dorești sa alimentezi aparatul cu apa din butoi sau din orice alt recipient, trebuie sa utilizezi furtunul SP000-Hl001 sau SP000-Hl001H, iar la prima utilizare acesta trebuie conectat la rețeaua de apa curenta. Acest model se livrează fără ulei în motor.

La adăugarea uleiului, trebuie sa aștepți 5-10 minute pentru a te asigura ca acesta s-a scurs în baia de ulei. Înainte de a porni aparatul, asigura-te ca nivelul uleiului pe joja este între minim și maxim. Recomandat este sa folosești tipul 10w40 când vine vorba de ulei.
Reglarea turațiilor motorului sunt importante pentru utilizarea corecta a aparatului. Dacă nu ai nevoie de o presiune și de un debit maxim, aparatul permite reglarea acestora.

Pentru ce poate fi utilizat?

Acest aparat de spălat cu presiune este ideal atât pentru uzul casnic, cat si pentru uz profesional.
Cu Waspper W3000HA, curățarea celor mai greu de îndepărtat reziduuri devine o activitate rapidă, economa și facilă.

Ideal pt. uz casnic:

Aparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HA ieftin

Datorită accesoriilor care vin împreună cu aparatul și a avantajelor de care beneficiază, acest model al mărcii Waspper este excelent pentru uzul casnic.
Eviți scurtcircuitele mulțumită faptului ca acesta nu are nevoie de alimentare cu energie electrică. Designul sau compact îl face ușor de manipulat, presiunea reglabila îl face adaptabil la orice fel de sarcina, iar lungimea furtunului din PVC de 7,5m te ajuta sa accesezi si cele mai îndepărtate suprafețe.

Ideal pt. uz profesional:

Aparat de spalat cu presiune WASPPER W3000HA ieftin

Aparatul este bine dotat, fiind potrivit și pentru uz profesional. Cu o presiune maximă de 3000 PSI/ 207 bari și un debit al apei de 8,5l/ min, acesta oferă o spălare mai rapidă și fără efort a suprafețelor. Ideal pentru spălătorii de mașini, de covoare, firme specializate în curățarea profesională. Terenul accidentat sau prezenta scărilor nu prezintă o problema, acest model fiind dotat cu roti plate, iar deplasarea acestuia se face cu ușurință pe orice suprafață.

Păreri și opinii clienți:


Recenzie 5/5 😁

„Este o pompa care se ridica peste orice asteptari, este peste orice pompa electrica, daca vreti presiune cumparati acest ptodus. Scoate orice gunoi, am curatat pietrele din curte care erau acoperite cu un strat negru pe care il consideram ca facand parte din peisaj: in cateva minute s-a dus. Are presiune de nu poti tine lancea in mana, acord 5 stele cu convingere, adio spalatorie!”

Recenzie 5/5 😁

„Un produs peste așteptările mele. Foarte util pentru spălat pavaje, covoare, mașini și cam tot ce ai nevoie sa speli cu presiune. Se vede diferența în bine fata de alte produse similare. Trebuie sa fii foarte atent sa fie conectat la apa, rezervorul plin, sa adaptezi turatiile. Nu este foarte mare consumator de benzina, nu sărăcești absolut deloc. A meritat așteptarea (reducerea prețului). Nota 10 + o achiziție super inteligenta.”


Recenzie 5/5 😁

„Un spălător de calitate, materiale calitative, presiunea este mare chiar are 200bar este asemenea celor de la spălătoriile profesionale și mai puternic decât cele de la self service. L-am probat pe jantele murdare ale mașinii fara sa dau cu spuma și lea curățat bine, înainte spălăm mașina la un selfservice și jetul nu avea puterea să curețe jantele fara sa le spumez. Îl recomand tuturor celor care caută să achiziționeze un spălător cu presiune, nici nu se compara cu un spălător electric fie el si Karcher k7. Dai un ban dar stai in fața”

Recenzie 5/5 😁

„Merge foarte bine. Presiune foarte buna. Grija mare la pompa, sa nu merga fara apa, cu goluri de aer si la inghet. Sa faci cea ce specifica in manual chiar si la pornire. Pentru spuma activa, e nevoie sa cumperi separat o lance de spumare cu conector M22. Am vazut ca WPW Center deja comercializeaza aceasta lance.”


Alte caracteristici importante de luat în considerare:

Aparatul vine împreună cu diverse accesorii cum ar fi duza de înaltă presiune, duza pentru produs de curățare prin autoamorsare sau furtunul de presiune foarte rezistent. Pompa din metal cu carcasa de aluminiu și cap de alama, oferă o durata de viața mai lungă, comparativ cu cele electrice ale altor aparate similare.
Reglarea turațiilor motorului este permisă, ceea ce face din acesta un aparat adaptabil pentru orice sarcina.
Alimentarea aparatului se face cu ulei de tip 10w40 si benzina, iar detergentul indicat pentru duza acestui model este șamponul de tip 029.Accesorii Waspper W3000HA:

Ulei aparat de spalat cu presiune Waspper W300HA – Cel mai potrivit pentru acest aparat este cel de tip 10w40. Trebuie reținut ca aparatul este livrat fără ulei în baie. Joja trebuie verificata după 5-10 minute de la adăugarea acestuia, pentru ca nivelul uleiului să fie între minim și maxim. Detergentul indicat este Șamponul 029, care va fi adăugat in duza pentru detergent. Folosirea altor tipuri de ulei sau detergent pot cauza probleme si chiar deteriorarea funcțiilor aparatului. Furtunul de presiune cu înveliș de PVC, o lungime de 7,5m și duze de înaltă presiune (15, 40 de grade) te ajuta sa cureți fiecare colț al suprafeței fără niciun efort.

De asemenea, Waspper W3000HA are marele avantaj de a-i putea adăuga mai multe accesorii. Prin încorporarea acestora, vei crește performanțele aparatului, iar curățarea suprafețelor va fi mult mai eficienta. Un articol în acest sens, cu cele mai bune accesorii pentru aparatele de spălat cu presiune Waspper, găsești aici – Accesorii aparat de spălat cu presiune Waspper. Iar aici – Produse de curățat -, găsești cele mai bune produse de curățat, cu ajutorul cărora orice tip de murdărie grosiera sau pete persistente sunt îndepărtate rapid.

Concluzii despre acest aparat de spălat cu presiune pe benzina:

Având foarte multe puncte forte, modelul W3000HA al mărcii Waspper este unul dintre cele mai bune aparate de spălat cu presiune. Chiar dacă prețul poate părea destul de ridicat, acesta poate fi o achiziție bună. Economisești timp în activitatea de curățare, efortul este minim, iar rezultatele sunt pe măsura! Cumpără acum acest curățitor cu presiune și convinge-te singur!

Acest aparat poate fi achiziționat imediat, printr-o singură apăsare de buton, prin intermediul magazinelor online, beneficiind de diverse oferte. Mulțumită site-urilor precum eMAG, Dedeman sau site-ul mărcii Waspper, acest aparat poate ajunge în casele cumpărătorilor! Modelul poate fi cumpărat și de pe site-uri second hand, unde îl poți găsi la prețuri mult mai ieftine. Magazine precum Olx sau Okazii îți pot oferi acest model de aparat la mâna a doua (second hand), însă cu un raport calitate-preț excelent!

Mai jos ți-am pregătit cea mai bună oferta. Este doar un click distanta de tine!
Poți cumpăra chiar acum, online, cel mai bun aparat de spălat cu presiune pe benzina, marca Waspper, în raport calitate-preț din 2023, la un preț avantajos prin intermediul marelui magazin online eMAG!

Cumpara online in oferta cel mai bun aparat de spălat cu presiune pe benzina, în raport calitate-preț, din 2023: Waspper W3000HARezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Waspper
Numele produsului
W3000HA
Pret
RON 1650,01
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări